Reacties voor: Deze Apple-producten heeft Apple in 2019 uitgebracht

Welke Apple-producten verschenen er in 2019? Het was een enorm druk jaar voor Apple en in dit artikel hebben we alle Apple-producten van het jaar voor je op een rijtje gezet.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Vreemd dat er tal van concurrenten al dergelijke draadloze multiladers hebben uitgebracht en Apple niet.
    Ik hoop dat ze eens stoppen met het aankondigen van producten die nog zover van het productiestadium afzitten.

  2. Origineel geplaatst door Victor
    Vreemd dat er tal van concurrenten al dergelijke draadloze multiladers hebben uitgebracht en Apple niet.

    Er is wel een groot verschil met die van concurrenten en de AirPower. Bij die van de concurrenten is het gebied waar de oplaadzone is meestal in het midden van een block waardoor je je toestel op de juiste plaats moet leggen anders laadt die niet op.

    Bij de AirPower wil Apple van het gehele oppervlakte een oplaadgebied maken. Dus zodat het niet uitmaakt of je hem net op de rand legt of het midden. 1 grote oplaadzone. Het nadeel daarvan is dat hitte niet goed kan worden afgeleid en dat is nu een van de problemen die ze nog hebben.

  3. Volgens mij combineert de airpower ook verschillende technologieën in 1 mat. De apple watch laadtechniek is wel qi gebaseerd maar echter met speciale firmware. Daarom werken de meeste laadmatten niet met de apple watch

  4. Ik wacht eerst nog even op Apple pay voordat ik een apple product koop.

  5. (Red.) Artikel helemaal bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd met de nieuwste producten en geruchten.

  6. Ik hoop een HomePod met een SSD schijf zodat er eindelijk een opvolger op de AirPort Time Capsule komt

  7. Origineel geplaatst door Victor
    Vreemd dat er tal van concurrenten al dergelijke draadloze multiladers hebben uitgebracht en Apple niet.

    Origineel geplaatst door Geraaar
    Er is wel een groot verschil met die van concurrenten en de AirPower. Bij die van de concurrenten is het gebied waar de oplaadzone is meestal in het midden van een block waardoor je je toestel op de juiste plaats moet leggen anders laadt die niet op.

    Bij de AirPower wil Apple van het gehele oppervlakte een oplaadgebied maken. Dus zodat het niet uitmaakt of je hem net op de rand legt of het midden. 1 grote oplaadzone. Het nadeel daarvan is dat hitte niet goed kan worden afgeleid en dat is nu een van de problemen die ze nog hebben.

    Staat al maanden een replica met 1 grote mat op alieexpress ik gebruik het nu ongeveer 2 maanden. Top product en heel solide gebouwd qua veiligheden ect. Ik werk bij een bedrijf die onderzoek doet namens de overheid voor het CE keurmerk. Deze heeft ook het officiële CE keurmerk

  8. Origineel geplaatst door Edbdgsk
    Ik wacht eerst nog even op Apple pay voordat ik een apple product koop.

    🤣

    Ik ga lekker door met mijn se en ipad2018, komende jaren geen updates voor mij.

    Dan vermoedelijk een gebruikte iPhone 8 eerst weer paar jaar, ben ik al met al wel 4-6 jaar verder, dan maar zien wat dan de mogelijkheden zijn, dat is in deze wereld zo ver kan er hele revolutie zijn geweest en zitten we misschien als Michael knight in een horloge te praten

  9. (Red.) Artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd na verschijning eerste producten.

  10. @Ben: zo denk ik er ook over met m’n iPad air 2 en iPhone X,moest wel omdat de 5 geen update meer kreeg.
    Knight zullen een hoop lezers niet meer kennen 😱 Magnum P.I. en the A-team hebben inmiddels opvolgers, hoewel je tegen iWatch kan praten. Kan te tegen elke watch wel maar deze kan terug praten 😂

  11. Ik kijk wel uit naar de gezondheidsfuncties van de nieuwe Apple Watch. Ook was ik benieuwd naar de AirPods, maar die zijn voor mij helaas niet vernieuwend genoeg om overstag te gaan. De BeatsPro daarentegen, lijken me wel wat, want ik vind de EarPods werkelijk te groot, Na een tijd zijn ze zelfs pijnlijk en moet ik ze uit laten.
    De HomePod, tja, wat moet ik daarvan zeggen? Dat ze die eerst maar eens deftig optimaliseren en Siri drastisch aanpakken, liefst in een nieuwe versie inderdaad…

  12. @Edbdgsk: en zo is dat.

