Reacties voor: Apple werkt aan spectaculaire Apple Store in Milaan, met zeven meter hoge waterval

Apple wil op Piazza del Liberty in Milaan een spectaculaire Apple Store openen, met een tribune en een 7 meter hoge waterval. Het moet de eerste flagship store in Milaan worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. …om te kijken of alle producten waterdicht zijn?

  2. Ik zou liever zien dat ze wat goedkoper gaan zitten en de prijzen iets laten zakken.

    Ze maken mooie spullen en ik gun ze dus zeker een goeie winst, maar langzamerhand loopt het geld letterlijk de spuigaten uit. Het kan niet op, zo lijkt het. Het geld blijft zich maar opstapelen.

  3. Apple dit, Apple dat. Laat ze eens met een revolutionair model komen waar we echt wat aan hebben.

  4. Apple begint zich steeds meer als iemand die zijn pensioen ziet aankomen te gedragen: vooral heel aandacht voor de eigen huisvesting en familie, de boel hetzelfde laten draaien en geen frisse vernieuwende initiatieven meer nemen.

  5. En wij maar dokken… 🙁

  6. Producten met een imago waar je bij wil horen. Terug naar de 90s!

  7. Mooi hoor, maar zal zo’n waterval niet een behoorlijk kabaal maken? Zit je lekker in restaurant Charleston van je pasta(?) te genieten, kan je elkaar niet verstaan… 😉

    @rest: Zeur niet zo over prijzen, je hoeft geen Apple te kopen. Er is i.m. keus genoeg aan ander spul!

  8. @UtregCity: Spoil-sport, dat is nou net de lol van de reacties, lekker zeuren 😉

    Maar imho zegt het wel degelijk iets zinnigs (en zorgelijks) als zelfs hier, met een ver bovengemiddeld Apple-minded publiek dat iha al meermalen bereid is geweest Apple prijzen te betalen voor Apple producten, men zo eensgezind vindt dat de grens inmiddels is bereikt en overschreden van wat nog acceptabel is in de prijs/kwaliteit verhouding.

    Vwb het andere spul verwar je kwantiteit en kwaliteit, dat er veel ander spul is wil nog niet zeggen dat daar ook een goed alternatief voor Apple spul bij is.

    Bovendien geeft Gijs feilloos aan waar de pijn vooral zit: teveel aandacht (en geld) voor allerlei randverschijnselen, te weinig voor de core-business.😕

    Persoonlijk erger ik me overigens toch meer aan reageerders die op een Apple forum zeuren over zoïets irrelevants als lawaaïige fonteinen en Italiaans eten 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.