Reacties voor: Apple onderzoekt slimme kleding van geleidend textiel

Apple ziet mogelijkheden om je kleding slimmer te maken. In een patent is te zien hoe dat gaat werken: je kleding wordt een soort communicatiehub voor de Apple-spullen die je gebruikt en houdt meteen je gezondheid in de gaten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Het zelfde kan ook met een apple watch met dezelfde sensors. Laat apple zich concentreren dat de batterij duur beter wordt in iphones en ipads zonder zich ook nog eens met feshion producten bezig te houden…en een tarief daling over de ganse lijn van apple producten en diensten. Hopelijk komt er in 2019 een nieuwe ceo en gaat die Cook binnenkort met pensioen…

  2. Origineel geplaatst door Tom
    Het zelfde kan ook met een apple watch met dezelfde sensors. Laat apple zich concentreren dat de batterij duur beter wordt in iphones en ipads zonder zich ook nog eens met feshion producten bezig te houden…en een tarief daling over de ganse lijn van apple producten en diensten. Hopelijk komt er in 2019 een nieuwe ceo en gaat die Cook binnenkort met pensioen…

    Stap je toch over op een ander merk. Klagen helpt niet. Wanneer batterij capaciteit voor jou het belangrijkste is had je denk ik beter een Huawei kunnen kopen. Elk mobiel heeft zijn voor en nadelen, had je je huiswerk voor aanschaf moeten doen. Je klinkt als dat je uit niets een Hummer koopt en dan later op fora gaat klagen dat ie zuipt.

    Persoonlijk vind ik ontwikkeling een must. Nieuwe technologieën betekent vooruitgang en houd de concurrentie scherp. Wil niet zeggen dat je huidige technologieën niet hoeft te onderzoeken voor verbeteringen.

    • @Jeroenus: Waar slaat dat nou op? Apple staat bij haar laptops bekend om de lange batterijduur, dus het is helemaal niet raar om dit ook bij de iPhones te verwachten.

      Overigens heeft het verleden bewezen dat klagen bij Apple wel degelijk helpt. Veel van de functies of eigenschappen aan iPhones zijn geïmplementeerd (fix voor antennagate, bending gate, implementatie van het bedieningspaneel, AirDrop etc.) na klachten van gebruikers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.