Reacties voor: Apple stelt WWDC 2010 iPhone-applicatie voor ontwikkelaars beschikbaar

Apple heeft een officiële iPhone-applicatie voor WWDC 2010 uitgebracht, met informatie over sessies en locaties. De WWDC-app is alleen voor ontwikkelaars te krijgen.

Reacties: 5 reacties

  1. Omslachtige manier van installeren, mensen die daar niet aanwezig zijn hebben niet eens iets aan de app, dus waarom niet gewoon in de AppStore?

  2. Origineel geplaatst door Gijsbert
    Omslachtige manier van installeren, mensen die daar niet aanwezig zijn hebben niet eens iets aan de app, dus waarom niet gewoon in de AppStore?

    Net omdat het enkel bedoeld is voor mensen die er wél aanwezig zijn?

    En een andere is naar ik vermoed dat indien er bugs zijn, ze die heel snel willen kunnen oplossen.

  3. @Gijsbert: wat is hier mis mee dan? Als developer heb je toch een dev acount. Je hebt een Mac met het sdk pakket en je hebt een iPhone/iPod touch.

    Lijkt mij logisch.

  4. … En een kaartje die duurder is dan een iMac, iphone en developer program samen;)

  5. Origineel geplaatst door Gijsbert
    Omslachtige manier van installeren, mensen die daar niet aanwezig zijn hebben niet eens iets aan de app, dus waarom niet gewoon in de AppStore?

    Als je via deze app jezelf kan inschrijven voor bijvoorbeeld sessies waar maar een bepaald aantal mensen mogen deelnemen lijkt het me handig als niet heel de wereld de mogelijkheid krijgt zich in te schrijven omdat ze de app even in de appstore binnen hebben gehaald 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.