Reacties voor: Luik kandidaat voor toekomstige Belgische Apple Store

Er komt een Apple Store in Luik, zeggen bronnen. Het zou de eerste Apple Store in het Franstalige deel van België zijn en het ligt gunstig ten opzichte van Hasselt, Genk en Maastricht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Zonde om hem in Luik te zetten. Ik ben een keer een weekend daar geweest en vind t echt een lelijke stad. Absoluut niet iets waar een Apple store in past…

  2. @Jonas: Mee eens, Maastricht heeft zoveel meer potentie!

  3. Hier duiken al een tijdje geruchten op uit de entourage van het gemeentebestuur dat Apple ook in Hasselt een Store wil. Word vervolgt…….

  4. Luik is wat eigenaardig, het naar mijn mening idd een vrij lelijke stad. De infrastructuur is gewoon erg slecht. Maastricht lijkt mij (als Belg) inderdaad een véél betere optie. Veel meer potentieel, de Maastrichtse winkelstraten zijn superieur tov Luik en populairder. Zie totaal geen reden om niet voor Maastricht te gaan

  5. Het begin van het einde van de niet officiële Apple winkels dus cfr Switch en Easy-m. Of zie ik dat verkeerd?

  6. Open er dan ineens een in Aarlen… Even schone stad, met evenveel mensen die het besef hebben van wat een Apple product eigenlijk is. Mensen uit alle hoeken van de wereld die geen Frans spreken, zijn in zo’n winkel niet welkom. Heb ik helaas in Brussel ook ondervonden. Voor zo’n bedrijf als Apple kan dat niet.

    Van mij mag ie gerust in Maastricht komen. Daar kun je tenminste een leuk weekendje aan koppelen.

  7. Heel Luik gaat naar Maastricht om te shoppen. Dan moeten wij het vice versa gaan doen??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.