Reacties voor: Apple brengt rapport over toeleveranciers voor 2019 uit: meer trainingen, minder afval

Apple heeft voor de dertiende keer op rij het Supplier Responsibility Progress Report (voortgangsrapport Verantwoordelijkheid van toeleveranciers) uitgebracht, waarin verantwoording wordt afgelegd over toeleveranciers. Met de slogan "People come first" wil Apple benadrukken dat het in eerste instantie om de mensen en om de planeet gaat.

Reacties: 1 reacties

  1. Wauw! Dat zijn indrukwekkende cijfers. De wereld zal blij zijn dat er minder vervuiling is. Vind het ook heel goed dat naar de mens wordt gekeken. Dat ze verplicht stellen dat er een kolfkamer beschikbaar moet zijn, zorgt ervoor dat de positie van vrouwen op de werkvloer wordt verbeterd. Zeker in landen zoals China is dit volgens mij nog niet zo gewoon. Daardoor meer kans op blijere werknemers, die beter presteren waardoor Apple uiteindelijk naast betere posities voor vrouwen ook betere producten geleverd krijgt. Lijkt mij.

    Weet iemand hoe de concurrentie op dit gebied scoort? En bijvoorbeeld Samsung ook zulke voorwaarden schept voor zijn medewerkers en zorgen voor de afvalstoffen? Samsung produceert veel meer dan Apple dus ben eigenlijk ook wel benieuwd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.