Reacties voor: Binnenkort in-ear oordopjes testen in de Apple Store

Apple gaat klanten de mogelijkheid bieden om in-ear oordopjes te testen in de Apple Store. Ze krijgen daarbij persoonlijke, schoongemaakte dopjes.

Reacties: 8 reacties

  1. Draadloze oordopjes zou ik wel heel snel kwijtraken ben ik bang…

  2. Oordopjes die in de knoop zitten is wel super irritant of iig mijn nr1 probleem met dopjes en draad.

  3. In de Apple Store Amsterdam staan werknemers die je uitlachen als je vraagt of ze een product dummy hebben die je fysiek kunt uitproberen en suggereren dat je naar Samsung gaat. Ze kunnen nu al geen product aan de man brengen daar, dus het lijkt me sterk dat ze je dit dan wel aanbieden, stelletje hypocrieten.

  4. Prima! Het ontzettend irritant om nieuwe te kopen zonder te kunnen testen!

    Ik had een paar jaar geleden earbuds van Sennheiser gekocht voor 120 pond dacht ik en deze gingen erg snel stuk. Terug naar de Apple Store, nieuwe gekregen. Ook deze gingen snel stuk.

    Daarna mocht ik andere proberen omdat het problem in de connectie zat. Die gaat super snel stuk als het een rechte plug is.
    Ik had toen op aanraden van een medewerker een ander merk (vergeten welke) voor iets van 90 pond maar deze zaten totaal niet fijn en sloten ook niet goed aan. Er zaten bij deze geen andere buds in verschillende maten. Na dit uit te leggen, mocht ik ze omwisselen met geld terug voor wat ik niet besteede. Zeer netjes wederom!

    Toen heb ik RHA MA450i earbuds gekocht voor 40 pond. Niet super geweldige kwaliteit qua bauw volgens een medewerker, maar wel goed geluid.
    Daarbij ook nog 3 jaar garantie, 7 verschillende grotes buds en een opberg zakje.
    Inmiddels zit ik op mijn 4e paar in 3 jaar (op t vliegveld gingen ze stuk, elke keer de connectie bij de plug, dus daar maar nieuwe gekocht). Toen met de garantie nog omgeruild bij Apple, beide paren. Daarna 1 keer via de fabrieksgarantie.

    Nu heb ik ze al een behoorlijke periode en ze doen het nog steeds (knock on wood!). Qua geluid zijn ze echt prima!

    Conclusie, ik ben er blij mee, want het is echt niet makkelijk om ‘blind’ te kopen.

  5. Klipsch heeft oordopjes met ovaalvormige plugjes. Die zitten prettig in je oor en het geluid van Klipsch is erg goed.

  6. De vraag is dan of deze draadloze oordopjes ook telefoongesprekken kunnen aannemen via de iPhone.

    Of kunnen ze alleen muziek streamen? Zou anders een gemiste kans zijn.

  7. Origineel geplaatst door Bubbly
    In de Apple Store Amsterdam staan werknemers die je uitlachen als je vraagt of ze een product dummy hebben die je fysiek kunt uitproberen en suggereren dat je naar Samsung gaat. Ze kunnen nu al geen product aan de man brengen daar, dus het lijkt me sterk dat ze je dit dan wel aanbieden, stelletje hypocrieten.

    Dat is typisch van personeel die bij grote merken werken en denken dat ze per definitie top zijn. Bij Bijenkorf was ik ook uitgelachen toen ik vroeg naar een nieuwe product die ze nog niet hadden.

  8. @NaviPhone: Pff, dat is vervelend ja! Vraag me af hoe ze zouden reageren als hun manager ernaast stond. Ik ben toen meteen de winkel uitgelopen. Ik was daar om te flirten met de iPhone 6, maar met een dergelijk slechte service wacht ik liever een jaartje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.