Reacties voor: Apple schroeft productie van iPhone 3GS op met 20 procent

Apple heeft de productie van de iPhone 3GS met 20 procent opgevoerd, zo blijkt uit gegevens van Digitimes. De Taiwanese fabrikanten Foxconn/Hon Hai, Primax en OmniVision moeten alles op alles zetten om aan de vraag van Apple te voldoen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Goed werk, blijft de mooiste gadget op aard..

  2. Is de voorraad voor de 3GS in Belgie nu eindelijk op orde?

  3. Pffffff, zo ontzettend veel iphones… omg 😛

  4. @bodylove: Lol het is maar net wie dat het eerst produceert… 😉 Dus je kan moeilijk apple of blackberry het kwalijk nemen dat ze daar niet tegen opgewassen zijn.

  5. @Koen: Een vriend van mij heeft 1 dag moeten wachten op zijn witte iPhones 3Gs 16GB en ter plekke heeft hij nog meteen een zwarte iPhone 3Gs meegenomen (doorverkoop aan Duitsland), dus ik denk dat het best ‘wel snor zit’ met de voorraad!

  6. Origineel geplaatst door Vincent Verbist
    @Koen: Een vriend van mij heeft 1 dag moeten wachten op zijn witte iPhones 3Gs 16GB en ter plekke heeft hij nog meteen een zwarte iPhone 3Gs meegenomen (doorverkoop aan Duitsland), dus ik denk dat het best ‘wel snor zit’ met de voorraad!

    Het is moeilijk om conclucies te trekken over de algemene leverbaarheid in België aan de hand van gegevens van één winkel.

    Er kan in heel België een tekort zijn, en toch kunnen sommige winkel voorraad hebben. En sommige winkel kunnen uitverkocht zijn, terwijl anderen gewoon voorraad hebben.

  7. Een tekort? Wat denk je dat Apple het product schaars houdt om het zo extra te “hypen”.

    Denk aan de advertenties in de krant van fabrikanten van een nieuw product die zeggen “sorry dat ons product zo snel is uitgekocht, we hadden niet verwacht dat het _zo_ zou aanslaan”.

  8. Dus nu gaat de kwaliteit nog verder achteruit!

  9. @Vincent Verbist:

    welke winkel was dat? want ben vandaag in de mobistar winkel geweest en daar is hij volledig uitverkocht.
    Ongeveer een maand wachten en dan komt er misschien een nieuwe lading, maar eerst moeten ze de lijst met wachtende nog wegwerken die er nog altijd ligt…

  10. @Wouter: hier in Antwerpen! Mobistar shop op de Meir, 1 van de 2…

  11. Kom net uit Antwerpen vandaan en de iphone is nergens simlock vrij te koop. Bij mobi is de wachttijd 4 maanden. We hebben nu bij mediamarkt op de keyserlei twee iphones besteld. Ze hebben belooft dat we binnen 6 weken de iphones hebben. De witte Iphone is binnen 3 weken te leveren. Dus laat je niks wijs maken. We zijn echt bij alle winkels geweest en nergens hebben ze voorraden.
    Ik heb nog gevraagd of je bij mediamarkt kan bestellen en in een Nederlandse vestiging kan laten afleveren maar dat is logistiek niet mogelijk, helaas.
    Dus wij gaan over 6 weken maar weer naar Antwerpen toe.

  12. Inderdaad, ben ook alle winkels afgegaan.
    Maar de beperkte voorraad die ze hadden is overal op, en iedereen wacht (2-3-4 maanden (niemand is zeker)) op nieuwe levering…
    De vriend van Vincent is dus net op tijd geweest.

    Btw: in fnac antwerpen vertelde ze mij dat er een gerucht zou zijn dat Mobistar bewust iPhones achterhoudt in afwachting op de versoepeling van de wet op koppelverkoop… (die er binnenkort door komt)
    Om dan met de toestellen boven te komen…
    Iemand die hier iets meer van weet?

  13. van de week bij de mediamarkt in Eindhoven geweest daar hadden ze er nog genoeg kon hem gelijk mee nemen..

    3gs 16 gb zwart.
    met simlock overigens.
    is wel in combinatie met een abbonement.

    echt een geweldige gadget trouwens..

  14. Origineel geplaatst door Wouter
    Inderdaad, ben ook alle winkels afgegaan.Maar de beperkte voorraad die ze hadden is overal op, en iedereen wacht (2-3-4 maanden (niemand is zeker)) op nieuwe levering…De vriend van Vincent is dus net op tijd geweest.Btw: in fnac antwerpen vertelde ze mij dat er een gerucht zou zijn dat Mobistar bewust iPhones achterhoudt in afwachting op de versoepeling van de wet op koppelverkoop… (die er binnenkort door komt)Om dan met de toestellen boven te komen…Iemand die hier iets meer van weet?

    Dat is dom van Mobistar, want dat zal zo niet werken. Als je product al te koop is zonder koppel verkoop, en dan ineens aan 100EUR ofzo te koop is met combinatie van abonnement, dan kan de consument mobistar aanklagen en hun geld terugeisen.

    Ook weet ik dat, de koppelverkoop wet, waarschijnlijk nog niet in 2010 zal komen, vermits de staat belastingen hierdoor gaat mislopen, en momenteel al te fel in het rood staat.

  15. iPhone’s beschikbaar in phonehouse (belgië) vanaf 9/11/2009, nu maandag dus…
    http://www.phonehouse.be/Public/Website_ph.php?language=dut

  16. Hoe vinden jullie dit:

    4 weken geleden heb ik een iPhone 3Gs Wit 16 Gb besteld. Er is mij toen beloofd dat ik 20 procent korting op mijn maandelijkse kosten krijg (studentenactie). Wanneer ik een telefoontje kreeg dat m’n iPhone binnen is, haastte ik me naar de winkel toe. Eenmaal daar vertelde ze me dat ik de 20 procent korting actie voorbij was!!!

    Dit is toch te gek voor woorden???

  17. Heb hem ondertussen kunnen kopen in de Switch, vorige week vrijdag!!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.