Reacties voor: Apple start met activeren van MobileMe-adressen

Voor het eerst zijn er gebruikers, die melden dat hun MobileMe-adres al werkt. Alle @mac.com-adressen zijn straks ook via @me.com te bereiken.
Lees het complete artikel → Apple start met activeren van MobileMe-adressen

Reacties: 17 reacties

  1. Jep mijn @me.com werkt hier.
    faq

  2. Zijn er al mensen die met .mac werken en / of mensen die specifiek met mobileme willen werken? De push technologie is natuurlijk mooi. Maar ik vraag me af of het allemaal wel waard is.. Kost toch minimaal $ 99,- per jaar?

    Groet,
    Rob

  3. minimaal €79,- en verder Rob, Apple.com aan je reactie te zien doet je internet het wel 😉 en of het you waard is??

  4. bij mij ook!!

  5. loreal ‘Because I’m Wirth It’

  6. hier werkt ie nog niet…

  7. Op eBay kun je .Mac pakketjes kopen voor zo’n €50, vaak zelfs nog minder. Je kunt de activatiecode meestal via e-mail opgestuurd krijgen waardoor je ook nergens op hoeft te wachten.

  8. Bij APR’s schijnen ze ook in de uitverkoop te zijn.. goedkoop een .mac > word automatisch overgezet naar mobile me > goedkoop mobile me =D

  9. Vandaag is mijn account vernieuwd en al overgeschakeld op me.com

  10. Ik kan nog niks sturen naar @me.com

    Even wachten nog dus

  11. heeft zo’n @mac-adres echt voordeel, want ik vind Gmail op zich best relaxt, dus wil daar niet zomaar voor gaan betalen..??

  12. bij mij doet hij het zonder probleem 🙂
    @jack
    hier vind je de lijst van mobile.me http://www.apple.com/benl/mobileme/
    kan je de voor en nadelen vergelijken

  13. @jack:
    Je kunt je @me-mail door Gmail laten binnenhalen (instellingen – Accounts). Ik heb emailadressen op verschillende domeinen, maar die lees en beantwoord ik allemaal via Gmail. Dit werkt perfect.

    Ik zou Mobile Me nooit alleen nemen voor e-mail. Het gaat om het totaalpakket. Als je geen gebruik maakt van Adresboek en iCal (of de Windows-varianten daarvan), dan heeft het imo niet veel nut.

  14. @ BARTdG:
    precies. Je moet wel meer dingen van het hele ‘me’ gebruiken. Ik had .Mac genomen in eerste instantie voor: geen spam, iDisk en de mogelijkheid voor iWeb. Mij hebben ze helemaal blij kunnen maken nu je dus alles en overal en altijd kan syncen: op mn iMac, iPhone (over 10 dagen) en MacBook binnenkort!
    @ jack:
    Als je veel gebruik maakt van telefoonnummers (iPhone)/contactinformatie, je mail altijd bij je wilt hebben en alle afspraken op orde wilt hebben, zou ik het zeker overwegen: Het ziet er goed uit zoals je in de rondleiding kan zien en het zal – zoals apple eigen is – werken! (in tegenstelling tot vele andere sync programma’s of telefoons waarbij je je e-mail instellingen na 2 jaar nog niet goed krijgt, en het dus niet werkt.)

  15. gaaf hoor, nu even wachten tot we alles ook daadwerkelijk kunnen gaan gebruiken..

    iPhone sync met je mac en andersom…kom maar op Apple

  16. Weet iemand of Mobile Me ook te gebruiken is met een EIGEN domeinnaam/e-mail adres? Als je bijv. jan@jan.com hebt, zou je die dan ook zo kunnen instellen dat deze ook gepushd wordt via de cloud? Dat is mijn enige probleem nog, als dit wel kan is dat natuurlijk een super service voor €79 per jaar.

  17. Laatst nog wat gelezen over Mobile Me icm eigen domein: het kan wel alleen om je website te laten verwijzen naar eigen domein maar niet email e.d. Tenminste dat was voor .mac zo misschien dat dit bij Mobile Me veranderd maar heb daar een hard hoofd in…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.