Reacties voor: Apple rolt iOS 4.1 op 8 september uit

Apple is van plan om op 8 september iOS 4.1 voor de iPhone en iPod Touch uit te rollen. iOS 4.1 brengt een aantal nieuwe mogelijkheden.
Lees het complete artikel → Apple rolt iOS 4.1 op 8 september uit
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 115 reacties

  1. Mijn 3G is hartstikke traag, ik hoop dat het mag baten!

  2. Wel een beetje jammer dat IOS4 voor de Ipad nog niet uitkomt.

    Neem ook aan dat het rebooten tijdens het bellen op de 3GS verholpen is?

    Wat ik wel handig vind is dat ik nu de Filmpjes gelijk in HD kan uploaden :).

  3. @Secret:

    Ik heb 4.1 draaien op mijn 3G. Mag het Baten? Ja!

    Heel stuk sneller en stabieler.

  4. Draait een 3g nu wel fatsoenlijk op ios 4.1 of 4.2?

    Heb namelijk tot nu toe nog steeds geen update uitgevoerd. Mijn 3g draait nog op 3.1.3. En voldoet nog steeds baar mijn wensen. Echter vindt ik het alleen jammer dat ik geen mappen kan maken.

  5. mijn 3G is ook supersloom, sommige apps (whatsapp) crashen voordurend ook ipc sinds de laatste update, hopen dat het echt gaat werken want me telefoon is echt een kasplantje nu;)

  6. De 3G is iets snelle geworden maar je merkt wel dat iOS 4. veel vergt van de 3G. HDR werkt niet op de 3G en gamecenter zit er niet bij teminste in iOS 4.1 GM.

  7. @Bastiaan:

    Ik ben tevreden. Wil je iOS 4.1 ook proberen dan kan je de link op mijn site vinden. Even op de blauwe letters met mijn naam klikken!

  8. hey ooit gehoord van downgraden?? je download gewoon de IPSW die je wilt van deze site:http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

    dan doe je bij itunes herstellen+shift knop inhouden dan kun je de ipsw selecteren en doet oke dan zet hij de oude er zo weer op:)

    Joey 14 jaar *-_J&J_-*

  9. jb-ers moeten even wachten met updaten

  10. Dat iPc crash kunt je oplossen via instellingen > iPc > Herstel alle gegevens. Dan start ie wel weer op. Had ik ook last van na d elaatste update (iPhone 3GS met iOS 4.0.1). iPc draait ook zonder problemen op 4.1 GM.

  11. Als ze nou eens de witte iphone 4 uitbrengen..

  12. Shit, ik vertrek net die dag op vakantie…

  13. ik heb nu ook 3G met ios 4.1 draaien en …

    Woow top. voel echt snel aan

  14. Inmiddels heb ik ‘m sinds dat ie is aangekondigd op m’n 3GS staan, en ook daarop is het een hele vooruitgang. Eindelijk maakt de S zich weer waar. Daarnaast heb ik ‘m gisteren op de iPhone 4 geïnstalleerd en foto’s in HDR zijn duidelijk een stuk beter, ondanks je even wat meer geduld moet hebben voordat de foto klaar is.

  15. Waarom wacht iedereen:-) 4.1 is al te installeren. Ook zonder dev-account.
    Werkt stabiel

  16. Mijn iPhone 3G zal heel blij zijn met deze update
    (wat is ie traag!!!)

  17. @Roediieee:
    Gewoon de beta vast installeren!

  18. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Daarnaast heb ik ‘m gisteren op de iPhone 4 geïnstalleerd en foto’s in HDR zijn duidelijk een stuk beter, ondanks je even wat meer geduld moet hebben voordat de foto klaar is.

    Hoe maak je HDR foto’s? Doet hij dit automatisch? Ik zie het nergens staan.

  19. Nu weet ik het zeker, als mijn vrouw gaat verlengen krijgt ze mijn iPhone en ik de 4. HDR foto’s lijkt me echt cool. Jammer dat dit niet kan op de 3GS.

  20. Ik heb de beta 3 / GM geïnstalleerd: je ‘gewone’ functies draaien idd iets soepeler.
    Kan niet zeggen dat ik nergens een kleine ‘lag’ ontdek.
    En Angry Birds stottert ook nog steeds.
    Nu eens kijken of ik Navigon Reality View weer kan gebruiken (als in: tegen de tijd dat je op plek van aankomst bent beginnen de gesproken instructies)

  21. ook performance upgrade voor de iPod touch 2G ?

