Reacties voor: Apple schakelt Samsung in voor productie van extra iPad-schermen

Apple heeft Samsung en Chimei Innolux ingeschakeld om aan de vraag naar iPad-schermen te kunnen voldoen. De huidige toeleverancier LG Display kan niet snel genoeg leveren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Heerlijk krom weer dit 🙂

  2. Zo raar is dit niet. Apple en Samsung hebben belangen bij elkaar. Ook in de patentzaken. Er wordt straks pro-forma wat geld heen en weer geschoven en in de tussentijd hebben de twee voor tientallen miljoenen aan publiciteit gehad. Wie heeft het over een Asus EEEPad, Playbook, etc??? Niemand. De discussie gaat alleen over Samsung en Apple. Import verbod? Dat betekent alleen dat Apple voor zijn product staat, tegelijk ook dat Samsung dus blijkbaar een goed gelijkwaardig product heeft. Door ontzeggen toegang markt wordt de heb-factor van de Tab alleen maar groter. En als die dan toch op de markt komt, wordt het wederom in een adem genoemd met Apple…..

  3. onvoorstelbaar eerst een rechtzaak beginnen tegen samsung omdat de tab’s en de telefonen te veel op elkaar lijken en nu heeft apple hun weer nodig. Beetje kinderachtig waar apple mee bezig is. Zo krijg ik wel de neiging om al mijn apple spullen te koop te zetten.

  4. @ martijn
    Wat heb je in de aanbieding??

  5. Er liggen nog ergens honderd duizende schermen in een pakhuis te wachten..misschien heeft Apple daar wat aan 🙂
    Het lijkt erop of Apple nu de volle laag krijgt van een hoop mensen en Droidboys, maar was de situatie andersom geweest had Samsung Apple aangeklaagd en was Apple het haasje. Zo gaat het in patentenland en iedereen werkt daaraan mee.
    Ik heb al een hoop onzinnige reacties op tweaker en androidworld voorbij zien komen.

  6. Jongens (en meisjes) Apple is in een rechtzaak verwikkeld met Samsung Electronics en niet met Samsung in het algemeen.

    Samsung in het algemeen is een mega bedrijf wat alles maakt van Cpu’s tot koelkasten en weer terug. Van dat mega bedrijf heeft apple nu “ruzie” met de Electronics hoek.

    Zie het als Yamaha, iedereen kent ze van de motoren en audio versterkers maar ze maken alls van Boot motoren tot tv’s en weer terug 😉

  7. Ik blijf het ook allemaal een vreemd “politiek” spelletje vinden. Maar zo vond ik het ook al vreemd dat ze (Apple) regelmatig in de clinch liggen met Google, maar dat er nog steeds standaard Google maps als native App in de iPhone vastgebakken zit, Google de standaard zoekmachine is en er standaard support voor GMail in Mobile Mail zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.