Reacties voor: Apple ruilt kapotte zwarte 16 GB en 32 GB iPhone 4 in voor iPhone 4S

Apple ruilt bij veel Apple Stores een kapotte zwarte iPhone 4 met 16 GB of 32 GB aan opslagruimte om voor een iPhone 4S. Dit deden ze eerder nog voor kapotte witte iPhones.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 39 reacties

  1. Ik verwacht vandaag heel lange rijen voor de Apple Store in Amsterdam.

  2. Bij wat voor schades kom je eigenlijk in aanmerking voor een omruiling? En zijn dit niet die gereviseerde modellen?

  3. helaas is mijn zwarte bijna 2 jaar oud en dus geen garantie meer, want de home knop heeft echt veel kuren!

  4. @jarnoootje:
    Als je de iPhone via een Apple Store in EU of apple.com hebt gekocht heb je gewoon 2 jaar garantie!

    Als je via een andere winkel hebt gehaald of andere webshop dan heb je nog steeds 2 jaar garantie, maar via je leverancier!

  5. Origineel geplaatst door jarnoootje
    helaas is mijn zwarte bijna 2 jaar oud en dus geen garantie meer, want de home knop heeft echt veel kuren!

    en gelukkig woon je in de europese unie waar je 2 jaar garantie hebt…

  6. En de 3G?
    Wordt die ook omgeruild?
    🙂

  7. Ik heb (weet helaas niet meer waar) gelezen dat het om de moeilijk leverbare versie ging?

  8. @Frankie:
    Jahoor, die wil ik wel omruilen met je, ik heb nog wel een Nokia 3310 liggen.
    😉

  9. @jarnoootje:
    Mijn iPhone is vanwege dat probleem omgeruild voor een nieuwe!
    Helaas geen 4S..
    Ik had mijn iPhone sim-lock vrij aangeschaft bij Hi en die hebben mijn toestel opgestuurd, gewoon 2 jaar garantie.
    Prima dus!

  10. Origineel geplaatst door jarnoootje
    helaas is mijn zwarte bijna 2 jaar oud en dus geen garantie meer, want de home knop heeft echt veel kuren!

    Dit probleem had ik. Las ergens op een forum dat er dan waarschijnlijk een stofje tussen was gekomen, wat je door de homeknop te ‘masseren’ los kunt krijgen. Wonderbaarlijk genoeg geeft bij mij daadwerkelijk geholpen! Scheelt een hoop frustratie als je 4x moet drukken enzo 🙂

  11. Kom ik ook in aanmerking ik heb een apple iphone 4 16 gig of moet ik de mijne eerst slopen.

  12. Origineel geplaatst door Patrick
    Origineel geplaatst door jarnoootjehelaas is mijn zwarte bijna 2 jaar oud en dus geen garantie meer, want de home knop heeft echt veel kuren!Dit probleem had ik. Las ergens op een forum dat er dan waarschijnlijk een stofje tussen was gekomen, wat je door de homeknop te ‘masseren’ los kunt krijgen. Wonderbaarlijk genoeg geeft bij mij daadwerkelijk geholpen! Scheelt een hoop frustratie als je 4x moet drukken enzo

    Hoe ‘masseer’ je dan 😀 ?

  13. @Kenneth: Dat zou ik ook wel willen weten 😛

  14. Ik heb ook last van een slechte home knop.
    Maar is dat reden genoeg om je iphone 4 op te sturen?

  15. @gielk: @Kenneth:

    Door met je duim de aan de buitenrand van je homeknop rondjes te draaien. Paar keer linksom, paar keer rechtsom. Misschien tussendoor een beetje op een zachte ondergrond tikken met je telefoon (speaker aan de onderkant), en herhalen totdat de knop weer naar behoren werkt. Het hoeft neit in één keer te lukken….

  16. Geldt dit alleen in de VS of ook in de rest van de wereld? Volgens mij doen ze dit alleen bij hoge uitzondering en wanneer er echt geen gewone 4 meer te leveren valt..en wanneer je toestel gewoon niet meer te repareren is.