  22. de beta installeren kan geen nadelen brengen he? wil neit dat men iphone kapot gaat

  23. @alsatian:

    Dit komt langs de flash aan/uit/auto te staan

  24. Origineel geplaatst door Jeroen
    Nu weet ik het zeker, als mijn vrouw gaat verlengen krijgt ze mijn iPhone en ik de 4. HDR foto’s lijkt me echt cool. Jammer dat dit niet kan op de 3GS.

    Als vrouw zou ik toch lekker zelf de iPhone 4 houden.

  25. @Shaquille
    Heb je een bron? van wanneer de iPod Touch 4G uit komt?

  26. @Shaquille
    Hoe weet je dat de iPod Touch 4G 10 Sept uitkomt? Bron?

  27. Eerst maar even afwachten hoe het anderen bevalt. Tot op heden zeer blij dat ik OS4 niet op m’n 3G heb gezet.

  28. Origineel geplaatst door MellieMusic:
    Als vrouw zou ik toch lekker zelf de iPhone 4 houden.

    Och, zijn met wat valse informatie zo over te halen hoor. “Tjee, die iPhone4 is best ingewikkeld geworden hoor, die nieuwe functies moet je toch maar even in de vingers krijgen! Weet je wat, neem jij gewoon mijn iPhone3, dan ga ik het allemaal wel eens uitzoeken”. Zoiets dus, gevoel geven dat je je opoffert.

  29. na installeren van 4.1 is mijn 3G weer zo snel als onder 3. Dus de moeite waard om te upgraden

  30. Dus als ik begrijp is kan je deze versie nog niet jailbreaken of wel ?

  31. @Shaquille: Ik heb hem al bestelt.

  32. Als jb hiervoor uit is kan ik dan gewoon upgraden zonder verder wat te hoeven doen zonder de jb die je al had kwijt te raken?

  33. Ik heb nu ook 4.1 draaiend op mijn 3GS.
    Had een restore gedaan en daarna een backup terug gezet. Helaas wilde de iTunes daar niet aan meewerken en kreeg ik na een tijdje steeds een foutmelding. Ik had een jailbreak op mijn iPhone staan (weet niet of het daar iets mee te maken heeft!). Vervolgens iTunes 10 gedowngrade naar versie 9. Daar weer een restore in gedaan en vervolgens de backup terug gezet en daar ging het wel goed.

    Weet begod niet of het iets met mijn jailbreak te maken heeft, kan het me niet voorstellen, maar misschien toch handig voor de mensen die de GM versie willen installeren.

    Zonder jailbreak en met iOS 4.1 voelt m’n iPhone toch een heel stuk stabieler en sneller aan!! En aangezien T-Mobile nu gratis navigatie aan bied, heb ik geen reden meer om te jailbreaken. Niet gelijk gaan zeuren dat het diefstal is etc. ik heb voor velen euro’s in de App Store besteed 😉

  34. Net geinstalleerd op me 3gs. Merk wel dat het iets sneller en soepeler loopt allemaal. Gamecenter werkt nog niet maar staat hier al wel in. Denk alleen niet dat ik dat ooit ga gebruiken.

  35. Origineel geplaatst door alsatian
    Origineel geplaatst door Frank van ManenDaarnaast heb ik ‘m gisteren op de iPhone 4 geïnstalleerd en foto’s in HDR zijn duidelijk een stuk beter, ondanks je even wat meer geduld moet hebben voordat de foto klaar is.Hoe maak je HDR foto’s? Doet hij dit automatisch? Ik zie het nergens staan.

    Bovenaan, tussen de camera-switch en de flits staat HDR.

  36. @MellieMusic:

    Zijn vrouw heeft nog geen iPhone 4

  37. @Bastiaan: installeer categories (te vinden in de BigBoss-repo in Cydia), dan kun je gewoon mapjes maken. Weliswaar ziet dat er niet zo mooi uit, maar goed…

  38. Apple belooft dat iOS 4.1 de iPhone 3G als een geoliede machine laat lopen.

    Daar hou ik ze aan !! Ben reuze benieuwd

  39. Als er snel een jailbreak komt het is helemaal feest.

  40. Wanneer komt er jailbreak voor 4.1 dan?

  41. heb em er ook op staan doet het perfect alleen de bug in de filmrol zit er nog in mijn filmrol is helemaal zwart kan er wel op tikken en dan opend de foto zich maar je ziet niet wat je aanklikt

  42. 3G loopt weer stukken beter. iphone4 was al goed en nu ook niets mis mee. HDR is cool! Zie alleen geen games in dat gamecenter staan, moet je die ergens downloaden?

