Reacties voor: Niemand weet wat Apple met al die tv-programma’s gaat doen

Apple investeert vele miljoenen in eigen tv-programma's, shows, documentaires en meer. Maar zelfs de experts zijn het er niet over eens wat Apple daarmee gaat doen. Gratis aanbieden in de TV-app? Of toch met een abonneemodel?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. “En waarom zou je nog een Apple tv-bundel nemen als je al lid bent van twee, drie andere betaaldiensten en ook nog tv-abonnee bent bij je kabelaanbieder.” Voor mensen in de VS is dat heel normaal. Hebben vaak meerdere TV-abonnementen op b.v. Netflix, Hulu, Amamzon, HBO, etc. Wij Nederlanders zijn veelal gewend om maar 1 all-in abonnement te hebben. Maar door Netflix en Videoland zie je dat dat wel aan ‘t veranderen is. Je kunt tegenwoordig zelfs een fiest leasen via swapfiets. Ik ben daar niet zo van en zal voor Apple kiezen, heb al Apple Music en Apple Video(?) kan er nog wel bij, maar… hangt helemaal van de prijs af (en content).

  2. @UtregCity: Mensen hebben een toenemende hekel aan allerlei kleine flutabbo’tjes die je honderden euro’s in de maand kosten. Ook in de USA. En anders komen ze daar nog wel achter. Dat is ook Apple’s probleem.
    Reken maar dat ze zich achter de oren krabben of ze het nu moeten combineren met Apple Music of apart moeten lanceren. Dat is namelijk HET marketing vraagstuk dat ze hebben: bundelen kan wel eens het wapen zijn tegen de core audio/video only aanbieders.

  3. Apple de tv-dienst gratis aanbieden??? 🤣🤣🤣
    Sorry maar jullie weten dan Tim Cook de CEO is he?

    Maar op een meer serieuzere note…Apple investeert veel in de online diensten om daar meer omzet uit te halen. Hier zijn ze de laatste jaren goed in geslaagd en dit zal alleen maar meer worden. Ik zie Apple binnen nu en 5 jaar nog wel een grote aankoop doen, iets dat ze anders nooit zouden doen. Beats is een kleine aankoop gezien het kapitaal van Apple maar wel de grootste aankoop die ze ooit hedaan hebben. Ik denk dat ze binnen nu en 5 jaar met een verrassende aankoop gaan komen.

  4. Ik heb alleen nog maar een internetabonnement bij KPN. Tv kijken doe ik via NLZIET op m’n Apple TV of iPad. Verder heb ik Apple Music en Videoland. Wat Apple Video wordt, zie ik later wel.

  5. Die tweede optie maakt al die aankondigingen voor tv-shows in één klap oninteressant voor Nederlanders en Belgen, want de TV-app is maar in een beperkt aantal landen beschikbaar en daar lijkt niet snel verandering in te komen

    Wat weten jullie wat ik niet weet?

  6. Ik hoop dat ze een all-in abo gaan aanbieden. Bijvoorbeeld Apple Music + Apple video (of hoe ze de dienst ook willen gaan noemen).

    Dan pas hebben ze juist iets unieks wat nog niet veel aanbieders hebben. Ipv €9,99 per maand zouden ze het moeten aanbieden voor €16,99.

    Dan is het €9,99 voor music en €7,00 voor video/tv en dus goedkoper dan Netflix.

  7. Die tweede optie maakt al die aankondigingen voor tv-shows in één klap oninteressant voor Nederlanders en Belgen, want de TV-app is maar in een beperkt aantal landen beschikbaar en daar lijkt niet snel verandering in te komen

    Origineel geplaatst door JustinK
    Wat weten jullie wat ik niet weet?

    Het is natuurlijk niet ondenkbaar dat de TV app in meerdere landen wordt gereleased zodra Apple eigen content via deze app kan aanbieden. Daarbij wordt de America-only content in de overige landen gewoon niet zichtbaar gemaakt. Het aanbod in iTunes en Apple Music is ook niet overal hetzelfde.

  8. Die tweede optie maakt al die aankondigingen voor tv-shows in één klap oninteressant voor Nederlanders en Belgen, want de TV-app is maar in een beperkt aantal landen beschikbaar en daar lijkt niet snel verandering in te komen

    Origineel geplaatst door JustinK
    Wat weten jullie wat ik niet weet?

    Origineel geplaatst door Niels
    Het is natuurlijk niet ondenkbaar dat de TV app in meerdere landen wordt gereleased zodra Apple eigen content via deze app kan aanbieden. Daarbij wordt de America-only content in de overige landen gewoon niet zichtbaar gemaakt. Het aanbod in iTunes en Apple Music is ook niet overal hetzelfde.

    Dit dacht ik dus ook! Rede te meer dat ik vraagtekens had bij het lezen van de zin: “en daar lijkt niet snel verandering in te komen”. Het zou juist een kans kunnen zijn om de tv app overal te release samen met het release van “Apple Channel” ( deze vond ik wel leuk en apple achtig klinken voor de video dienst)

  9. Kijkend naar de laatste Keynote(s) zie ik toch steeds meer America Only terugkomen in Apple diensten. Het zou mij niets verbazen als dit niet eens een naar de Benelux zou komen. Zo heb ik televisie-programma’s ook nooit meer gezien in Nederland. Net zoals de app Televisie en zo zal het met de nieuwe kiosk-app niet anders gaan.

  10. Ik gok dat ze Beats Radio en televisiezenders met series wilt gaan samenvoegen tot een soort universele tv app voor alle huidige apparaten. Dus eigen tv app voor Apple TV, iPhone, iPad en Mac.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.