Reacties voor: Nieuwe Apple-reclamespot: Siri begrijpt Beats niet

In een nieuw reclamespotje zijn Apple en Beats samen te zien: Apple's Siri vertelt een stel Beats Pill-speakers dat ze niet welkom zijn op Dr. Dre's feestje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Of nieuwe speakers met Siri integratie ?

  2. @Tim: Maar natuurlijk….!

  3. Is duidelijk toch? Jony wil dit soort kinderlijk ‘design’ duidelijk niet hebben. Dus die pills worden niet meer gemaakt…

  4. Is gewoon humor. Net als iemand je iets vraagt waar je geen antwoord op wilt geven en dan antwoord “ik versta je niet”.

  5. Twee mogelijke redenen:
    Siri zegt het niet te begrijpen, terwijl ‘ze’ dat wel doet, maar al heeft gezegd dat het op uitnodiging is. Daarmee suggereert Apple dat Siri geen domme computer is, maar sociale intelligentie heeft.
    Tweede is dat een deel van de doelgroep van beats wat buiten de Apple doelgroep valt en dat zij nu worden aangesproken doordat Siri (en de Apple community) nog wat straattaal moet leren begrijpen. Apple wil middels beats die doelgroep bereiken. Eenmaal in the pocket, is de stap naar Apple kleiner.

  6. Is gewoon humor. Kan me totaal niet vinden in het artikel…

  7. Grappig filmpje! Ik kan me ook niet in het artikel vinden.

  8. Origineel geplaatst door Richard van Heukelum
    Is gewoon humor. Net als iemand je iets vraagt waar je geen antwoord op wilt geven en dan antwoord “ik versta je niet”.

    De humor hiervan ontgaat mij dan kennelijk……?

  9. Ik geloof 2 dingen wel…

    Dr. Dre had niet de aller beste vriendjes, we weten allemaal wel in wat voor soort wereld hij zat… Apple wilt absoluut niet dat die nog met die “goedkope” soorten omgaat die elk weekend een ehm witte neus hebben! :$ Een soort… Heropvoeding?

    Het kan natuurlijk ook zijn dat ze ermee willen zeggen dag de huidige Designs niet meer terug komen, hoewel die Headphones nog wel tof zijn ;3

    We zullen het zien 😀

    Alsnog wel een aparte reclame….

  10. Of ze proberen te benadrukken dat Apple en Beats twee aparte merken blijven, maar dat is volgens mij ook niet echt de bedoeling ..

  11. euh… wie zegt er dat Apple deze video gemaakt heeft? Volgens mij door derden als ‘grap’ gemaakt.

  12. Dit filmpje staat niet op Apple’s YouTube kanaal, Twitter en website…dus ik weet niet waar dit vandaan komt

  13. Wat verschrikkelijk slecht is dit, het lijkt mij idd ook de grap te zijn dat apple niks van het afschuwelijke design te maken moet hebben. Maar wat een amateuritisch zooitje. Kan me ook niet voorstellen dag dit van apple vandaan komt.

  14. Er is wel een nieuwe reclamespot van Apple, maar dat is deze niet…

  15. Apple, wanneer komt het echte werk van stapel? Hoelang moeten wij nog wachten, met Siri in het Nederlands?

  16. Duidelijk niet van Apple zelf.. Meeste Apple commercials beginnen sowieso met inleidende muziek tegenwoordig.. Deze begint en eindigt nogal abrupt

  17. Origineel geplaatst door John.
    Apple, wanneer komt het echte werk van stapel? Hoelang moeten wij nog wachten, met Siri in het Nederlands?

    Zeer grote kans dat Apple dit leest inderdaad, stuur hun een vraag hoe meer mensen vragen hoe beter.

  18. @John.: In ieder geval niet door erover te blijven zeuren. 😛

    Inderdaad nogal een amateuristisch in elkaar geflanst filmpje. Kan me evenmin voorstellen dat het van Apple komt. Waarschijnlijk het werk van enkele van de nieuwe medewerkers van Beats die nu plaats hebben genomen bij Apple.

  19. Duidelijk toch? Beats gaat ook Airplay krijgen

  20. Origineel geplaatst door daantjuh

    Dit filmpje staat niet op Apple’s YouTube kanaal, Twitter en website…dus ik weet niet waar dit vandaan komt

    Het filmpje is getweet vanuit het officiële Beats Twitter-account, dus het lijkt me dat Beats er zelf achter staat. Misschien blijft Beats een apart merk binnen Apple en wordt niet alles wat Beats doet, automatisch opgenomen op het YouTube-kanaal en op de Apple-website.

  21. Het is geen Apple reclame, anders stond het op hun YouTube kanaal. Een Beats reclame is het waarschijnlijk ook niet, hun YouTube account heeft het ook niet geüpload.

    Dit is Apple’s nieuwe reclame.

    @Gonny van der Zwaag: @Beatsbydre heeft die tweet verwijderd als ik 9to5Mac moet geloven (lijkt te kloppen aangezien Twitter de originele media op hun servers heeft staan). Daarbij komt dat hun Twitter account lijkt op het soort account dat leuke dingen tweet als ze het tegenkomen. Wat zou kunnen verklaren waarom het verwijderd is aangezien de media aanneemt dat het een reclame is.

    Reclame is het sowieso niet. Ik denk dat het echter wel een jolige vieringsvideo is die door Beats (niet in samenwerking met Apple) is gemaakt. De producten klinken alsof ze ‘uit de hood’ komen, want Dr. Dre is zwart. Zoiets zou Apple denk ik niet aandurven, maar onofficiële Beats video’s vast wel.

    De video zelf is door de media verkeerd begrepen geloof ik: Siri is niet dom, Siri houdt het feest exclusief. Maar ik kan het jullie en andere media niet verwijten, de clip straalt dit niet echt uit en is meer geschikt om door een individuele medewerker getweet te worden of helemaal niet.

  22. @Zebo: Ik dacht meteen aan je eerste reden toen ik het spotje zag.

  23. Ik vind het op zich wel een grappig filmpje 🙂

  24. Kort gezegd ze willen van die domme poppetjes af.

  25. Voor mij is het vrij duidelijk.
    Apple wil dat beats by dr dre een apart bedrijf blijft en niet iets is wat door de iphone wordt overgenomen.

  26. Ik denk dat de achterliggende gedachte is: ‘we laten ze denken, zij praten erover, extra reclame voor ons’ 🙂

    En het is ze kennelijk gelukt.

  27. @gabor: Als er iets kinderlijk is, is het wel het design van Joni. Dat was indertijd de kritiek van velen, vooral in Amerika, en ik vind dat nog steeds.

  28. Slecht geluid komt er uit deze veel te dure speakers….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.