  43. Ik heb net mijn iPhone 3G van iOS 4.1 verlost en teruggezet naar 3.1.3 Hij was zo vreselijk supertraag geworden, dat ik hem af en toe bijna het raam uitgooide van ergernis. Dat terugzetten naar 3.1.3 vond ik nog een heel gedoe (vrouw, 60+) maar het is me gelukt.
    Ik durf het voorlopig nog niet aan om het nieuwe iOS 4.1 erop te zetten. Met enige argwaan zal ik het forum hier lezen over het nieuwe iOS 4.1.
    Als het echt blijkt dat de 3G weer zijn oude snelheid terugkrijgt ben ik ‘om’.

  44. Ik lees telkens dat de 3G er op vooruit zal gaan met de update naar 4.1, maar ik mag hopen dat hier de 3GS ook van zal profiteren.

    Mijn hemel wat een drama is het nu met mijn 3GS. Spontaan rebooten tijdens het bellen en een camera die nauwelijks nog wil opstarten, om maar een paar ergernissen te noemen.

  45. Mijn 3g was echt vreselijk traag. Kon nauwelijks smsjes typen. Zonet even 4.1 erop gezet. Voor mij echt een enorme verbetering. Alles loopt weer heerlijk soepel.

  46. Hopelijk zit er inderdaad een oplossing in voor het na 5 minuten bellen rebooten van de 3Gs. Ik neig er daardoor op dit moment toe om te stoppen met de Iphone.

  47. @Bastiaan:

    Mijn verbinding is beter dan de 3GS maar wel een drop down in de bar bij het gevoelige punt maar niet het effect van drop calls of internet weg is.

    De media heeft het zwaar overdreven.
    Tevens schijnt de Nexus one ook signaal problemen te hebben. Kortom het blijft gewoon een algemeen netwerk/telefoon/antenne probleem waar ze allemaal mee te kampen hebben.

  48. Origineel geplaatst door Jan-Paul
    Ik lees telkens dat de 3G er op vooruit zal gaan met de update naar 4.1, maar ik mag hopen dat hier de 3GS ook van zal profiteren.Mijn hemel wat een drama is het nu met mijn 3GS. Spontaan rebooten tijdens het bellen en een camera die nauwelijks nog wil opstarten, om maar een paar ergernissen te noemen.

    Dan herstel je toch gewoon de iPhone … zo moeilijk kan dat niet zijn. 1 knop in iTunes en de rest gaat vanzelf.

  49. Het lijken me geen geweldige updates. HDR-foto’s maken met een belichtingstrapje is alleen zinvol als je een statief gebruikt. En functionaliteiten voor Apple TV zijn maar voor een beperkte groep gebruikers nuttig. Ben benieuwd of de performance van een 3GS verder worden beïnvloed.

  50. Ik heb 2 dagen geleden ios 4.1 GM geinstalleerd op mijn 3G. Hij loopt stukken sneller. Persoonlijk vindt ik hem vergelijkbaar met ios 3.x

    Sommige spellen stotteren wel wat ik met ios 3 niet had.

    Tot nu toe tevreden. Jammer dat gamecenter er niet in zit.

  51. back to 3.1.3 😉

  52. Laten ze eerst de iphone 4 maar eens leveren dan zien we daar wel verder

  53. Mensen met een iPad werken immers nu nog met iOS 3 en profiteren voor het eerst VAN VAN iOS 4-functies als het maken van folders en multitasken.

    Typfoutje in laatste regel van alinea 2.

  54. Ik ben nu meer benieuwd naar iOs 4.2 eigenlijk 😛

  55. En ook hier blijkt maar weer dat er steen en been geklaagd wordt… Maar toch….

    Er zijn ook mensen zoals ik met een 3G op iOS4 die opeens wel een langere batterij lading hebben en waarbij de iPhone wel beter reageerd dan voorheen.

    Kan er nu al naar uitzien naar de 4.1 en 4.2, dan wordt het dus allemaal nog beter…

    Wachten is eigenlijk op die witte iPhone 4

  56. Nog maar maximaal 2 weken (bij bestellen zei t-mob 6 weken) en dan heb ik mijn iPhone4.
    Het ziet er echt veelbelovend uit en ik kan niet wachten.

