Reacties voor: Apple-presentatie en nieuwe iPad mini-reclames nu online te bekijken

Apple heeft de volledige keynote met daarin onder meer de aankondiging van de iPad mini online gezet. Kijk hem terug.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. De prijs viel me enorm tegen toch maar een Iphone 5

  2. Wat is de toegevoegde waarde van de iPad mini? Onderweg gebruik ik mijn iPhone en thuis op de bank de normale iPad. Wat moet Ik met een mini? Bovendien vind ik de mini te duur . Als ik geen iPad zou hebben zou ik liever doorsparen voor de normale iPad dan voor een mini. Of ik zou kijken voor een tweedehands iPad. Een iets groter scherm kijkt/leest/werkt toch wat lekkerder imo.

  3. @Laatikookwatzeggen: Ik dacht dat hij de helft zou gaan kosten dan was het een leuk bedrag voor wat hij kan. Nu is het bedrag verschil inderdaad niet zo erg groot dus kan je imo inderdaad beter gaan voor de grotere broer.

  4. Ik snap wat iedereen vraagt over wat nou precies de toegevoegde waarde is…

    Ik wil er zelf echter wel heel graag 1 kopen. Ik heb geen iPad, maar wel een iPhone. Ik lees graag boeken en PDF’s op mijn iPhone (in de trein of in bed), gaat op zich prima, maar het scherm is dan wel erg klein. Ik zat eigenlijk te kijken naar een kindle, maar ik wil dan best wat extra’s betalen voor een iPad Mini waar je veel meer mee kan. Kan daar dan lekker boeken op lezen maar ondertussen ook mijn muziek luisteren of ff op internet.

    Veel handiger formaat om ff snel mee te nemen dan een iPad… Ik ben wel om!

  5. Ik ben nu in bezit van een “normale” ipad, maar ik denk dat ik hem van de hand doe voor een ipad mini met als belangrijkste argument dat hij veel handzamer is en daardoor met 2 handen goed te bedienen is. ik neem nu altijd mijn ipad mee naar college voor aantekeningen, ik moet hem, door gebrek aan een tafeltje of ondersteunend plankje op mijn schoot laten rusten doordat ik hem niet in de ene hand kan vasthouden en met de andere kan typen, daarvoor is hij simpelweg te zwaar dit komt het typen van aantekeningen niet ten goede.
    de ipad mini daarentegen kan je makkelijk met 1 hand houden en dat is wel degelijk een groot voordeel!

  6. Origineel geplaatst door snaderss
    Ik snap wat iedereen vraagt over wat nou precies de toegevoegde waarde is…Ik wil er zelf echter wel heel graag 1 kopen. Ik heb geen iPad, maar wel een iPhone. Ik lees graag boeken en PDF’s op mijn iPhone (in de trein of in bed), gaat op zich prima, maar het scherm is dan wel erg klein. Ik zat eigenlijk te kijken naar een kindle, maar ik wil dan best wat extra’s betalen voor een iPad Mini waar je veel meer mee kan. Kan daar dan lekker boeken op lezen maar ondertussen ook mijn muziek luisteren of ff op internet.Veel handiger formaat om ff snel mee te nemen dan een iPad… Ik ben wel om!

    Ondanks iPhone en iPad heb ik na lang wikken en wegen toch een Sony Ereader gekocht. En daar heb ik geen spijt van. Voor het lezen is het E-ink scherm veel fijner dan het scherm van de iPhone of iPad, ik heb niet de neiging om tijdens het lezen allerlei andere dingen te doen (mail checken, etc) en de batterij gaat weken mee. Voor mij is onderweg een iPhone en een Ereader een ideale combinatie. Maar ieder zijn meug natuurlijk.

  7. Ik begon heel enthousiast de samenvatting van de keynote te kijken, maar na 1 minuut echt uit gezet. Wat een ********* stem…!!