  13. @Pedro: CE kan iedereen op zijn product plakken, een bedrijf geeft daarmee aan dat ze aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving voldoen. Of dit ook echt het geval is, wordt soms gecontroleerd. Bijvoorbeeld de voedsel- en waren autoriteit kan dit toetsen, maar doet dit lang niet altijd en vrijwel alleen achteraf als het product al op de markt is. Diegene die het product in Europa op de markt brengt, is diegene die de CE verklaring afgeeft (wettelijk verplicht, ook als er geen symbool op het product staat). Dit is namelijk de rechtspersoon die ook onder het gezag van de Europese toezichthouders valt. Als jij zelf iets importeert via een webshop van buiten de EU, is het CE symbool daarop niets waard. Voor aankopen via allieexpress ben jij zelf verantwoordelijk voor de veiligheid, er is geen enkel toezicht vanuit de Europese overheden. En verkoop producten dus ook niet door, want daarmee wordt jij de importeur en ben je verantwoordelijk voor de gevolgen.

  14. Het liefste zou ik willen dat Apple met een ronde watch zou uitkomen. Maar dat is echt wishfull thinking van mij.

  15. Wat ik verder dit jaar verwacht, zijn de nieuwe iPhones, en Apple Watch, tijdens de Keynote 2019. WWDC19 is eerder een software gerelateerd event. Dus denk aan iOS 13, WatchOS 6 tvOS 5, en MacOS. De HomePod verwacht ik niet snel, en nu de gemiddelde Nederlander toch Google Home in huis hebben is het ook al achterhaald. Zelfs Sonos doet een poging om een slimme speaker op de markt te brengen. Wat de Apple Watch betreft zal het qua uiterlijk niet verschillen ten opzichte van Series 4, enkel medischgerelateerde functies, een S5 chip om alles wat vlotter te maken, en de Work-out app zal wat uitgebreider worden, en nieuwe watchfaces , nieuwe kast uitvoeringen (kleur keuzes) en nieuwe bandjes. Een nieuwe iPad Pro, zal er niet in zitten, aangezien vorig jaar een complete nieuwe Pro zijn uitgebracht, en met de komst van de iPad Mini 5 en iPad Air, dat deze line-up aardig up-to-date is. De Mac Pro zal wel eens een opvolger kunnen krijgen, maar dan zal dat niet eerder zijn dan in oktober.

    Kortom de lijst die hier gepubliceerd wordt zijn enkel suggesties en vermoedens behaalde dan het vaste ritueel. Het jaar 2019 is nog lang, aangezien het nog maar minder dan 2 maanden duurt voordat WWDC19 komt gaat het ook best rap. Want 2 maanden later 2e week september verwacht ik de Keynote 19 van dit jaar ook al. Maar wie weet Apple zal Apple niet zijn om stilzwijgend nieuwe hardware op de markt te brengen, zonder aankondiging.

  16. Ondertussen is ‘t al april en professionele, grafische users van de iPad Pro wachten nog steeds op een versie van Photoshop. Waarom gebruik al Photoshop gebruiken met de keynote als het na +- 4 maanden nog steeds niet gereleased is. Ik voel me echt voor de gek gehouden..

  17. Ik denk dat ik alleen nog maar wakker wordt als Apple een concurrent voor de HomeHub aankondigt. Het wordt tijd dat de Fotostream eindelijk een onafhankelijk naar de woonkamer/slaapkamer kan komen. Als daar dan ook nog een smart home kan worden bedient is dat mooi meegenomen.

  18. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

  19. Reden voor een nieuwe Apple TV zou misschien kunnen zijn als de kwaliteit van de film streams omhoog zou gaan. In vergelijking met Bluray haalt niets het nog, maar men komt wel steeds dichterbij en zeker hier in Europa heeft men vaak de bandbreedte er wel voor in huis. Vooral het geluid laat nu vaak nog te wensen over zodra je een beetje knappe geluidsset hebt.

  20. Mmmm wat heeft Apple aan nieuwe producten uitgebracht dan???
    Het zijn nog steeds dezelfde producten maar dan geüpgraded.

    Maar misschien heb ik het mis

  21. De iMac mag wel eens met een nieuwe versie komen…
    We zitten hier al veel te lang op te wachten..

  22. @Michael: Wat een onzin. Wanneer zou het dan wel een nieuw product zijn?

  23. Misschien een Magic Keyboard of Trackpad voor iMac met Touch ID?

  24. @Geraaar: Dit probleem hebben ze niet meer.
    Gewoon afgelast. Probleem opgelost.

    @Ellen: AirPods, ProBeats allemaal poeha in vergelijking met de Sennheiser Momentum TW oordopjes.

  25. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na alle nieuwe releases.

  26. Mogelijk in de toekomst maar een Apple TV kopen, mijn smart tv kakt langzaam in, t gekke is de commerciële zenders onder steunen m nog de publieke hebben m in de steek gelaten , zou ik andersom verwacht hebben.
    Voor nou gaat t nog wel, publieke zenders anders kijken of live of op iPad

  27. (Red.) Artikel omgebouwd tot overzicht van Apple-producten van 2019.

  28. Vreemd. Volgens mij zijn diensten ook “producten”. Die diensten staan er niet tussen;-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.