  57. Hier op 4.0.2 iphone 3gs geen jailbreak nul problemen met traagheid of andere problemen.

  58. @muppel al wel eens een foto met Hdr gemaakt ? Dan pas kan je daarover oordelen. Wereld van verschil. En heeft niets met een statief te maken

  59. Origineel geplaatst door phoenix
    Wachten is eigenlijk op die witte iPhone 4

    off topic: vandaag in de applestore in CoventGarden vertelde men dat de witte er in december (pas) zal zijn…

  60. @Thibault:

    Ik denk het wel, aangezien die volgens mij hardwarematig redelijk overeenkomt met de iPhone 3G.

  61. 4.1 nu ook op mijn iPhone 4, kan het alleen maar aanbevelen, wat loopt dat soepel, echt een hele verbetering. HDR is ook super.

  62. Origineel geplaatst door Midas
    http://www.appleinsider.com/articles/10/09/03/ios_4_1_on_iphone_3g_shows_marked_improvement_in_speed_test.htmlVia: Appleinsider

    Leuk dat het filmpje begint met “iPhone 3GS speed comparison iOS4.0 versus iOS4.1” met nadruk op het stukje 3GS in plaats van 3G

  63. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Zonder jailbreak en met iOS 4.1 voelt m’n iPhone toch een heel stuk stabieler en sneller aan!! En aangezien T-Mobile nu gratis navigatie aan bied, heb ik geen reden meer om te jailbreaken. Niet gelijk gaan zeuren dat het diefstal is etc. ik heb voor velen euro’s in de App Store besteed

    Ohh, dus als je eerst veel besteed, is stelen ineens geen probleem?

    Rare redernatie houd jij er op na.

  64. Thanks friends, net de 4.1 3 GM op mijn 4 gezet, werkt goed (al blijft de proximity sensor toch een kritisch element)
    De hdr funktie is enorm goed. Gamecenter gebruik ik niet.
    What else to look at?

  65. Word met deze update ook de snelheids problemen op de iPod Touch 2G verholpen? want er word alleen gesproken over de iPhone 3GS waar die bug word verholpen.

    Ik hoop het want hij is echt traag bij mij!

  66. @Jan-Paul:
    Draai nu 4.1 en het is maar weer afwachten of de Reset tijdens bellen verdwenen is.
    Een herstel naar 4.02 en daarna Apps installeren gaf bij mij zelfs ook geen oplossing.

  67. @phoenix: klagen hoort erbij 🙂
    Batterij verbruik idd beter dat merkte ik met mn 3G ook al. 4.1 lost gelukkig ook een paar nasty bugs op (hier in Oostenrijk bijv een irri sms bug).

  68. @joey jreij: Nee, fout, je kan niet downgraden naar eender welke firmware, je kan bijvoorbeeld niet naar 3.1.3 downgraden zonder dat je je SHSH Blobs hebt opgeslagen… Apple signeert enkel de laatste nieuwe firmware, van bètas kan je wel downgraden naar de laatste nieuwe (officiële) firmware.

  69. Waar vind ik die 4.1 voor mijn iPhone 3G? en hoe installeer ik dat? En ik heb hem nu gejailbreaked. Verdwijnt dat zodra ik upgrade naar 4.1?

  70. Dat streamen vanaf je tel naar de nieuwe Apple TV lijkt mij wel wat. De grote vraag is als je ook kan streamen naar de bestaande AirPort Express. Dat zou helemaal top zijn en mis ik eerlijk gezegd al een tijdje… Hoe mooi is het om via je iPhone een nummer te kopen in iTunes en daarna meteen via je audio set in de woonkamer af te spelen….

  71. 3G van ios4 gm naar 4.1 gm. Lijkt veel beter. Maar ff afwachten. Nu wel jb kwijt maar dan maar ff zonder. Komt vast wel een oplossing voor tzt.

