Reacties voor: Apple wil je slaap verbeteren met slaapdoelen, powernaps en slimme wekker

Apple heeft nieuwe slaapfuncties bedacht, waarbij je wekker automatisch wordt ingesteld op basis van je activiteiten, afspraken en behoefte aan slaap.

Reacties: 9 reacties

  1. Ik werk met onregelmatige diensten, dan heb ik dus helemaal niets aan een slimme wekker. Sleep Cycle doet voor mij precies wat ik nodig heb.

  2. Allemaal leuk en aardig, maar wat ik mis bij een i Phone of (Apple)is dat als je je wekker zet op je i Phone en vervolgens je telefoon helemaal uitzet de wekker het niet doet s ‘morgens.
    Dit werkte zelfs bij een oude Nokia al wel.
    Jammer dat ze dat bij Apple niet kunnen realiseren. Soms is het gewoon fijn om je telefoon helemaal uit te kunnen zetten, maar dan moet wel je wekker het gewoon doen s ‘morgens. En dat doe een I Phone niet en een Nokia wel.

  3. Als ze er maar niet in door slaan. Ik zit helemaal niet te wachten op een melding dat ik moet gaan slapen, dat bepaal ik zelf. Daarom is Sleep Cycle ideaal qua functionaliteit voor mij. Hij meet mijn slaap, en ik kies zelf wanneer ik hem aan zet en hoelaat die (ongeveer) moet af gaan.

    Heb al jaren de Apple Wekker niet meer gebruikt, en zie ook weinig meerwaarde aan die nieuwe features (Bedtijd en Waakmelder) nu.

  4. @Ton: Ik zet altijd ‘s nachts altijd “niet storen” aan, dat is het maantje in control center. Zo komen er geen meldingen door en gaat wel de wekker gewoon af.

  5. Origineel geplaatst door Serena
    Ik werk met onregelmatige diensten, dan heb ik dus helemaal niets aan een slimme wekker. Sleep Cycle doet voor mij precies wat ik nodig heb.

    Inderdaad, ik snap dat regelmaat gezonder is maar dan hadden we maar een vak moeten leren haha😜.

  6. @Ton: ik zet elke avond IPhone in vliegtuigmodus
    De wekker doet het uitstekend, snap dus je opmerking niet

  7. Zit nog te wachten op een Apple app voor mijn onregelmatige stoelgang. 😓 op welke tijde ik het best kan gaan 🤣

  8. Eigenlijk zijn alle slaap-apps, inclusief sleep cycle maar slecht uitgerust voor de consument met onregelmatige diensten. En dat is jammer. Lijkt me.toch een significant deel van de bevolking.

  9. Origineel geplaatst door Paul
    Inderdaad, ik snap dat regelmaat gezonder is maar dan hadden we maar een vak moeten leren haha😜.

    Dat deed ik dus verkeerd!!! 🤣

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.