Reacties voor: ‘Apple produceert exclusieve muziekvideo’s in eigen huis’

Apple Music is behalve een muziekdienst, radiostation en sociaal netwerk ook een productiehuis voor muziekvideo's. Exclusieve tracks van Pharrell, Eminem en Drake werden door een productieteam van Apple in eigen huis gemaakt.

Reacties: 5 reacties

  1. Wat een investering! En ze hebben nog geen cent verdient met al die proef abbo’s. Goed om te zien! Een goede dienst met veel potentie!

  2. Mooi allemaal (als dit je stijl is – geluiden uit de kringloopwinkel en background filmpje achter een statische poster) alleen ik vraag me af wat je als IT-bedrijf hier nu mee aanmoet.
    De adviseur die Cook uitgelegd heeft dat U2 nu toch wel over is heeft zijn werk gedaan. En dus zien we hem nu tussen al die rappers, gangsta’s, hiphoppers enz.
    Op zich prima.
    Alleen dreigt het nu volledig zijn krachten te groeien.
    De huidige hoeveelheid randgebeuren met al deze “toppers” (temidden van haastig opgetuigde diensten, nieuwe en oude vormen van muziek die elkaar kannibaliseren, streaming en dan toch weer iPods?) dreigt Apple volledig op te breken.
    Als dat niet ten koste zou gaan van de produkten waar het om draait, OK.
    Maar de kwaliteit is steeds minder (alfa software in publieke beta’s – zo ga je toch niet met je kroonjuwelen om? ) en innovatie blijft beperkt (wat megabytes en -pixels erbij, wat is er met alle miljardeninvesteringen gebeurd in saffier, fuel-cell technologie, liquid metal, nano technieken)
    En de top-ontwerper is nu kartonnen assecoire-doosjes aan het maken voor de AppleStore…
    Zucht.

  3. @Edgar: Had het niet beter kunnen verwoorden!

  4. @Edgar helemaal mee eens, het wordt het net niet allemaal.
    en de echte grote innovaties blijven achter

  5. Vraag me af of dit ook met iPhones/iPads is opgenomen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.