Reacties voor: ‘Apple Store Den Haag opent in augustus 2014’

De Apple Store in de Haagse Passage in Den Haag zal in augustus de deuren openen. Op zijn vroegst opent de winkel op 2 augustus 2014.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. JAAAAAAAAA!!!! Eindelijk een beetje goed nieuws rondom de Apple Store in Den Haag! 😀 Heerlijk!

    ( Tenminste, als hij echt in augustus ( of september ) opent zou ik erg blij zijn!!! )

  2. Zullen we bericht krijgen wanneer hij open gaat of blijft dat geheim tot op de dag zelf?

  3. Net op tijd voor de iPhone 6 in september 🙂

  4. Net op zijn voor de volgen de kerstdagen (en kerstbomen gedoe 🙂 )

  5. Ik ben toch wel benieuwd naar de verkoop van de iPhone 6 nu er 3 winkels zijn waar rijen zullen staan.
    Gewoon benieuwd hoe dat gaat 🙂
    Wat een verschil met dat iedereen naar Parijs moest “vroeger”.

  6. @ronald: vergeet oberhausen niet 🙂

    Maar de rijen in Oberhausen, Keulen en Parijs kunnen er best wel weer staan hoor. Als de 6 daar (weer) eerder in de verkoop gaat.

  7. En als je in de rij gaat staan voor je iphone 6, sta je in den Haag helemaal droog 😉

  8. Nu utrecht, mooi midden in het land!

  9. Haarlem en Amsterdam zijn ook al top!

  10. Had liever gezien dat Apple nog even had gewacht met de aankoop van het pand in De Passage. Dan hadden ze namelijk het monumentale pand van Maison de Bonneterie een stukje verderop kunnen kopen. Dan hadden we in Den Haag een giga-Applestore gekregen!

  11. Iemand al wat gehoord mbt sollicitaties?

  12. Origineel geplaatst door Vincent
    Iemand al wat gehoord mbt sollicitaties?

    Jep, die zijn een tijd geleden geweest. En degenen weten ook al inmiddels of ze aangenomen zijn. Hoe weet ik dat? Kom binnenkort maar eens langs in Den Haag 😉

  13. De mensen die zijn aangenomen speciaal voor deze winkel hebben (nog) niks gehoord. De laatste update dateert alweer van maanden geleden, dus dit bericht is zoals vaker, erg voorbarig. Mensen hoog in de boom bij Apple zijn ook nog erg stil

  14. Hardnekkig gerucht in de wandelgangen de afgelopen twee maanden: de verbouwing is op een laag pitje gezet, omdat Apple haar oog heeft laten vallen op het pand van de Bonneterie, op aangeven van gemeente Den Haag. Apple heeft geen haast en doet het liever goed dan half. Ondanks de mooie lokatie in de passage is het pand van de Bonneterie vele malen beter, want zichtlokatie, beter bereikbaar, kwalitatief betere uitstraling, meerdere toegangen, beter te beleveren, geen rekening hoeven houden met (lastige) buren, meer vloeroppervlakte, beter in te delen. Als dit rond komt zal het zomaar nog een jaar kunnen duren voordat Apple in Den Haag neerstrijkt. Niet doorvertellen dat je dit van mij hebt, want “ze” doen dit in alle geheim… 😉

  15. En om antwoord te geven op Vincent: ik durf te wedden dat er nog niemand iets heeft gehoord over zijn/haar sollicitatie en definitieve startdata. Of wel?

  16. Aan Dixit, laten we het hopen, want ik vind het (toch ook als Apple gebruiker) nog steeds meer dan ku…. dat Apple dit super mooie pand heeft willen misvormen. Het pand van de Bonnetterie is ook historisch mooi, maar daar heb ik vreemd genoeg, ietsje minder moeite mee. Er komen meer dan voldoende nieuwe hypermoderne panden op A locaties, in de binnenstad van Den Haag. Daar passen ze qua stijl veel beter in. Dus laten ze lekker afblijven van de historische panden!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.