Reacties voor: Vreemd gerucht: ‘Apple wil spacegray vervangen door donkerblauw’

Volgens een gerucht wil Apple spacegrijs vervangen door donkerblauw. De kleur spacegrijs zou zelfs worden uitgefaseerd. Wij krabben ons achter de oren over dit vreemde gerucht.

Reacties: 25 reacties

  1. Dan sla ik de 7 definitief over…

  2. Fashion

    Een ‘donkerblauwe broek’ met een ‘zwart shirt’ (of andersom) was altijd een no-go-area. Deze twee kleuren matchen niet.

    Het zal mij benieuwen. Zelf waardeer ik Space Gray enorm.

    Apple zal mensen vast weer verrassen, ik vond Rosé uiteindelijk toch wel een luxe uitstraling hebben. (Wellicht iets meer Metroman dan ik dacht)

  3. Ikzelf heb space grey gekozen omdat het de enige kleur was waarbij je een zwarte voorkant hebt. Volgens mij zijn er een hele hoop die ook zo denken. Moesten er andere kleuren met een zwarte voorkant zijn zou ik die zeker overwegen.

  4. Als vervanger zou idd vreemd zijn, als extra kleur niet zo onlogisch: neutraler dan (rose)goud, minder kleurloos dan (space)grijs en zilver en ook vrij tijdloos (denk alleen maar aan jeans 🙂).
    Wel benieuwd (als …) met welke kleur frontje het gecombineerd zou worden. Tot nu toe hebben alle kleuren anders dan grijs/zwart een wit frontje, maar met de kleur blauw van de foto wordt dan het contrast wel erg groot. Aan de andere kant is blauw met zwart iha ook niet echt een fantastische combi 🤔

    We zullen zien wat dit gerucht waard is …

  5. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  6. Waarom niet gewoon weer één die helemaal zwart is aan de achterkant.

  7. Ik zit al jarenlang te wachten op wat meer kleur zoals we bij de recentere iPod touch-toestellen zien. De goudtinten vond ik dan nog teleurstellend ten opzichte van die iPods. Kom maar door met dat blauw, maar kan me desondanks niet voorstellen dat ze spacegray zullen laten vallen.

  8. Eens met bovenstaande. Vervanging lijkt me zeker niet het geval. Wellicht wèl uitbreiding. De kleur komt wel dicht in de buurt van de blauwe lederen Apple hoes voor de SE. Opvallend genoeg hebben ze die hoes enkel in zwart èn die donker blauwe kleur.

    Origineel geplaatst door Rik
    Waarom niet gewoon weer één die helemaal zwart is aan de achterkant.

    Dat zou ik ook heel graag zien.

  9. Voorkant zwart, achterkant blauw LAAT MAAR KOMEN!!
    Stel je voor als er een Product Red iPhone zou komen damn $$$

  10. Het enige dat telt is de zwarte voorkant; de achterkant zal me 16 soorten worst wezen.

  11. LOL….. Veel mensen kiezen een kleur, zeuren over de antenne strepen maar doen vervolgens de telefoon in een hoesje zodat hij niet beschadigd. Dan maakt mi de kleur niets meer uit. Alleen de voorkant is dan belangrijk. Wit of zwart. Toch?? 😉

  12. Dit is een gerucht natuurlijk :)..

    Ik verwacht dat het als optie komt, zeker niet als vervanger..

  13. Ach… in 1984 was het nog de Man met de grote Hamer die Big Blue in elkaar slaat.
    Misschien toch wat in de huid gekropen van ? 😇

  14. Blauw wordt de nieuwe ‘trend’ in kleur!

  15. Space grey is misschien wel de meest populaire ‘kleur’, dus daar gaat Apple heus niet mee stoppen.
    Wel zou ik het toejuichen als er méér kleuren komen. Dat vond ik het leuke aan de iPhone 5C: die lekkere felle kleuren. Apple heeft toch al sinds de eerste iMacs eind jaren negentig iets meer kleurtjes gehad, dus waarom zou je het beperkt houden tot zwart-grijs, wit-zilver en goud en rosé. Die laatste twee vind ik persoonlijk wat ordinair voor een iPhone, maar smaken verschillen.
    Het hangt ook sterk samen met het materiaal: bij aluminium staan felle kleuren niet fijn, bij glas en kunststof kunnen felle kleuren als geel, groen, rood en lichtblauw leuk kunnen zijn. Donkerblauw lijkt me niks voor een iPhone ..!

  16. Ik vind de middernachtblauw hoesjes etc heel mooi. Vind dit wel een coole keuze en zal hem zeker overwegen. Als vervanger voor spacegrijs is niet logisch maar als aanvulling super. Dan koop ik hen direct.

  17. Origineel geplaatst door JoGu
    LOL….. Veel mensen kiezen een kleur, zeuren over de antenne strepen maar doen vervolgens de telefoon in een hoesje zodat hij niet beschadigd. Dan maakt mi de kleur niets meer uit. Alleen de voorkant is dan belangrijk. Wit of zwart. Toch?? 😉

    Ja maar daarom koop ik altijd een transparant siliconen hoesje 😉

  18. Mooie kleur blauw, beter dan goud of roségoud.
    Ik zou bij het ontbreken van zwart, voor deze kleur gaan.

  19. @Collin: zwart is geen kleur 😉😉

    @Christophe: ik dus ook vind een zwarte voorkant mooier dan de witte.

  20. Dus ze gaan Samsung achterna? Samsung gebruikt ook donker blauw voor veel van hun apparaten.

  21. Ziet er best goed uit eigenlijk. Zou hem zo wel kopen.

  22. Belachelijk!!!!!!

  23. Prachtig, ik zeg doen

  24. Ikzelf heb altijd spacegrey gekozen als kleur voor de producten waar deze kleur beschikbaar voor was, zoals mijn inmiddels verkochte ipod touch, mijn ipod nano, mijn vriendins ipod shuffle, mijn macbook is alu kleur en dus ook grijs, en mijn nieuwe iphone 6s is ook een spacegrey modelleke, en grijs en blauw gaan niet samen zei er iemand hier??? Ik heb al heel veel auto’s gezien met blauwe lak en een grijze blinkende afwerking, blue metallic genaamd 😉 deze kleuren gaan goed samen als de samenstelling ervan op elkaar is afgestemd 🙂 een diepe, blauwe kleur met een licht grijze schijn moet gewoon prachtig zijn! Zolang we maar onze zwarte voorkant mogen behouden 🙂

  25. @msi92: Rood ga ik voor!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.