Reacties voor: Foto van Apple Store Brussel toont nieuwe inrichting

Voor het eerst is er een duidelijke, mooie foto van Apple Store Brussel verschenen. De eerste Belgische Apple Store gaat op 19 september open.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Zijn er nou bomen binnen

  2. Lijkt op het eerste gezicht veel op de store Upper West Side in NYC. 1 grote ruimte. Hoog plafond. Uiteraard veel licht.

  3. Ha … de eerste sporen van de apple watch in België?!! Wij komen toch serieus achter. Nu ja, dan maar wachten op de opvolger zeker?

  4. Vorig jaar ben ik in de Apple store in Florida geweest, ziet er op de wandkasten en bomen nagenoeg hetzelfde uit. Toen was net de iPhone 6 en 6plus uit.

  5. Wat ik nu graag zou willen weten is heeft deze store nu een ruimte voor de Apple tv? Dit werd in de presentatie van Apple op 9.9 gezegd dat ze nieuwe Apple stores gingen uitrusten met een extra ruimte waar de Apple tv kon uit proberen

  6. Mijn nieuwe Apple Watch sport gold besteld via de online store komt uit Brussel 😀

  7. @Ed: Via de Belgische App Store?????

  8. @Ed: Ik bestelde al even geleden mijn AW via Apple.nl.. Laten versturen naar familie om achteraf te halen. Hij werd toen ook al verstuurd vanuit Brussel, snap dus nog altijd niet waarom het niet mogelijk was om in België te leveren. Apple laat de laatste tijd meer en meer steken vallen in hun service in mijn ogen, producten blijven top maar veel te duur aan het worden.

  9. Origineel geplaatst door iPadminiRemco
    Wat ik nu graag zou willen weten is heeft deze store nu een ruimte voor de Apple tv? Dit werd in de presentatie van Apple op 9.9 gezegd dat ze nieuwe Apple stores gingen uitrusten met een extra ruimte waar de Apple tv kon uit proberen

    Goede vraag: ook hoop aparte cinema kamertjes!

  10. Dat ziet er stijlvol uit, mits de bomen echt zijn, zonder grind.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.