Reacties voor: Apple stelt Apple TV Software beta 2 beschikbaar

Apple heeft Apple TV software-update 7.0 beta 5 beschikbaar gesteld. De update sluit aan op de beta van iOS 8.1.
Lees het complete artikel → Apple stelt Apple TV Software beta 2 beschikbaar
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik blijf het jammer vinden dat AppleTV maar een beperkt aantal formaten ondersteunt. Iets bekend of deze update daar verandering in brengt?

  2. @Airlifter: download beamer app. kan je bijna alle formaten mee streamen

  3. Origineel geplaatst door Airlifter
    Ik blijf het jammer vinden dat AppleTV maar een beperkt aantal formaten ondersteunt. Iets bekend of deze update daar verandering in brengt?

    Is toch makkelijk op te lossen met mirroring of is de kijkervaring anders? Ik wacht op de volgende generatie ATV en vraag me dit eigenlijk al een tijdje af.

  4. Heeft er iemand Beats music? (belgie)

  5. Kan er een tabelletje komen voor versienummers
    Totdat de versienummers van iOS voor appleTV gelijkworden

  6. Komt iCloud Pholo Library ook naar de ATV?

  7. Ik zit nog op de 6 ofzo, vooral voor mijn plex server.

  8. @jente: Klopt.. Alleen beamer ziet airplay beta niet! Ook iphone 6 van mij ziet apple tv beta niet in airplay devices

  9. Origineel geplaatst door Airlifter
    Ik blijf het jammer vinden dat AppleTV maar een beperkt aantal formaten ondersteunt. Iets bekend of deze update daar verandering in brengt?

    De afspeel mogelijkheden van de AppleTV zijn idd erg beperkt. Maar daarvoor gebruik ik PlexConnect. Erg goed in elkaar gezette hack, die alles kan streamen vanaf een Plex server. Zonder jailbreak.

  10. Ook qua ATV laat Apple de nodige steken vallen. Sinds de laatste update van iOS op mijn ATV2 is hij flink onstabiel geworden. Regelmatig vindt er een spontane reset plaats, heel irritant. Hebben meer mensen hier last van? Dit was bij vorige iOS-versies niet zo.

  11. Mijn Apple TV geeft aan dat de software momenteel niet geupdate kan worden, “probeer het later nog eens”. En dat probeer ik nu al de hele dag. Schiet niet erg hard op zo.

  12. @astradti: Plex connect en plex media server werken gewoon na de update naar versie 7. Het protocol wat je hiervoor hebt toegevoegd blijft gehandhaafd. Hij is trouwens na de update een stuk sneller.

  13. Origineel geplaatst door Michiel
    @astradti: Plex connect en plex media server werken gewoon na de update naar versie 7. Het protocol wat je hiervoor hebt toegevoegd blijft gehandhaafd. Hij is trouwens na de update een stuk sneller.

    Dan eens updaten, thx 😛

  14. De Apple TV is meer een accessoire (voor je iphone, ipad en/of macbook) dan een zelfstandig product te noemen in Nederland. Ik vraag mij dan ook af of Apple -dit model- ooit eens gaat opengooien voor iedere app bouwer. Ik denk zelf van niet. Gebruik veel Netflix als app op dat ding, maar de rest wordt allemaal van een ander apparaat gestreamd.
    Helaas is de Apple TV sinds de recente firmware wel onstabiel te noemen; al twee keer alles opnieuw moeten instellen na een spontane reset. Ze moeten zich focussen op de stabiliteit en niet op de interface. Dat het nu meer op ios7 lijkt vind ik meer aandoenlijk dan een echte vooruitgang.
    Dat apple niet alle formaten ondersteunt, begrijp ik wel. Apple wil hun eigen videotheek gewoon promoten (en daar is niks mis mee). Als je toch andere formaten (snel en makkelijk) wil afspelen, raad ik de beamer app aan. Deze streamt echt alles (eigen ervaring) naar de apple tv (zelfs ultra hd) content. Maar met alle ‘uitdagingen’ waar Apple nu heeft te maken, denk ik niet dat er snel een nieuwe Apple tv komt, maar dat focus eerst op de andere producten zal liggen, om verder gezichtsverlies te voorkomen.

  15. Apple TV software ziet er erg veelbelovend uit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.