Reacties voor: Gerucht: ‘Apple start opnieuw productie van iPhone X’

Apple is volgens bronnen opnieuw begonnen met de productie van de iPhone X. Dit zou een gevolg zijn van de tegenvallende verkopen van de iPhone XS en iPhone XS Max. Betekent dit dat de iPhone X straks weer overal te krijgen is?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ik had wel het gevoel dat de X snel verdween naar de zolder bij Apple. Spijtig want het toestel werd met vele toeters en bellen aangekondigd.

  2. We zouden deze geruchten met een korreltje zout moeten nemen heb ik hier de afgelopen tijd vaker gelezen. Is dit dan meer dan een gerucht en waarom?

  3. Mocht het gerucht waar zijn, dan vind ik dat Apple zich behoorlijk misrekend heeft met de XS en de XS Max.

  4. Heb de X heerlijk toestel, maar als de Xr even groot was geweest was ik daar voor gegaan..Oled hoeft voor mij absoluut niet, vind lezen erop zelfs minder fijn. En dan had ik toch de nieuwere processor gehad

  5. Met een huidige vanaf prijs van zo’n 850 euro is het best een logische keuze. Dichtbij de XR maar wel met dubbele lens en OLED scherm. Goed genoeg voor mij!

  6. Na een jaar, voelt mijn iPhoneX nog als nieuw!
    Wanneer ze er de prijs van de iPhoneXR er voor zouden vragen….?? Denk ik niet dat veel mensen voor de XR gaan kiezen. De bouw van de X is zelfs beter dan de Xs (zoals sommigen beweren) misschien ietsie sneller, maar een goede telefoon blijft een goede telefoon! Dus dat gaan ze echt niet doen bij Apple! Ik zeg: “Gerucht!”

  7. Zou ik een gekke actie vinden tov de XR

  8. Absoluut terecht. Met dikke toeters en bellen op de markt gezet. Als zijnde het van het. En dan na 1 jaar zo goed als vergeten… Jammer want de “X” is een toptoestel. Geen update voor mij naar de nieuwste toestellen

  9. Ik zou er niet raar van opkijken als ze het doen maar denk niet dat ze het toestel zelf gaan aanbieden. Zelf denk ik dat ze het toestel in specifieke markten gaan inzetten en met volume deals werken met providers.

    Bijv de 4s is heel lang doorverkocht door de providers maar niet door Apple zelf.

    Ik las trouwens dat Apple in Japan de verkopen wil aanslingeren, dus ik zou niet verbaasd zijn als de X daar te voorschijn komt.

  10. Origineel geplaatst door Samuel
    Jammer want de “X” is een toptoestel. Geen update voor mij naar de nieuwste toestellen

    En dat is nu exact de reden. Als ze de iPhone X voor €100,- minder zouden aanbieden zou niemand meer een XS kopen. Pricing en marketing heet zoiets.

  11. Nou ik wacht het gewoon lekker af want moet nog even jaartje met m’n 8 plus 🙌🏻

  12. Tekst werkt niet echt mee “Desalniettemin blijft de iPhone X een prima toestel”, zo klinkt het helemaal alsof het een miskoop is geweest 😆

  13. Dit is onwaarschijnlijk. (Het enige verschil is trouwens de SoC en waterbestendigheid. Verbeteringen van de camera komen voor rekening van de SoC.)

    De productie kosten van de Xs zal dus ongeveer gelijk zijn aan de X. Dus dan kunnen ze net zo goed de Xs (en Xs Max) in prijs verlagen. Maar voor de huidige prijsstelling zal vast goed gekeken zijn naar de verkoop van de X. En als ze de Xs goedkoper maken (of de X weer gaan verkopen) zal dat ook gevolgen hebben voor de prijs van de Xr.

    Dus dan heeft Apple gewoon verkeerd gegokt en een probleem. De groei in aantallen is wat uit ze proberen door hogere toestel prijzen de aandeelhouders tevreden te houden. Maar dat is een onhoudbaar concept.

    Misschien dat een kleinere (en goedkopere) Xr een mogelijkheid is? De Xr geeft net zoveel content weer als de Xs Max. (Het is dus eigenlijk een Xr Max.) Apple kan ook een Xr maken die overeenkomt met de logische resolutie van de Xs. (Zo’n toestel zal iets kleiner zijn dan de iPhone 8.)

    Aan de andere kant zullen de huidige OLED panelen de komende jaren hetzelfde blijven (net als de 4,7″ en 5,5″ modellen). Dus ze zullen er nog wel wat van verkopen. En misschien dat de prijzen volgend jaar naar beneden gaan.

  14. Ik geloof niet dat Apple alle accessoires, alle marketing wil opgeven en dan vervolgens ‘onverwacht’ de productie weer opstart. Zo ongecoördineerd zijn ze daar bij Apple ook weer niet. Het enige waar ik aan denk ik de iPhone 5 die met dezelfde hardware naar een 5c ging…

  15. De X is alleen uit het assortiment gegaan omdat het verschil met de Xs minimaal is! Als beide toestellen verkrijgbaar zouden zijn maar de X voor een lagere prijs zal de meerderheid voor de X kiezen… Apple heeft gewoon een slecht iPhone jaar met minimale verbeteringen voor een maximale prijs! En ja… daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben om erachter te komen dat de Xs verkopen tegen zullen vallen…

  16. Apple had conventionele dualsim moeten toepassen op hun hele nieuwe line-up. Zoals nu alleen toestellen in China. Hadden ze alle records gebroken.

  17. @Björn: de iPhone 5c had volwaardig 4g de 5 had een halfbakken 4g

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.