    Ik had voorafgaand aan dit event een hard hoofd in de iPad Mini. Maar ik denk dat ik wel echt om ben! Ik gebruik mijn (new) iPad (3) nauwelijks omdat ik eigenlijk altijd met me Air op de bank zit. Voor on the road legt iPad het helemaal af ten opzichte van de Air. Maar de Mini voegt echt wat toe door zijn formaat, gewicht en handelbaarheid. Deze kan je wel goed meenemen als device naast de Air en is, hoe ik het nu zie (uiteraard nog even hands on testen) fijner werken werken door juist zijn formaat en gewicht.

    Verder is de iMac wel echt heel sexy geworden en is de 13″ Retina gok ik toch net wat te duur om het aan te laten slaan bij het grote publiek. Wellicht is dat ook niet helemaal de bedoeling, maar een commerciële organisatie wil toch zoveel mogelijk producten in de markt afzetten.

    Verder vind ik het een zwaktebod dat Apple nu al met een nieuwe ipad komt. Zijn ze dan echt zo bang voor de concurrentie dat ze nu al moeten vernieuwen? Ik kan mij voorstellen dat een hoop gebruikers van new iPad daar niet erg over te spreken zijn. JA, natuurlijk blijft de huidige iPad nog goed en werkt het nog heerlijk. Ik ben in ieder geval van mening dat ze er geen gewoonte van moeten maken om iedere 6 a 7 maanden hun producten te vernieuwen.
    Hoe kijken jullie hier tegenaan?

  8. Wat een irritante vid zeg, die van AppAdvice (brought to you by commercials!) dus die maar gauw uitgezet.

    De iPad mini is me toch te duur uitgevallen. Voor boeken lezen is het formaat ideaal!

  9. Ik ben wel blij.

    Er zijn plenty mensen die nog geen tablet hadden en die een ipad net te duur vonden.
    Ook zullen er in ons deel van de wereld veel ouders met ipad zijn die een mini aan hun kinderen geven.
    De kwaliteit van de camera s is nu zo goed dat mensen een mini ipad gaan gebruiken als vakantie camera / email op reis machine

    Wereldwijd LTE is een flinke verbetering (voor ons), het is terecht dat ook de ipad 3 naar 4 gaat daarom, die eerste LTE was een foutje zullen we maar zeggen…
    Zelfde hoeveelheid pixels is briljant bedacht
    het design ziet er prachtig uit, eindelijk weer een typisch Apple hebbeding

    Waar ik vooral blij mee ben is dat er vooraf zo weinig uitgelekt is. Bij de iphone 5 was ik er doodziek van, dat was Steve Jobs onwaardig.

    Dus ik denk dat de mini een superhit gaat worden en de normale ipad met gemak gaat overtreffen in aantallen.

    Zodra de ipad mini ook in PRO uitvoering komt (A6 of A7 chip) wissel ik mijn ipad 3 in!

    Alex we zijn het flink eens!

  10. Normaal vind ik de reclame’s van Apple erg goed, maar die laatste reclame had net zo goed een HEMA reclame kunnen zijn. : P

  11. Origineel geplaatst door Alex
    Ik begon heel enthousiast de samenvatting van de keynote te kijken, maar na 1 minuut echt uit gezet. Wat een ********* stem…!!

    Inderdaad, wat heeft Tim Cook een enorm irritante stem zeg. En ook z’n woordenschat laat te wensen over (amaaazing, excited, products, “I wanna show you this morning”, beautiful en magnificent. Dat is het zo’n beetje)…

  12. Volgens mij wordt niet de stem van Tim Cook bedoeld maar van de dame van het filmpje, die is nog erger dan Tim Cook.

    Wat ik aan hem jammer vindt is dat hij probeert een Steve Jobs te zijn en dat is ie niet…

  13. @Unknown: Ja Tim Cook heb ik helaas niet eens gered. Ik werd gek van achterlijke wijf!

  14. Deze commercial is wel Apple waardig.

  15. Doodstrap voor de nieuwe iPod Touch. Die is maar 10 euro? goedkoper dan de mini iPad…

  16. @Stefaanxd: Nope, verschillende gebruiksdoelen, verschillende doelgroepen. Het zal elkaar wel iets bijten, net als de ipad mini de gewone ipad wel iets zal bijten qua verkoopcijfers, maar het is toch echt een ander product.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.