MacBook Pro-hoezen

Reacties voor: Overzicht: dit zijn de Apple-producten van 2022

Welke producten heeft Apple in 2022 uitgebracht? En komt er nog iets aan? We delen in grote lijnen onze verwachtingen voor de nieuwe Apple-producten voor de rest van 2022!
Lees het complete artikel → Overzicht: dit zijn de Apple-producten van 2022
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Deze voorspellingen zijn altijd weer interessant. Maar 1 voorspelling lijkt mij niet zo logisch, een nieuwe iPad Pro 2022 binnen 1 jaar zonder dat de M2 chip er al is? Als ik andere websites zie verwachten ze de iPad Pro op zijn vroegst Q3/Q4 2022.

  2. En de Apple Watch Pro ?

  3. Origineel geplaatst door Graf Zum Kotzen
    Deze voorspellingen zijn altijd weer interessant. Maar 1 voorspelling lijkt mij niet zo logisch, een nieuwe iPad Pro 2022 binnen 1 jaar zonder dat de M2 chip er al is? Als ik andere websites zie verwachten ze de iPad Pro op zijn vroegst Q3/Q4 2022.

    Misschien wel logischer maar ik hoop toch op een iets wat anders ontwerp en een mini led op de 11”. Mijn oude ipad pro 9.7” is toch echt aan vervanging toe.

  4. Kijk wel uit naar een echt vernieuwende iPhone 14.

  5. Tja., veel mooie dingen die worden genoemd. Wat ik op zich ook wel zou kunnen waarderen zou een grote iMac met ultrawide-curved scherm zijn: maar dat zal er waarschijnlijk niet van komen. De MacBook Air in diverse kleuren weet ik zeker ook wel te waarderen- de huidige airs zijn nogal saai. En bovenal zou de standaard opslag omhoog mogen naar 512 Gbyte – 256 Gbyte is niet meer echt van deze tijd.

    Ik ben ook heel erg benieuwd wat de M2 chip gaat brengen. Ik heb nu nog een air met intel chip, maar mogelijk ga ik komend jaar dan wel over naar Apple Silicon. Ik merk dat ik eigenlijk geen gebruik meer maak van Windows meuk. Als ik windows nodig heb dan kan ik nog een altijd via RDP een connectie maken met de Windows laptop die ik nog heb rondslingeren.

  6. Wat bedoelt men toch steeds met dat de iPhone 14 meer gaat lijken op de 4 ?
    Dat doen de 12 en 13 toch al.

  7. Ik hoop op stiekem toch een 14mini…anders wordt het een 13mini…superblij met mijn 12mini

  8. Nieuwe Apple TV wellicht en de HomePod mini wordt ook niet benoemd

  9. @Sander: Dit artikel gaat over nieuwe producten die Apple in 2022 gaat aankondigen. De HomePod mini staat overigens gewoon bovenaan het artikel vermeld als extra toevoeging, omdat we deze toch nog kort wilden noemen.

    Over een nieuwe Apple TV zijn voor 2022 geen (betrouwbare) geruchten geweest. Vandaar dat deze er niet bij staat.

  10. (Red.) Bijgewerkt voor het najaar na de nieuwste aankondigingen.

  11. Een opvolger voor mijn 27” retina zou meer dan welkom zijn ondertussen!

  12. @Marcel: ik ook, en die doet t wel jaren eerst weer. Die eerste se ook jaren gehad, dit kan ook weer circa 5 jaar. Ik meen mogelijk ooit nog een mini 13 als die echt heel goedkoop is geworden en blijkt dat die nog 1 of met extra iOS versie krijgt tov de 12, maar gezien de 6s en 7 is dat niet 100% zeker in theorie kunnen ze hetzelfde jaar stoppen met de updates, dan hoef ik nooit een mini 13

  13. Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe prijzen eind van het jaar.

  14. Ik vind alles best, als ze maar opschieten met een opvolger voor de iMac 27”. Als dat geen iMac met M2 Max of Pro is, dan maar een MacMini M2 met 27” Studio Display. Een duurder systeem doe ik niet, en minder wil ik niet. Ik ga geen 2 jaar oud model kopen, als je erop kan rekenen dat deze binnen 5 jaar uit de OS-updates vallen en niet lang daarna buiten de veiligheidsupdates. Terwijl de hardware het nog toppie doet. Mijn huidige, bijna 12 jaar oude iMac is inmiddels al meer dan vier jaar de Sjaak, maar draait nog 24/7 als een zonnetje. Nu stopt ook de ondersteuning van cloud-platforms omdat High Sierra inmiddels buiten hun beveiligingsnormen valt. Ik moet nu dus wel een opvolger, alleen vanwege de Apple policy om uitstekende hardware niet meer te ondersteunen met OS-updates vanaf 5-7 jaar na verschijnen. Maak je zulke goede computersystemen en trek je als fabrikant er de stekker uit als de hardware nog twee keer zo lang mee kan. Duurzaamheid? Milieu? Klant? Het maakt me verdrietig, omdat ik toch niet anders wil.

  15. (Red.) Artikel geactualiseerd naar aanleiding van de nieuwste geruchten.

  16. Het is ook wel is interessant om een artikel te wijden aan alle voorspelingen (en dus verwachtingen) van dit jaar en wat er nou daadwerkelijk van klopte. Welke voorspeller had het juist en welke zat er helemaal naast. Het dynamic island zoals het nu werkt lijkt amper voorspeld. Sterker, er gingen geruchten over vingerscans etc. Nu met dit dynamic island lijkt dat verder weg dan ooit. Prima, want ik vond dat dynamic island onwijs mooi.

  17. @Michel: klopt weinig van voorspellingen, ook welke apparaten de nieuwe iOS krijgen en welke niet kan ik zelf meestal beter voorspellen dan de “voorspellingen “. Dat dynamische eiland is nooit voorspeld volgens mij. Verder kwam men pas in de laatste week met die iPhone plus, Dat werd steeds en Max genoemd. En de watch ultra was continue de watch pro. Tja…….

  18. (Red.) Bijgewerkt met de nieuwste info.

  19. (Red.) Bijgewerkt met de nieuwste aankondigingen en verwachtingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.