Reacties voor: Waarom Apple’s videodienst kiest voor vrolijke feelgood series

Het draait om geld
Apple wil een eigen tv-dienst starten, maar heeft daarbij bewust gekozen voor films en series die voor het hele gezin geschikt zijn. We hoeven dan ook geen controversiële politieke onderwerpen of schokkende series te verwachten, zo blijkt uit een nieuwe reportage van de Wall Street Journal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik begrijp het wel, maar ik denk juist dat je inkomen mist hierdoor. Als Apple namelijk dezelfde aanbod als Netflix en HBO zou bieden op hun eigen platform dan was ik wellicht overgestapt, omdat ik dan alles onder 1 provider kan zetten. Kies er dan voor om een kindvriendelijk profiel bij het hoofdaccount toe te voegen (zoals bij Netflix) en laat de keus uiteindelijk voor de consument.

  2. Mja, leuk voor de liefhebbers, maar straks komt Disney met hun kanaal en bakken vol populair content en dan is het toch een kwestie van te weinig te laat laat.

  3. Nou, zal mij benieuwen hoe lang ze dit dan in de lucht kunnen houden.

    Tepelloze zenders zijn er echt genoeg als je een kpn abonnement neemt. Disney staat ook niet bekend om hun controversiele aanbod.

    Ik denk alleen dat de consument (ouder dan 16) meer wil zien dan preutse, apolitieke, oppervlakkige series. Kijk naar de popularieteit van de hierbovengenoemde series.

    Enfin, als ik amerikaan zou zijn zou ik mijn kroost misschien ook willen afschermen van de werkelijke wereld

  4. Nou, dat is nogal een tegenvaller en paranoïde.
    Had misschien wel interesse hierin, maar als dit uiteindelijk klopt, niet meer.

    Hier gaan ze echt geen massa’s mensen mee trekken.

  5. Dan ga ik deze dienst laten schieten, een prachtige serie zoals Treme op HBO zou ik echt niet willen missen omdat deze misschien wat kritisch wordt bevonden door Apple.

  6. Waarom deze preutsheid niet toepassen bij Apple Music dan?

  7. Ik word hier juist super blij van. Ik vind het heerlijk om te ontspannen met een film/serie zonder geweld,sex&zware onderwerpen. En dan met name wat later op de avond of voor het slapen gaan. Gewoon alles rustig en zachtaardig. Schijnt ook van invloed te zijn op je dromen s’nachts😁

  8. @Rob Nijmegen: Ik hoop toch niet dat ze dat pad gaan inslaan.

  9. Was eerst benieuwd naar de dienst maar nu ik lees dat de dienst preutse content gaat krijgen – Apple wordt zo EO van de streaming diensten – is het een dikke nee voor mij. Ik denk zo Apple niet gaat meelopen met de grote Netflix en de klanten de dienst laat liggen.

  10. Soms is het inderdaad heerlijk om eens iets te zien wat geen spanning of angsten kan veroorzaken.

  11. Origineel geplaatst door Rob Nijmegen
    Waarom deze preutsheid niet toepassen bij Apple Music dan?

    Helaas zijn er al Nederlandse zenders die ook maar ieder woordje wat ook maar een beetje controversieel overkomt (lees fuck) weg piept. In mijn ogen zouden de artiesten met elkaar eens de afspraak moeten maken dat zodra een station dat doet ze de muziek van die artiesten niet meer mogen draaien. Moet jij eens opletten hoe snel dat station bijna geen muziek meer draait.

  12. Ik snap die opmerkingen niet dat men het fijn vindt om TV te kijken zonder spanning, sex en/of angst. Daar is helemaal niks mis mee, maar als je daar geen behoefte aan hebt, dan zet je zo iets toch ook niet op? Daar hoeft toch niet een hele dienst op te worden aangepast?
    Laat de diverse gebruikers toch hun eigen keuzes maken.
    Oh, wacht….

  13. @Mike: uuhh, nee, daar hoeft niet alles op worden aangepast. Dat is de keuze van Apple en ze hebben er schijnbaar goed over nagedacht waarom. Of dat een goede keuze is, is een tweede. Maar ik vind het prima. Dan heb ik Netflix & YouTube en dan Apple voor de ‘niet teveel prikkels-programma’s’ erbij. Make me happy 😄🙏

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.