Reacties voor: Apple moedigt mensen aan om activiteitenringen te vullen

Apple heeft het reclamefilmpje 'Close Your Rings' online gezet, die je uitdaagt om de activiteitringen van de Apple Watch te vullen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Maatschappelijk verantwoorde reclame…….

  2. Het rare is dat als je er eenmaal aan begonnen bent het nog werkt ook! Niks is zo irritant als een tik op je pols dat je wéér op moet staan…..:) Ik gebruik het icm de work-out app want anders krijg ik de groene trainingsring nooit vol!

  3. Ik vraag me altijd af wat anderen ingesteld hebben staan op de rode ‘acivity ring’? Heb m zelf op 700 staan..

  4. @Ronald: 500 haal ik met een kantoordag wel. 1000 is bij mij de uitdaging. Dat MOET ik dus wel een half uur minimaal intensief bezig zijn.

  5. @Rafael: @Roland: Ik haal de 500 ook net op een normale kantoordag. Als ik tussen de middag een half uur ga lopen haal ik het makkelijk maar als dat niet lukt door vergaderingen ofzo dan moet ik echt mijn best doen de 500 te halen. Het is me dan ook in 1,5 jaar maar 1 maand gelukt om mijn maand doel te halen!

  6. Ik heb het gevoel dat sinds de laatste update mijn activiteiten ringen veel sneller gehaald worden. Klinkt allemaal mooi maar ik weet nu niet zeker of hij voor de update goed aan het meten was of daarna. Iemand anders die dit ook herkent?

  7. Origineel geplaatst door Ronald
    Ik vraag me altijd af wat anderen ingesteld hebben staan op de rode ‘acivity ring’? Heb m zelf op 700 staan..

    1000 bij mij! Wat erop resulteert dat ik soms 20 minuten moet gaan touwtje springen in huis omdat ik hem anders niet vol krijg voor 00.00 😂

  8. De rode ring is manipuleerbaar, die kan je zelf bijstellen (100, 300, 1000, wat je wil) de gele ring is een uitdaging als je een dagje niet gaat sporten.

  9. Ik heb soms problemen met mijn exercise ring. Hoewel ik WEL mijn workout heb gedaan (runtastic of yoga, mét mijn Apple watch om!) wordt het niet geregistreerd. Om mijn ring te sluiten moet ik nogmaals iets doen. Heeft iemand het ook?

  10. Origineel geplaatst door Jaeger
    Ik heb het gevoel dat sinds de laatste update mijn activiteiten ringen veel sneller gehaald worden. Klinkt allemaal mooi maar ik weet nu niet zeker of hij voor de update goed aan het meten was of daarna. Iemand anders die dit ook herkent?

    Ja klopt, heb ik ook. Ook na updaten blijft dit zo, heel vreemd. 🙃

  11. @Antonio Rubio: Soms moet je een activiteit opslaan via de watch als dit van een externe developer komt(dus niet Apple’s eigen spul).
    Of doel je daar niet op?
    Ik moet mijn runs via Runkeeper ook altijd opslaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.