Reacties voor: Gerucht: ‘Apple laat je gratis kijken naar haar eigen tv-shows’

Via de TV-app
Apple is al een tijdje bezig met het produceren van eigen tv-shows, maar hoe gaat Apple die aanbieden? Volgens bronnen kan iedere iPhone-bezitter er straks gratis naar kijken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Heerlijk! Eindelijk! Zo’n niet-toegevoegd optie voor NL! Dank je wel Apple…lekkermakerij van je!🙄

    Of…” didn’t you know that….We Apple…We U.S. Only! “😖

  2. Apple en gratis? Dacht het niet! Dit gerucht vind ik ongeloofwaardig. Volgens bronnen, welke bronnen? Beetje vaag…

  3. Ik heb de afgelopen tijd met de nodige scepsis naar carpool karaoke gekeken, waarvoor je nog flink je best moet doen tenzij het op YouTube herhaald wordt (of dat nu de bedoeling is van Apple of niet)
    Inmiddels hier de nodige waardering voor dit programma, want als je midden in de nacht wakker wordt en niet meer kan slapen zit je hem op repeat en dan slaap je echt prima in.
    Prima dus als dit gratis wordt.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Word het een app ook op je telefoon?

  6. US Account aanmaken??

  7. Geen Apple pay, geen tv series, geen hartslag filmpje etc. m.a.w. Beperkte funtionalteit maar wel de volle prijs voor Apple producten in Nederland betalen.

  8. Tja, niet dat ik echt zit te wachten op de Apple TV-dienst. Vindt het een beetje jammer dat seks en geweld geweerd worden. Niet dat dat perse in elke serie moet… Maar de optie moet er zijn. Heb zo’n een hekel aan die preutse instelling steeds, seks hoort nu eenmaal bij het leven.

  9. @R.J. Van Kuppeveld: Dat slikken we al als zoete koek vanaf de 5S Hahahah

  10. Helemaal eens. Apple mist de boot. Met een klein aantal shows opboksen tegen Netflix? Kansloos!
    Ze hadden Netflix moeten kópen toen het nog minder groot en succesvol was én daar het uitbrengen van een eigen Apple super smart TV aan moeten koppelen. Wordt nu niks, nada, nothing.
    Niet in Amerika, maar zeker niet in de rest van de wereld, waar we geen Apple Nieuws, geen Apple Watch met 4G, misschien nog lang geen ECG op de nieuwe Apple Watch krijgen. En oh ja, ruim een jaar na draadloos oplaadbare iPhone op de markt nog geen eigen draadloze oplader. #fail!!

    Apple, ga ‘s wat doen. Betere beslissingen. Eerder reageren. De handen uit de mouwen steken, spijkers met koppen slaan!!

  11. Ja joh we hadden al zoveel.
    () pay
    Internet 4g () watch
    Hart filmpje () watch
    Enz
    Enz

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.