  17. We zullen het snel zien… heb m’n 4 zaterdag laten versturen ter reparatie vanwege een defecte lock-button.
    Vorig jaar om diezelfde reden gewoon een nieuw toestel (niet eens refurb) gehad.

    Ben benieuwd 🙂

    Alhoewel dat via proassist is… hopen op een 4S 🙂

  18. Origineel geplaatst door nils
    We zullen het snel zien… heb m’n 4 zaterdag laten versturen ter reparatie vanwege een defecte lock-button. Vorig jaar om diezelfde reden gewoon een nieuw toestel (niet eens refurb) gehad.Ben benieuwd Alhoewel dat via proassist is… hopen op een 4S

    Reken maar op een iPhone 4, ik heb sinds vorige week ook nieuwe iPhone4 gekregen (na vier maanden zeuren en klagen -_-) via proassist ter v vervanging van me defecte iPhone 4, echter gewoon versie 4 en geen 4s.

  19. Origineel geplaatst door ASN
    @jarnoootje:Als je de iPhone via een Apple Store in EU of apple.com hebt gekocht heb je gewoon 2 jaar garantie!Als je via een andere winkel hebt gehaald of andere webshop dan heb je nog steeds 2 jaar garantie, maar via je leverancier!

    Dan ga ik vanmiddag maar eens even langs de T-mobile shop aangezien ik hem daar besteld heb.

    Maakt het dan uit dat er wel een barst in het scherm zit? eigen schuld, homeknop deed voor die tijd het al bagger.

  20. Echt een ^{] £~## hierboven.. Wat verwacht je nou??!

  21. Had dit probleem ook.
    Ooit wel eens baat gehad met deze tip van de IPC site https://www.iculture.nl/145886/homeknop-iphone-kapot-probeer-deze-procedure-eens/

    Maar het kwam geregeld terug. Nu werkt hij al weer weken goed nadat ik het zo beu was dat ik de knop dermate behandeld heb dat hij het nu weer prima doet.
    Komt dus inderdaad neer op de massage techniek zoals hier beschreven.

  22. Het zou misschien goed zijn om expliciet te vermelden dat die alleen geldt voor garantiegevallen, die vanuit Apple worden omgewisseld. Geheid dat je van de aso’s hebt die hun iPhone kapotgooien in de hoop dat ze een nieuwe krijgen.

  23. Hallo, Ik heb dus een iPhone 4 16GB zwart , deze is ooit gevallen maar verder niet stuk dacht ik! Toen ik voor het eerst weer belde bleek de sensor het niet meer te doen, dit is echt heel erg vervelend want ik kom namelijk altijd met mijn oor tegen het touch screen en dan gaat ie op geluid uit, ik heb verder op internet gelezen dat meerdere mensen dit probleem hebben, en dat dit het probleem van Apple is! Eigenlijk wou ik dus naar de Apple store in amsterdam gaan, maar dan wil ik wel weten of dit onder de garantie valt! Ik hoop van jullie te horen Teun

  24. Origineel geplaatst door nils
    We zullen het snel zien… heb m’n 4 zaterdag laten versturen ter reparatie vanwege een defecte lock-button. Vorig jaar om diezelfde reden gewoon een nieuw toestel (niet eens refurb) gehad.Ben benieuwd Alhoewel dat via proassist is… hopen op een 4S

    Kan je nu al vertellen dat je geen 4S krijgt, en dat je vorige nieuwe tst (tenzij hij nieuw in de doos zat) een refurb was.

  25. Mijn sensor is al een jaar kapot maar geen zin om weer 5 weken zonder iphone te zitten. Dit maakt het wel aantrekkelijker om hem eerder om te ruilen. Mocht iemand meer info verschaffen over deze regelin.

