Reacties voor: Apple probeert webapps nieuw leven in te blazen met Pastry Kit

Apple probeert met PastryKit meer mogelijkheden te bieden voor webapplicaties. Met Pastry Kit kun je zorgen dat een webapplicatie eruit ziet alsof het een native applicatie is, dankzij HTML5. Apple gebruikt het zelf al.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Beter als wat ik eerst gebruikte: iwebkit

  2. Wat is nu het nieuws? Hoe willen ze nieuw leven er in blazen? De pastry-kit mag je niet gebruiken en zit al heel lang in de help… ?

  3. Dat ziet er vet uit. Zeker iets om naar uit te kijken.

  4. Er bestaat hier ook een jQuery plugin voor: jQTouch.

  5. Begrijp de clou van de titel en het stukje niet zo goed.

  6. De tip had ik gemist, maar die iPhone gebruikershandleiding (http://help.apple.com/iphone) die in het filmpje wordt getoond is echt handig en ook behoorlijk compleet. Hiermee wordt die commerciële handleiding van O’Reilly (the missing manual) die in de AppStore te koop is compleet overbodig. Thanks iPhoneclub!

  7. Ik denk dat dit, ook door de steun van Google, de toekomst heeft.

    Belangrijke reden is dat dit straks online samenwerken mogelijk maakt, zonder dat je daar peperdure oplossingen zoals Office 2010 voor nodig hebt.

  8. Waar kan je deze kit downloaden?
    is dat ook al bekend?

    alvast bedankt

  9. Origineel geplaatst door blablaman
    Apple heeft PastryKit nog niet openbaar beschikbaar gesteld, maar gebruikt het voorlopig alleen zelf.

    Misschien het artikel lezen?

    “Apple heeft PastryKit nog niet openbaar beschikbaar gesteld, maar gebruikt het voorlopig alleen zelf.”

    Ik gebruik zelf jQTouch zoals hierboven ook aangegeven en dit werkt erg goed. Veel mogelijkheden om de app er zo uit te laten zien als een echte iPhone app, zonder dat je Objective-C moet gaan leren.

  10. ik hoop dat dit snel publiekelijk word vrijgegeven, werkt echt heel goed en snel.

  11. Dit is toch al lang zo wanneer je een webapp opslaat op het homescreen? Ga maar eens naar bijvoorbeeld m.onemorething.nl of http://www.trust.com en zet deze in je homescherm. Het je hetzelfde als in dat filmpje. Ik heb sinds het uitbrengen van de iPhone 3GS bIjvoorbeeld OMT op mijn homescreen staan en het is nog nooit anders geweest. Gebruik alleen officiële software, dus geen jailbreak of iets dergelijks!

  12. ik gebruik iui. heeft het zelfde effect; mis wel database-functies.

  13. Origineel geplaatst door Dennis
    Dit is toch al lang zo wanneer je een webapp opslaat op het homescreen? Ga maar eens naar bijvoorbeeld m.onemorething.nl of http://www.trust.com en zet deze in je homescherm. Het je hetzelfde als in dat filmpje. Ik heb sinds het uitbrengen van de iPhone 3GS bIjvoorbeeld OMT op mijn homescreen staan en het is nog nooit anders geweest. Gebruik alleen officiële software, dus geen jailbreak of iets dergelijks!

    Het gaat meer om de bounce-effecten, de scrollvensters in een webpagina en een bar die bovenaan blijft staan waardoor het allemaal net iets echter lijkt.

  14. @JWVD:

    ja dat bedoel ik ook. Je moet eens een van de voorbeelden die ik noemde ik het beginscherm van je iPhone zetten en deze vervolgens openen. Heb je ook geen adresbalk. Maar wel het bounce effect!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.