Apple ARM silicon

Reacties voor: ‘Alle Macs al in juni 2022 over naar Apple Silicon’

De voorspellingen zijn optimistischer geworden
Apple beloofde ooit in twee jaar de overstap van Intel naar Apple Silicon te willen maken. Ondanks tekorten en tegenslagen door corona gaat dat lukken, beweert Mark Gurman van Bloomberg in zijn Power On-nieuwsbrief.

Reacties: 5 reacties

  1. Ik vermoed dat Apple prima in staat is om de omschakeling voor eind 2022 te maken, maar de chiptekorten afgelopen jaar en in de nabije toekomst voor vertraging zorgen.. Apple gaat geen nieuwe hardware aankondigen als die niet in voldoende mate geproduceerd kan worden

  2. (Red.) Bijgewerkt met nieuwe voorspelling van Gurman.

  3. Wat een feest is het om te werken met de Silicon chip van Apple. Heb vorige week de nieuwe MacBook Pro met m1 Pro aangeschaft en heb nog nooit zoiets gezien. Wat een snelheid en accuduur, echt bizar!

  4. Ik ben heel erg benieuwd naar de upgrade-vastheid van de Mac Pro. Misschien is een deel van het ram wel op de manier als bij de M1 en dan een deel met traditionele ram slots

  5. @Kees: ben het helemaal met je eens! Had vorig jaar mijn MacBook Pro met Intel-processor vervangen door de Pro met M1. De Pro met Intel was toen nog geen jaar oud, maar was ik de ondermaatse accuduur helemaal zat.

    Met de Pro met M1 kan ik gewoon twee volle dagen werken op een enkele acculading. En hij is ook nog eens veel sneller, stiller (fan gaan nooit aan) en het toetsenbord is ook veel fijner. Wat een fijne machine!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.