Reacties voor: Dit geeft Apple voor jouw oude toestel via het Apple Renew-programma

Wat levert jouw oude iPhone of iPad nog op via Apple's nieuwe Apple Renew-programma? Tegen inlevering van een oud toestel krijg je een Apple Store-cadeaubon met een waarde die varieert van €70 tot €325.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Waarom zou je voor €300 je goede iPhone 6 inleveren bij Apple als je er op marktplaats meer voor kan krijgen?

  2. Waarom zou je je goede iPhone 6 voor €300 inleveren bij Apple terwijl je er op marktplaats meer voor krijgt?

  3. @Cas: het is wat makkelijker en wellicht minder risicovol. Maar geef je groot gelijk, je toestel brengt veel meer op via marktplaats. Dat scheelt weer n hoop bij de aanschaf van een nieuwe iPhone!

  4. €70 voor een werkende iPad 2?
    Dan geef ik hem nog liever weg in de kringloop

  5. Ik zou eerst verder kijken. Er zijn al wat partijen in de markt die je oude telefoon over willen nemen en daar krijg je beduidend meer terug dan bij Apple.

  6. €325 voor mijn iPhone 6
    Bij a-Mac krijg ik €410
    Ik ruil hem in zodra de iPhone SE beschikbaar is bij a-Mac

  7. Hoeveel krijg je voor een iPod touch 2? Of iPod classic?

  8. Jan wel interessant zijn met een iPhone 4 , de straatwaarde ligt lager .. Ik heb er onlangs wat verkocht voor aanzienlijk minder 🙂

  9. Voorheen was mijn iphone 4s nog geen €50 waard voor Apple. Drie maanden later, €75 euro.
    Heb hem via marktplaats verkocht voor €100. Waarom zou ik hem bij Apple willen inleveren als ik er meer voor krijg op marktplaats?

  10. En het maakt niet uit of het een 16 of 128 GB is?

  11. Vreemd hoor, 325,- euro bij Apple en als ik hem aan mijn vrienden verkoop dan beur ik er nog zeker 400,- (de laatste zelfs, die hem wil hebben, geeft er 425,- voor).

    Ben ik toch gek om hem in te leveren bij Apple. Had ik niet verwacht. Ze zouden hier ook huurcontract moet kunnen afsluiten via Apple.

  12. Mag je ook meerdere telefoons inleveren, thuis zijn we aan het vernieuwen en ik heb ondertussen 3x iPhone 4 liggen en gebruik zelf nog iPhone 4s. De nieuwe iPhone SE lijkt me een prima vervanger. Als ik alle 4 de iPhone kan inleveren dan wordt het wel een heel aantrekkelijke deal.

  13. Haha 150 euro voor een 5S. Heb die van mij met gemak verkocht voor 235 euro. Ik vind dat Apple Renew-programma pure waanzin.

  14. En de oude 3GS? Die mag dus gewoon bij het vuil?

  15. @Nicci1964: Nee, Ik had een chatsessie met iemand van Apple en die vertelde dat het geen probleem was om een iPhone 4S en een iPhone 5S in te ruilen op een 6S. Screenshot gemaakt en naar de winkel. Daar bleek dat de betreffende Apple medewerker zijn beurt voorbij gepraat had en het was niet mogelijk 2 toestellen in te leveren. Na 1 1/2 uur onderhandelen mijn spullen gepakt en weg gegaan. Vervolgens kwam er een of andere hotemetoot achter mij aan rennen en die gaf plots 250,00 euro voor mijn 5S. Dit was eerst 175,00 euro. Hem een prettige dag gewenst en weggelopen. Toestellen particulier verkocht en een Samsung gehaald.

  16. Dit is alleen maar marketing en politiek. “Kijk ons eens goed zijn voor het millieu en recyclen!” Ieder bedrijf vult zijn corporate governance in zodat ze er in hun jaarverslag mee kunnen pronken. En uiteraard zijn er mensen die geen zin hebben in markplaats en blij zijn dat Apple ze een kleine tegemoetkoming geeft.

  17. Als je je auto verkoopt bij een dealer krijg je ook minder als wanneer je hem particulier verkoopt. Wat is er anders?

  18. Voor de 4s is het volgens mij best een redelijk bedrag, ik zou hem best voor €75 inleveren, krijg er waarschijnlijk toch niet meer voor via marktplaats (heb even rondgekeken). Tenzij iemand nu meer biedt?

  19. Kan je het ook inleveren bij de Apple store zelf

  20. Ik vind het een beetje afzetterij (mening).

    Net een vergelijking gedaan.
    iPad Air 16 GB Wi-Fi: €140,-
    iPad Air 128 GB Wi-Fi 4G: €150,-

    Ik heb dat laatste model. Daar heb ik een paar honderd euro extra voor betaald in vergelijking met het eerste model. Daar krijg je een tientje extra voor terug.

    Ik ben van plan om straks een nieuwe iPad Pro 9,7″ aan te schaffen, maar mijn oude iPad ga ik mooi niet inruilen met deze prijzen.

    Die zet ik wel op marktplaats of ik hou hem zelf.

  21. Mensen die zeuren dat ze hem voor meer kunnen verkopen moeten dat lekker doen. Ik kan me goed voorstellen dat je het zo doet omdat je geen gedoe of gezeur met marktplaats wil.

    Verder vind ik de prijzen niet extreem slecht, maar natuurlijk wat minder dan je op marktplaats kunt krijgen (met gratis gedon erbij als je pech hebt)

  22. Als dit de dagwaardes (vergelijk de auto) zijn volgens Apple dan betaal ik al jaren teveel voor de nieuwe producten. LOL

  23. Afzetters!

  24. Type dit nog met een 3GS. Helaas staat die niet in het rijtje.

  25. Ik snap al die mensen niet echt die hier even willen laten weten dat je op MP een paar tientjes meer kan krijgen. Tuurlijk is dat zo, maar niet iedereen zit daar op te wachten en dan vindt ik dit gewoon een goede service en die prijzen zijn echt niet slecht hoor, zeker niet voor de wat ouderen toestellen.

  26. Toch grappig dat ik van Apple €100 krijg (heb het even voor mijn specifieke toestel nagekeken) en op een op andere Facebook groep er makkelijk €250 voor kan krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.