Reacties voor: Apple plaatst houten afscherming om Apple Store Den Haag

De Apple Store in Den Haag is op het moment verborgen achter een houten omheining. Vermoedelijk zal Apple nu de buitenkant verbouwen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Het is wat…..!

  2. Ik ga alvast voor de deur liggen 🙂

  3. Hoe is het eigenlijk afgelopen met dat “nep-Appletje” op de zwarte afscherming van dat pand in Utrecht? Staat dat er nog steeds?

  4. @GastonM: Apple logo in Utrecht is al lang weer weg. Jammer, want ik had wel een ‘echte’ Apple Store in Utrecht willen hebben.

  5. Vanochtend was ik in de passage en had een werkbroek aan. Ik kon gewoon naar binnen lopen toen ze bezig waren met de houten afzetting. De deur stond open en niemand vroeg of zei iets. Op dit moment is er nog helemasl niets spectaculairs te zien en is het vanbinnen een “gewone” werkplaats. Niets binnen refereert aan Apple. Mijn tel lag in de auto, anders had ik makkelijk weet ik veel hoeveel foto’s kunnen maken.

  6. @michael: Dat mag je nog wel een paar keer doen, maar dan inderdaad mét telefoon. Ik denk dat iedereen hier wel benieuwd is naar updates 😉 !

  7. @Robin: Ik was daar 20 april en toen stond die houten afzetting er al hoor!

  8. Waarom doet Apple hier zo geheimzinnig over?

  9. @Mike: Imago en het creëren van hype. Ze willen gewoon het nieuws halen met een grote opening. De marketing machine van Apple draait altijd op volle toeren.

  10. Beveiliging?
    Er ligt daar straks nog al wat ……..

  11. of er iets geheimzinnigs gebeurt. elke apple store ziet er hetzelfde uit. alleen met die schutting krijgen ze een journalist nog zo gek er iets over te schrijven…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.