Reacties voor: ‘Apple Store Brussel opent op 19 september, mogelijk vierde winkel in Luik’

Goed nieuws voor onze Belgische lezers: de Apple Store in Brussel opent vermoedelijk op 19 september zijn deuren. Er wordt ook gefluisterd over een Apple Store in Luik.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Of Luik een “strategische locatie” is, met Apple Stores in Brussel, Köln en Düsseldorf, weet ik niet.

    Een Apple Store in Luik, na Brussel en Antwerpen, past in ieder geval perfect in de beroemd beruchte Belgische “wafelijzerpolitiek”. Hoe dan ook: laat maar komen. 😉

  2. Als Maastricht dan toch niet gaat gebeuren, dan is Luik het perfecte alternatief!

  3. Origineel geplaatst door MLVC
    Als Maastricht dan toch niet gaat gebeuren, dan is Luik het perfecte alternatief!

    Ik verkies toch liever Maastricht boven Luik. Vieze industriestad, de aankomst naar deze stad doet denken aan terugreizen in de tijd ten tijde van de industriële revolutie. Het centrum is mooi opgeknapt maar Maastricht is bijzonderder.

  4. Brugge zou pas een toplocatie zijn vanwege de miljoenen toeristen en de historisch beschermde stadskern

  5. Ja Antwerpen zit toch ook nog in de lift dacht ik om een Apple store ?

  6. Natuurlijk is Maastricht mooier dan Luik (alhoewel het Luikse centrum mooi opgeknapt is), maar aangezien Maastricht blijkbaar véél te ver van de Randstad ligt, zie ik liever een Apple Store in Luik dan in bijv. Eindhoven of Brugge.

  7. @MLVC: waarom zou west Vlaanderen niet eens 1 keer mogen meetellen .

  8. Luik C is het mooiste station van Europa
    Een monument.
    Daar wil Apple wel bijpassen met haar luxe uitstraling

  9. Luik is een logische keuze. We zagen toch al dat Apple graag dichtbij de andere Apple Stores bouwt (Haarlem) en zo geleidelijk aan verder wegtrekt? Dat is ook makkelijker voor mobiliteit van personeel.

    Nu, als de Apple Store op 19 september in Brussel opent, hoe zit het dan met de launch van de iPhone 6s/7? Meteen vanaf de eerste dag de iPhone 6s/7 die de dag ervoor (18 september) zou uitkomen?

  10. Stel? Mijn iPhone is kapot, heb de telefoon in NL gekocht. Ik woon in Maastricht dus Luik is kortbij. Kan ik dan ook met mijn problemen naar een Belgische Apple Store?

  11. Origineel geplaatst door Rick
    Stel? Mijn iPhone is kapot, heb de telefoon in NL gekocht. Ik woon in Maastricht dus Luik is kortbij. Kan ik dan ook met mijn problemen naar een Belgische Apple Store?

    Dit zou normaal geen probleem mogen zijn je zou zelfs met een iPhone Apple site gekocht hebt en toegestuurd is naar Syrië mogen aankloppen bij de Apple store in Brussel en zeggen dit is het probleem en zij zouden dat moeten fixen

  12. Rick, Eerste jaar kan je zonder probleem over de hele wereld bij alle apple terecht. Tweede jaar heb je extra apple garantie nodig (apple care). Andere woorden: Apple geeft maar 1 jaar echte garantie,de wettelijke 2de jaar mag je je bekijken.

  13. Origineel geplaatst door boxerip
    Rick, Eerste jaar kan je zonder probleem over de hele wereld bij alle apple terecht. Tweede jaar heb je extra apple garantie nodig (apple care). Andere woorden: Apple geeft maar 1 jaar echte garantie,de wettelijke 2de jaar mag je je bekijken.

    Heb me altijd al afgevraagd hoe dat precies zat. Alle elektronica die gekocht is in de EU etc heeft 3 jaar garantie. En als je een iPhone koopt bij Mediamarkt, Fnac, … staat het er ook bij (al is het jammer dat die garantie op weinig trekt). Hoe zit het met een iPhone die je koopt in een Apple Store dan? Die moet toch ook 3 jaar garantie geven?

  14. Waarom is die kaart zo raar? Luxemburg ziet er helemaal niet zo uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.