Reacties voor: Apple’s Podcasts-app vervangt de term ‘abonneren’ door ‘volgen’

Voorbereiding op betaalde podcasts?
In de Podcasts-app van Apple kun je je vanaf iOS 14.5 niet langer abonneren op podcasts, maar je kunt ze wel volgen. Mogelijk is het een eerste stap naar betaalde podcasts bij Apple.

Reacties: 3 reacties

  1. Nog steeds geen snelheid tussen 1x en 1.5x beschikbaar? Ik vind het niet prettig om te luisteren op die snelheden, dus valt apple Podcasts bij mij al af…

  2. Als ze dat gaan doen dan moeten ze de app flink verbeteren want die loopt achter op de concurrent en dan hoop ik dat voor de one bundel de prijs van 15 euro per maand gaan verlagen.

  3. Origineel geplaatst door Karsten
    Als ze dat gaan doen dan moeten ze de app flink verbeteren want die loopt achter op de concurrent en dan hoop ik dat voor de one bundel de prijs van 15 euro per maand gaan verlagen.

    Zodat de artiesten die daar geld mee minder krijgen? Of dat acteurs minder moeten verdienen? Omdat er een paar mensen zijn die dat niet willen betalen? Je hoeft het niet te nemen. Je hoort gewoon te betalen voor dingen die mensen maken. Denk dat het er niet veel beter op word als het goedkoper gaat worden. Dan krijg je reclame en slechte acteurs 🤣

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.