Apple Store offline voor pre-orders iPhone 6s in eerste groep landen

Apple heeft de Apple Store offline gehaald, in afwachting van de pre-orders die op 12 september om 9:01 uur van start gaan.

Apple Store offline
Apple heeft de Apple Store offline gehaald, om zich voor te bereiden op de pre-orders van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Dit begint om 9:01 uur Nederlandse tijd, maar het vindt alleen plaats in de eerste groep landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een pre-order plaatsen kan via de Apple-website, de Apple Store-app en via websites van operators.


Apple Store Offine in aanloop naar pre-orders iPhone 6s.

Zoals je ziet heeft Apple deze keer een aangepaste boodschap, voor mensen die zitten te wachten.

‘Get ready for pre-order’
Apple heeft dit jaar ook een nieuwe ‘Get ready for pre-order’-tool gemaakt, waarmee gebruikers kunnen kijken of ze in aanmerking komen voor een upgrade. Ook kunnen ze zien welk model het meest geschikt is. Of Apple een dergelijke tool ook in Nederland en België beschikbaar gaat stellen, is een kwestie van afwachten. Voorlopig is nog niet eens bekendgemaakt wanneer de nieuwe iPhones in onze landen te koop zullen zijn.

Apple biedt dit jaar tevens een iPhone Upgrade Plan in de Verenigde Staten, waarbij je een vast maandbedrag betaalt om jaarlijks te kunnen upgraden naar een nieuw toestel. In een apart artikel hebben we uitgelegd hoe dat werkt – en we vroegen Nederlandse operators of ze ook iets dergelijks gaan aanbieden in samenwerking met Apple.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus naast elkaar.

In deze landen start de pre-order
Vandaag zijn Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten aan de beurt.

We hebben in een aparte gids tips hoe je je iPhone in Duitsland kunt gaan halen:

Bekijk ook

iPhone in Duitsland kopen: tips en handige weetjes

Wil je de iPhone in Duitsland kopen om dat het nét iets goedkoper is? Dan vind je in dit artikel alle tips: welke Apple Stores zijn ideaal, hoe zit het met prijzen en garantie?

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 september 2015 om 8:07
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 93 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.