Reacties voor: Nieuwe Apple Store Chicago ziet eruit als gigantische MacBook

De nieuwe Apple Store Chicago ziet eruit als een grote MacBook, met Apple-logo op het dak. Is het een grapje, of blijft het logo?

Reacties: 6 reacties

  1. Wel opmerkelijk dat de Apple Store aan Union Square in San Francisco ook zo duur is. Ik ben er vorige week nog geweest en vond hem maar klein. Tuurlijk, de glazen gevel en beweegbare glazen deuren zijn super mooi, de boompjes vrolijken het leuk op maar verder niks bijzonders eigenlijk. Ik denk dat in die kosten ook de aanschaf van de grond zit of koop van het (gesloopte) pand zit want ik denk dat vierkante meterprijs daar wel erg hoog is.

  2. definitief einde van verlichte apple logo op een macbook :(:(

  3. Origineel geplaatst door eMilty
    Wel opmerkelijk dat de Apple Store aan Union Square in San Francisco ook zo duur is. Ik ben er vorige week nog geweest en vond hem maar klein. Tuurlijk, de glazen gevel en beweegbare glazen deuren zijn super mooi, de boompjes vrolijken het leuk op maar verder niks bijzonders eigenlijk. Ik denk dat in die kosten ook de aanschaf van de grond zit of koop van het (gesloopte) pand zit want ik denk dat vierkante meterprijs daar wel erg hoog is.

    San Francisco is een van de duurste steden om te wonen dus dat laatste zal het wel zijn.
    Overigens is de manier waarop alle infrastructuur is weggewerkt in Apple store fantastisch. Nergens een stroomkabel langs de muur of grond. Dat kost ook een hoop design en bouwwerk.

  4. Alleen een beetje jammer dat de nieuwe MacBooks er niet op lijken, zonder lichtgevend logo bijv. Vind het echt zonde dat dat lichtgevende logo eruit gehaald is, net zoals de normale USB aansluitingen en de MagSafe lichtnet kabel

  5. Op dat punt vang in Chicago je best veel wind, ik vraag me af hoe het logo bevestigd zit. Of zouden ze uit gaan van een magnetische constructie?

  6. Jammer van zo’n groot oppervlak.
    Leent zich uitstekend voor een groen dak!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.