  72. Jaa he ik heb zo lang gewacht ben uiteindeijk voor de zwarte gegaan. Ik denk dat de witte iphone de nieuwe 3GS wordt. Minimale of geen upgrade met als verschil de kleur…@poep:

  73. 3G loop weer ok op OS 4.1. Maar heb wel het idee (weet het bijna zeker) dat dit wel van invloed is op mijn batterij. Gaat wel korter mee nu. Tsja

  74. lol mag wel eens komen die update, mijn ipod touch is ook al zo traag als dikke stront, en wil wel eens zien hoe ze dat multitasken op een iPad gaan doen, hoop dat het wel veel mooier wordt dan op de iPhone

  75. Two finger scroll in safari in iframes werkt ook weer!

  76. Op alle software-updates sites van apple is 8 september veranderd in ” comming soon”

    EERDER of LATER ?

    wie het weet mag het zeggen 🙂

  77. Maar, zoals waarschijnlijk de ongeveer 100.000 gedupeerden op het Apple forum willen weten, kun je er ook telefoongesprekken van langer dan 5 minuten mee maken.

  78. Eerste bugje al ontdekt: foto’s draaien niet meer als iPhone wordt gekanteld. Hoe kan dat over het
    hoofd worden gezien door al die ontwikkelaars?

  79. Origineel geplaatst door Secret
    Mijn 3G is hartstikke traag, ik hoop dat het mag baten!

    De update is een verademing, zie ook deze video:
    http://www.youtube.com/watch?v=1q0jVRwHy00

    (De video zegt 3gs, maar titel 3g. Er is geen kompas op de iPhones, dus 3gs is een foutje)

  80. bij mij wel hoor ik heb een iphone 4 met ios4.1 @Jos:

  81. Is er bekend of de Parrot MKi9200 problemen zijn opgelost met de update ios 4.1?

  82. @michael: Bedankt, door jouw reactie heb ik de iPhone herstart en nu werkt het weer. Vreemd…

  83. 4.1 op de 3gs gezet. os4.1 en alle apps draaien goed, so far. nog geen bugs tegengekomen

  84. Origineel geplaatst door petur666
    4.1 op de 3gs gezet. os4.1 en alle apps draaien goed, so far. nog geen bugs tegengekomen

    Al een keertje langer gebeld dan 5 minuten? Reboot?

  85. Zojuist de goldmaster versies van iOS 4.1 geïnstalleerd op mijn oude iPhone 3G en m’n iPhone 4.

    De iPhone 3G is een stuk sneller geworden t.o.v. iOS 4.0.2. Geen crashes kunnen ontdekken en het start wat sneller op allemaal. Het lijkt weer een beetje op OS 3.x etc. Game Center en HDR zijn niet mogelijk op de iPhone 3G.

    Op mijn iPhone 4 werkt iOS 4.1 ook als een zonnetje. Game Center lijkt me een leuke App voor de toekomst, alles overzichtelijk in 1 App. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de HDR foto’s. Het is namelijk best wel een verschil qua belichting. De foto’s zijn een stuk beter!

  86. HDR is bij nader inzien niet zo geweldig als het lijkt. Ik was in het begin zeer blij met deze nieuwe feature, maar na het kritisch bekijken van de foto’s (zoom maar eens in), is gebleken dat er veel ‘foutjes’ in de foto zitten. Vooral bewegende mensen krijgen enge trekjes in hun gezicht. Zie de mondhoeken en ogen bijvoorbeeld. De drie genomen foto’s zijn kennelijk niet exact op het juiste moment genomen zodat ze op elkaar gezien geen vloeiend geheel vormen. Voor stille achtergronden is het wel mooi. Vooral de lucht kleurt mooi mee.

  87. Bij mij wel hoor. Heb je de vergrendeling wel uit staan?

    Origineel geplaatst door Jos
    Eerste bugje al ontdekt: foto’s draaien niet meer als iPhone wordt gekanteld. Hoe kan dat over het hoofd worden gezien door al die ontwikkelaars?

  88. Origineel geplaatst door Roediieee
    Shit, ik vertrek net die dag op vakantie…

    oh ,wat erg zeg…

  89. iOS4.1 is echt een verbetering! Eindelijk weer het iOS2.x gevoel bij de iPhone. Over 3.x was ik niet te spreken en 4.0 was helemaal een drama, maar na ongeveer anderhalf jaar eindelijk weer een iPhone die naar behoren werkt. Ook al is dit nog een eerste indruk ben ik tot nu toe tevreden.

  90. @tomtom100
    nee, ik heb geen reboot na lange gesprekken, net nog een paar keer geprobeerd. dit euvel had ik trouwens voorheen ook niet
    @jos
    mijn foto’s draaien (gelukkig) wel gewoon mee

  91. mijn 3G loopt weer heerlijk snel 😀 op 4.1

  92. Origineel geplaatst door Henk
    Is er bekend of de Parrot MKi9200 problemen zijn opgelost met de update ios 4.1?

    Als het goed is is dit probleem opgelost in 4.1, en tevens krijgen we eindelijk avrcp.