    Wat er nu uit opmaak is dat aangezien ik hem bij verlenging van mijn abbonement heb verkregen ik hem bij de plaatselijke T-mobile shop kan brengen en dat ik dan een 4s zou krijgen mijn toestel is nu bijna 1,5 jaar oud.
    Alvast bedankt voor de reacties

  26. Ik heb een kapotte iPhone wit 4. Ik vraag me af tot wanneer is het geldig met omruilen?

    Graag verneem ik het

  27. Een beetje jammer dat mensen hier toch denken dat ze een nieuwe 4s kunnen bemachten door hun kapotte 4 in te leveren.

    Ik zal het even verduidelijken:
    Pro-assist zal gewoon wachten tot ze een nieuwe 4 hebben. Die laten je gerust 3 maanden met een crappy 3G lopen.

    T-mobile zal het zelfde doen als Pro-Assist.

    Van Apple verwacht ik ook niet dat je gelijk een nieuwe 4s krijgt, aangezien ze er alles zullen doen om dit te voorkomen.

    Ps: diegene die zei dat ze Home knop eerder stuk was dan dat hij ze scherm brak heeft niet echt een hoog IQ denk ik…

  28. Origineel geplaatst door ASN
    ASN

    Helaas is dit niet zo. Als je via de Apple store hebt gekocht of bij een reseller krijg je 1 jaar garantie.

    Helaas heb ik hier een maand geleden nog mee te maken gehad. Toestel werd wel omgeruild maar moest daar zo’n 150 euro voor betalen!

  29. Zelfde hier, ook 149 euro mogen aftikken bij Apple in Amsterdam. Defecte home-button van 18maand oude iPhone4 16g.

  30. Ik heb toevallig vorige week m’n zwarte 16GB weggebracht voor een reparatie aan de sleepbutton. Vorige keer kreeg ik een nieuwe. Nu een 4S?

  31. Iemand een idee of dat dit bij de apple store op 5th ave (glazen kubus) in NYC ook zo is? Ik moet daar binnenkort heen voor reparatie 😉

  32. huggre humpf grmpf [maakt neanderthaler geluiden]…
    ikke iPhone 2 kapot door op te kauwen, grrrr… uitgespuugd in modderpoel om schoonmaak. Tijdens ritje op mijn mammoet naar de Appstore ging mammoet vriendin er bovenop staan. Krijg nu nieuwe 4S ?
    Ik verneem het graag…

    Mijn hemel mensen! Ja tuurlijk krijg je een nieuwe 4S, die je overigens meteen mag inruilen voor de 5 als die uitkomt. Steve is namelijk gereincarneerd als Sinterklaas en alhoewel het wat vroeg is, is hij maar vast begonnen want hij verwacht veel respons op deze service… 🙂

  33. @Gurt:
    😉 Ik had het niet beter kunnen zeggen.

  34. Binnen een jaar kan je bij Apple te recht (waar veel fabrikanten maar 6 maanden geven) na dit jaar (voor je 2e jaar consumentenrecht, niet fabrieksgarantie) moet je naar je verkopende punt en zal je moeten aan tonen dat het probleem niet aan jou te verwijten is.

    Dit staat ook in de richtlijnen van het Europese consumenten recht De richtlijn waarvoor Nederland trouwens heeft gekozen deze niet aan te nemen/houden (en Apple dus eigenlijk een stap verder gaat met 12 maanden ipv 6)

    Anders kan je voor 149,- (iPhone 4) een nieuwe ophalen in de Store (mits er niet is gerommeld door derden of je telefoon uit elkaar valt vernam ik)

  35. Ik vind het een mooie service van Apple. Nu zullen vele hun werkende iPhone expres stuk maken ofzo om een 4s te krijgen. Ben tevreden met mijn 4 en zie niet zoveel nieuws in een 4s. Voor mij geen zin tenzij mijne het wcht niet meer doet.

  36. Gauw even mijn iPhone 4 kapot maken.

  37. Ik heb mn iphone 4 32gb van me oom gekregen, laten vallen en een 4s halen?

  38. @jarnoootje: Dat kun je makkelijk zelf maken voor ongeveer 20 euro.

  39. Kan dit nog steeds?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.