Reacties voor: Apple Store is weer online, helaas geen iPhone-nieuws

De Apple Store is enkel uren offline geweest. Er zijn geen spectaculaire dingen veranderd. Het enige drastische wat Apple veranderd heeft is de aankondiging van Aperture 3.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 13 reacties

  1. Macbook mini ??

  2. Origineel geplaatst door Wouter
    Macbook mini ??

    Die kun je wel vergeten. Apple had dit anders al lang aangekondigd. Apple computers, iphones en iPods verschijnen niet zomaar in de store zonder aankondiging door Mr. Jobs.

    Buiten dat om, het antwoord van Apples netbook is ook al bekend…. de iPad.

  3. Dat is de nieuwste :d

    Origineel geplaatst door Wouter
    Macbook mini ??

  4. Het volgende nieuwe product is of de rumourpad of de Rumourbook pro.

  5. Helaas geen iPhone nieuws?
    Sorry, maar wat had u dan verwacht?

    Een nieuwe iPhone komt nog lang niet (zou ook eerst aangekondigd worden) en een software update hoef je niet te verwachten in de online store …

  6. Vind Aperture3 wel een mooie update (of nieuw product) eigenlijk. Hoewel ik ook wel de ipad graag had willen pre-orderen.

  7. Ben blij dat Aperture 3 er is… wel jammer dat er geen iphone nieuws is en weinig extra info over de ipad!

  8. Je gaat toch niet voor de zoveelste softwareupgrade de site uit de lucht halen..?

  9. Origineel geplaatst door Chocopinda
    Dat is de nieuwste :d

    Haha ja, dat is het zelfde als vragen om een nieuwe iPad mini met telefoon functie 😉

  10. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door Tjebbe TjebbemaJe gaat toch niet voor de zoveelste softwareupgrade de site uit de lucht halen..?Dat verbaast mij ook keer op keer, maar ja: heb je geteld hoeveel buzz het oplevert? Apple is zo dom nog niet soms.

    Volgens mij was de Valentijn actie de grootste reden waarom de shop er ruim 2 uur moest. Het lijkt zo’n kleine ingreep die paar plaatjes en 3 regels html. Maar het klinkt een stuk zwaarder als je beseft dat het multi-language actie is. (dus met een lekkere klinkende Nederlandse zinnen) Prijzen, linkjes, conversies, etc, alles moet kloppen, van een ontwikkel server naar acceptatie server (offline ontwikkelen) naar een productie server gaan kan niet altijd vlekkeloos gaan. En waarschijnlijk wordt er ook nog eens verschrikkelijk veel gecommuniceerd op het moment van updaten tot het live zetten van de shop met buitenlandse vestingen/vertalers.

  11. Ach ja, Aperture. De fotografen die ik ken gebruiken (net als ik) allemaal Adobe Lightroom.
    Aperture versie 1 was (volgens mij) de slechtste software die ooit door Apple is verkocht. Dat beeld (je foto’s werden slechter door het gebruik van Aperture) vergeet je niet.
    Bij de nieuwe Leica’s wordt ook Lightroom meegeleverd. Aperture is gewoon mislukt, misschien dat er daarom nu van die rare functies aan worden toegevoegd.

  12. Dat eeuwige gehoop op iPhone nieuws… Al er echt wat komt wordt het wel aangekondigd en kan je nog een tijd sparen alvoor het in winkels ligt, hoeveel tijd mensen kunnen verliezen met specaltie geneuzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.