Reacties voor: Apple stelt tweede beta iOS 4.3 aan ontwikkelaars beschikbaar

Apple heeft de tweede beta van iOS 4.3 aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ik ben benieuwd wat 4.3 uiteindelijk voor ons gaat brengen, behalve nieuwe maatregelen tegen het jailbreaken.

  2. Ik ben meer benieuwd of het überhaupt op de 3G gaat komen

  3. Origineel geplaatst door IFonzie
    Ik ben meer benieuwd of het überhaupt op de 3G gaat komen

    Nee, anders waren de bèta’s ook wel voor de 3G uitgekomen..

  4. Origineel geplaatst door IFonzie
    Ik ben meer benieuwd of het überhaupt op de 3G gaat komen

    Houdt er maar geen rekening mee….De 3G is af. Er kan niet meer aan verbeterd worden zonder dat het ten koste gaat aan de huidige functionaliteit (en dit had wat mij betreft al bij 3.1.3 moeten gebeuren).

  5. kijk eens wat er nog meer nieuw is in beta 2: Macrumors.

  6. Eigenlijk zonde dat ze met de 3G stoppen met update. Dat betekend ook gewoon dat mensen met een 3G maar weer een nieuwe telefoon moeten gaan kopen. Economisch goed bedacht.

  7. Origineel geplaatst door Peter
    Eigenlijk zonde dat ze met de 3G stoppen met update. Dat betekend ook gewoon dat mensen met een 3G maar weer een nieuwe telefoon moeten gaan kopen. Economisch goed bedacht.

    Mee eens, maar dan android.

  8. Origineel geplaatst door Peter: Eigenlijk zonde dat ze met de 3G stoppen met update. Dat betekend ook gewoon dat mensen met een 3G maar weer een nieuwe telefoon moeten gaan kopen. Economisch goed bedacht.

    Dat is toch logisch, op oude pc’s kan je ook haast geen Windows 7 meer zetten. Als Apple nieuwe mogelijkheden in de software wilt hebben, moeten ze zich dan telkens aanpassen aan de 3G, omdat die telefoon het anders niet aan kan, en dat is nadelig voor de vooruitgang van het OS.

  9. Op oude pcs kun je prima W7 zetten :D, Vista was een draak!
    OT: er zijn toch ik-weet-niet-hoeveel 3G’s op de markt die nog minstens een jaar mee moeten? Van mijn part laten ze alle nieuwe modules er uit, maar updaten ze wel de basis tot 2 jaar nadat de laatste verkocht is. Ik hoef echt geen Hotspot op mn 3G, maar zou wel leuk zijn als ik nog een tijdje van allerlei patches kan genieten. Zoals MS nog voor XP updates uitbrengt (toch?)
    Maar ja… ik ben maar een eenvoudig boerenjong.

  10. Ik denk dat Apple zeer binnenkort gaat aankondigen wanneer de keynote plaatsvindt waarin de nieuwe iPad geïntroduceerd zal worden. Op dezelfde keynote zal ook iOS 4.3 getoont worden en bekent gemaakt worden wanneer we deze zullen kunnen gaan downloaden.

  11. @amsanten: windows 7 wel hoor, maar functies die je computer niet kan hebben worden uitgeschakeld (door de prestatie index)

  12. Heb iOS 4.3 beta 2 erop staan. Draait best goed. MAAR… als ik bij de update kijk in de AppStore staat er nu een bedrag bij de update. Zo is er ook niet te zien wat de update inhoud, daar kan ik wel mee leven aangezien het een beta is. Maar het zal toch niet zo zijn dat je moet betalen voor de update van een gekochte app?
    Wie weer meer?

  13. Jammer dat ze de gestures eruit halen, ik vind dat een enorme aanwinst voor vooral de iPad.
    Vraag me af of ik dan wel moet updaten….

  14. Hopelijk brengen ze hem ook op de iPod Touch 2g (8gig) want de huidige iOS is ‘redelijk’ langzaam op mijn iPod Touch.
    Of weet iemand een manier om hem sneller te maken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.