Reacties voor: ‘Apple werkt aan schaalbare 3D Touch voor toekomstige iPads’

Apple zou werken aan een manier om 3D Touch in toekomstige iPads te verwerken, al laat dit nog wel even op zich wachten. Pas na de iPhone 7 zullen we deze techniek in iDevices zien.
Lars Paymans -

Reacties: 3 reacties

  1. Het zal met een iPad ook een andere gebruikerservaring opleveren lijkt me. Hard drukken in de rechterbovenhoek en je iPad ligt op de grond.

  2. Origineel geplaatst door JK
    Het zal met een iPad ook een andere gebruikerservaring opleveren lijkt me. Hard drukken in de rechterbovenhoek en je iPad ligt op de grond.

    Heb je 3D Touch wel eens uitgeprobeerd? Zó hard als jij nu suggereert dat je moet drukken is echt niet waar. Ik probeerde net op mijn iPad Pro te ‘force touchen’ zoals ik op mijn 6S doe en dat gaat echt prima.

  3. Ze hebben al lang een ipad met 3D touch. Maar introduceren nog eerst een aantal modellen zonder. Zodat de kopers van deze ipads, ook weer een nieuwe kopen als het wel leverbaar is. En deze kopers worden weer verleidt om een nieuwe te kopen als het geheugen eindelijk een keer wordt uitgebreid. Zo verkopen ze 3 ipads ipv van 1.

    Zover de innovatie en de snelheid daarvan. Het zou mij niet verbazen als ze al een ipad hebben die voor je kookt. Bij wijze van spreken dan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.