Reacties voor: Apple gaat reparatiebedrijven ondersteunen met speciaal programma voor originele onderdelen

Eerst US, daarna verdere uitrol wereldwijd
Apple gaat het bedrijven makkelijker maken om reparaties uit te voeren. Kleine en grote bedrijven krijgen van Apple de juiste geschikte onderdelen, die ook beschikbaar zijn voor de huidige erkende partijen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Eindelijk! Het is waanzin dat kleine reparatie bedrijven geen originele onderdelen konden krijgen van Apple en je daardoor de exorbitante reparatieprijzen die Apple bepaald moest betalen.

    Waarschijnlijk het resultaat van terug lopende omzetten in verkoop waardoor Apple nu weer geld ruikt in andere kanalen.
    Gelukkig wordt de consument er nu eens beter van.

  2. Yes yes yes! Finally!

  3. @Biscuit: Waarom denk je dat dit persé goedkoper zal zijn dan bij Apple zelf? Ik denk dat dit bericht meer gaat om het vergroten van het aantal punten waar je je Apple spullen kan laten repareren.

  4. @VY: Kleine lokale reparatie bedrijven zullen nooit de prijzen van Apple hanteren, simpel omdat er 100m verderop een ander zit die het wel goedkoper kan, al dan niet met origionals van Apple.

  5. Origineel geplaatst door Biscuit
    @VY: Kleine lokale reparatie bedrijven zullen nooit de prijzen van Apple hanteren, simpel omdat er 100m verderop een ander zit die het wel goedkoper kan, al dan niet met origionals van Apple.

    Tja en het ergste is dat met de huidige instellingen van mensen hun 1000 euro kostende iPhone graag laten repareren met een scherm van een paar tientjes, want origineel is veel te duur…

    Al zal het voor een hoop natuurlijk ook een USP zijn want ze kunnen nu immers adverteren met originele Apple onderdelen, en niet refurbished zoals dat eerst zou moeten gebeuren.

  6. Ik heb nog liever kan ik die onderdelen zelf kan kopen. En vervangen doe ik het liefst zelf.

    Wie zegt mij dat een reparateur er originele onderdelen in stopt als die reparatie prijzen onder druk staan door de concurrentie. Wel zo voordelig om er dan goedkope onderdelen in te zetten maar wel te verkopen als origineel.

  7. Ze moeten wel er lopen wel erg veel rechtszaken, en Apple is minder populair en kan daarom dus minder arrogant zijn.

    Mooi zo!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.