Reacties voor: Apple start iPad-uitleenprogramma voor medewerkers

Apple is gestart met een leenprogramma voor iPads. Er gaat een pilot in de Apple Store in San Francisco van start, zodat verkoopmedewerkers de producten beter leren kennen en klanten beter kunnen adviseren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Zijn deze medewerkers niet gewoon verplicht om een iPad te hebben? Raar…

  2. @dustin Vind ik ook. Net zoals dat medewerkers van de mercedesdealer een mercedes moeten hebben…. Duh

  3. @Dustin:
    Vind ik ook. Net zoals dat medewerkers van de mercedesdealer een mercedes moeten hebben….en elke treinconducteur zijn eigen trein.. Duh

  4. @Veen: @Veen: Zo gek is het niet.. Als ik als verkoper bij een mercedesdealer werk en rij in een BMW dan sta je niet achter je eigen merk… maar natuurlijk gaat het bij auto’s om andere bedragen. Bij een treinconducteur zou je eerder moeten spreken van een eigen kaartje. Hij verkoopt immers geen treinen.

    Bovendien verplicht Apple toch wel meer dingen?

  5. hmmmm…. als ik nou eens bij boeing zou werken….

  6. @chris: Ga je toch je werk in die sekswinkel missen.. En alle attributen die je gratis mag gebruiken.

  7. De iPad 2 is 1 van de beste uitvindingen van het decennia!
    Ik kan er niets slechts over schrijven…
    het is gewoon geniaal, duidelijke gebruiksaanwijzingen, duidelijke afbeeldingen!
    Gewoon TOPPIE!

  8. Wat in vredesnaam is hier de nieuwswaarde van?

  9. Origineel geplaatst door MtotheAthiash
    De iPad 2 is 1 van de beste uitvindingen van het decennia! Ik kan er niets slechts over schrijven… het is gewoon geniaal, duidelijke gebruiksaanwijzingen, duidelijke afbeeldingen! Gewoon TOPPIE!

    Gebruiksaanwijzing ? Zat dat er bij dan ?
    Zelfs m’n moeder begreep hoe die werkte … zonder gebruiksaanwijzing 😉

  10. Origineel geplaatst door Dustin
    Zijn deze medewerkers niet gewoon verplicht om een iPad te hebben? Raar…

    Wat is dat nou voor onzin? Een bedrijf kan zijn medewerkers toch niet verplichten al haar producten te moeten kopen? Tuurlijk, het zou raar zijn als een Apple-medewerker een Galaxy Tab gaat kopen o.i.d., maar ze zouden medewerkers nooit kunnen verplchten om alle producten te moeten kopen.

  11. @tommy: nou alhoewel ik blij ben met me ipad, als ik elke dag een ipad vanaf dag 1 voor me snuffert zie liggen, ben je er wel op uitgekeken toch?

    althans, ikzelf ben nog lang niet uitgekeken op de ipad vooral nu de herfst komt… maar elke dag dat ding zien denk ik wel

  12. Toen ik las dat ze de iPad maar 1 week aan personeel uitlenen kon ik het eerst niet geloven. Dit doet mij denken aan een kruidenier die elke cent omdraait maar niet aan het machtige Apple bedrijf met de hoogste beurswaarde van alle beursgenoteerde bedrijven. Apple shame on you zo ga je toch niet met medewerkers om. Ik had minstens verwacht dat ze het veel langer kunnen uitproberen om het vervolgens met een stevige korting te kunnen kopen. Door zo’n kortzichtig beleid moet je er niet van opkijken dat klanten niet optimaal geholpen kunnen worden als ze vragen hebben.

  13. Origineel geplaatst door Kees Nooteboom
    Origineel geplaatst door MtotheAthiashDe iPad 2 is 1 van de beste uitvindingen van het decennia! Ik kan er niets slechts over schrijven… het is gewoon geniaal, duidelijke gebruiksaanwijzingen, duidelijke afbeeldingen! Gewoon TOPPIE!Gebruiksaanwijzing ? Zat dat er bij dan ?Zelfs m’n moeder begreep hoe die werkte … zonder gebruiksaanwijzing

    Niet in de doos, maar wel onder bladwijzer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.