Reacties voor: Apple Store Haarlem kort te zien op Apple Store-website

De Apple Store in Haarlem stond korte tijd op Apple's retailpagina, maar is inmiddels weer verwijderd. iCulture heeft beelden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. KPN heeft afgelopen week de internet faciliteiten aangesloten (spoedopdracht)
    Volgens deze medewerker is de winkel alleen op de begane grond maar loopt deze wel ver door naar achteren! Nog eventjes en we kunnen het zelf bewonderen 🙂

  2. @thijs: Wordt tijd voor een Apple Store in Groningen.

  3. Voor degene geïnteresseerd in een scherpere versie van de ‘Haarlem’ retailpagina, klik
    Iets wat mij wel opviel, is dat het nummer bij Haarlem gewoon verwijst naar de Amsterdam-locatie, maar ik neem aan dat dit een tijdelijk iets is.

  4. @Claudio Dekker: Is die screenshot niet van de store in duitsland? Volgensmij zag ik die zelfde foto bij een van de store’s daar staan.

  5. @Robin: Ik zou er niet op rekenen. Alleen de Randstad is interessant. Kijk naar De Bijenkorf. Die in Groningen gaat niet voor niets dicht.

  6. Maastricht!!!

  7. Super! Op nog geen 10 minuten afstand een Apple Store hier in de buurt. Nu niet meer naar Amsterdam maar gewoon lekker om de hoek hier in Haarlem.

  8. Nu we toch alle blunders openbaren, hier hebben jullie direct bewijs dat Sint en Piet app-nieuwtjes stunts zijn van het PR-team van Apple Nederland: https://db.tt/FhEchPe8

    Of whatever, verzin er maar wat bij 😛

  9. @nigelllv:
    Zou goed kunnen, maar die fotos laden willekeurig.. Laad de storelist pagina voor de grap maar eens 🙂

  10. Nu alleen nog een Apple store in Zaandam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.