  93. Hoop dat je gelijk hebtr, op de site van Parrot is dat vlgs mij nog niet zo duidelijk. Of heb je andere info dat het in deze update 4.1 opgelost zou moeten zijn.

  94. Origineel geplaatst door mack
    Waarom wacht iedereen:-) 4.1 is al te installeren. Ook zonder dev-account.
    Werkt stabiel

    Misschien omdat ze net als ik niet weten hoe je dat doet en dat het bestaat;)

  95. Origineel geplaatst door Kloekje
    Ik heb net mijn iPhone 3G van iOS 4.1 verlost en teruggezet naar 3.1.3 Hij was zo vreselijk supertraag geworden, dat ik hem af en toe bijna het raam uitgooide van ergernis. Dat terugzetten naar 3.1.3 vond ik nog een heel gedoe (vrouw, 60+) maar het is me gelukt.

    Je bent sowieso Cool als je als vrouw van 60+ uithaalt met je Iphone wat jij doet, respect!

  96. Ik kan eigenlijk niet wachten tot de nieuwe update van iOS 4.1. Ik wil nu graag iOS4.1GM installeren. Krijg ik dan, ondanks dat ik 4.1GM heb geinstalleerd wel een update bericht en overschrijft de officiele 4.1 de GM versie? Of moet ik dan heel moeilijk gaan doen om de officiele versie op de iPhone te krijgen??

    Ik hoor graag van iemand.

  97. Worden die snelheids problemen nou ook verholpen met de 4.1 op de iPod Touch 2G?

    Word namelijk gek van dat trage pokke ding!!

  98. Word dit nou ook verholpen op de iPod Touch 2g? die snelheids problemen?

  99. Ligt het aan mij of heeft 4.1GM op 3g verslechterde bereik?? Het is mij namelijk opgevallen dat ik >50% van de tijd helemaal geen verbinding heb met de masten op mijn faculteit. Vroeger was ik altijd bereikbaar. Ik heb vodafone. Viel ook op dat tijdens mijn treinrit vandaag tussen Leiden en Den haag de verbinding ook helemaal uitviel, “no service” dus. Ik ga vanavond een restore doen en hopen dat het beter werkt. Wellicht was het niet zo’n goed idee geweest een JB 4.0.1 te updaten naar 4.1.

    Snelheid is duidelijk een vooruitgang.

  100. Ook ik kon niet wachten tot morgen dus heb alvast de GM versie erop gezet, na eerst een test met mijn iPod (waar overigens wel GameCenter op zit), toch maar gedownload.
    Van het slechte bereik heb ik geen last (Vodafone)
    Maar het lijkt inderdaad wel of hij een stuk sneller is..
    Waar ik wel heel erg blij om ben is dat internet tethering weer werkt, super oplossing voor plekken waar ik met mijn laptop niet op het internet kan 😀
    Krijg nu weer meteen verbinding en hij geeft het netjes op mijn iPhone aan dat internet-tethering actief is

  101. Nou waar blijft die update! 4.1 zou vandaag toch beschikbaar komen!

  102. Het is 8 september en nog steeds geen update te downloaden…… Of is dat pas vanavond mogelijk?

  103. Geduld, het zal wel aangekondigd worden als het beschikbaar is. Ik kan toch pas vanavond thuis updaten 🙂

  104. Tjas, inmiddels is het woensdag in USA 🙂

  105. Hoop echt dat die nabijheidssensor beter gaat werken met 4.1. Het is echt ontzettend vervelend dat als je na 15 minuten in de wacht hebt gestaan (tijdens het wachten zet ik hem op speaker) er iemand opneemt, je zet de speaker uit en je hangt op met je wang!

  106. Ik hoop dat er ook snel een makkelijke jailbreak beschikbaar komt!
    is er daar al meer nieuws over?
    firmware 4.1 ?

  107. is er al iets bekend over de jailbreak van 4.1? firmware?

  108. bij mij is 4.1 om 19.02 uur beschikbaar !!!!!

  109. Yes De 4.1 is er .

  110. IOS 4.1 is beschikbaar voor iPhone!

  111. Hij is uit. Nu aan het downloaden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.