Reacties voor: Apple Store levert pakketjes nu ook bij Nederlandse buurtwinkels

Bij de Nederlandse online Apple Store kun je bestelde producten nu laten bezorgen bij een buurtwinkel, zoals een tabakszaak of supermarkt.

Reacties: 9 reacties

  1. En in België? 🙂

  2. Volgens mij zijn dat gewoon de standaard Kiala punten (voor zover ik weet onderdeel van DHL), de Vomar op de Kinkerstraat is dat in ieder geval wel.

  3. Hebben ze in Belgie supermarkten dan?

    😉

  4. Ik zie ook niet in waarom je het bij de sigarenzaak op de hoek zou willen halen als op de andere hoek de Apple store zit 😂.

    Leuk om te weten in elk geval !

  5. Staat blijkbaar nergens vermeldt, maar aan de locaties te zien gaat het om Kiala-punten (UPS Access Points). Jammer dat ze niet voor PostNL-afhaalpunten zijn gegaan, die hebben een stuk meer locaties, maar Apple zal vast al een deal hebben UPS.

  6. Wiens schuld is het als hij al voor het ophalen stuk gaat?

    Stel, ik koop een nieuwe iPhone.

    Als de koerier je iPhone thuis komt brengen, je zegt bedankt, of wat je dan ook zegt, sluit de deur en hij valt: oeps, eigen schuld, dikke bult.

    Maar…

    Als de koerier je iPhone bij de supermarkt aflevert, en degene die het pakketje met je gloednieuwe, glinsterende, fonkelende nieuwe iPhone in ontvangst neemt namens jou laat hem vallen: wie heeft het dan gedaan? Die klungelige mens? Die koerier? Apple, of jijzelf? En: krijg je je geld terug?

  7. @Nathalie:

    Als je die om de hoef heb dan niet nee, maar genoeg mensen bij wie die nog niet eens in de zelfde stad zit.

  8. @Dennis: ik doelde natuurlijk op de zin in het artikel “Zelfs voor Amsterdam is het aantal locaties niet erg groot” vandaar ook de smiley

    Ook ikzelf woon in dunbevolkt gebied en daarom zei ik ook ‘leuk om te weten’ 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.