Reacties voor: Zo ziet de nieuwe Apple Store in Keulen eruit

De Apple Store Keulen gaat 25 maart open. Op deze foto's zijn alvast het nieuwe interieur met glazen trap, gigantisch scherm en meer te zien.
Lees het complete artikel → Zo ziet de nieuwe Apple Store in Keulen eruit

Reacties: 9 reacties

  1. Woe hoe groot is dat scherm wel niet!? Of is dat een beamer scherm?

  2. Ziet er gelikt uit.

  3. Mooi winkel zoas altijd. Maar de mooiste vind ik toch de Apple store in Istanbul en Belgie

  4. @Gabor: Dat is zoals in Brussel een groot LED scherm. Geen beamer dus 😉

  5. Wat doet die bekabeling onderaan die tafel, vind ik toch wat slordig. Kunnen ze makkelijk wegwerken in de tafel poten.

  6. Oh ziet er echt mooi uit! Doet me denken aan het Leidseplein. Ook zo’n rond pand op een hoek. Ik woon sinds dit jaar in Keulen en precies dit weekend zijn we in Nederland. Baal heel erg! 😭

  7. Gaat de Apple store in de Kauffhof weg?
    Of hebben ze nu 2 Apple stores in Keulen?

  8. Wauw wat mooi!
    Minder vind ik die houten krukken, beetje rommelig. En slecht voor de rug voor mensen die er last van hebben en niet lang op zo’n kruk kunnen zitten. Wat leuk dat ze gebarentaal kunnen!

  9. Origineel geplaatst door Eddy Van Hoeserlande
    Wat doet die bekabeling onderaan die tafel, vind ik toch wat slordig. Kunnen ze makkelijk wegwerken in de tafel poten.

    Ook in de andere stores is de die kabel onder de tafels te zien. De kabels hier zijn wit, in de bestaande stores waren ze tot nu toe meestal zwart als het goed is, ook een design vernieuwing dus.

    Verder is de glazen trap van een iets ander design. In de meeste stores zoals Amsterdam is de middelkolom compleet van glas gemaakt, hier alleen rondom de treden.

    Origineel geplaatst door Dylan Piet
    Oh ziet er echt mooi uit! Doet me denken aan het Leidseplein. Ook zo’n rond pand op een hoek. Ik woon sinds dit jaar in Keulen en precies dit weekend zijn we in Nederland. Baal heel erg! 😭

    Hoekpanden zijn in het zicht, ideaal voor een bedrijf als Apple. Behalve Amsterdam is de store in Lille ook op een hoek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.