Reacties voor: Dit kosten de Apple Pencil en iPad Pro-hoezen in Nederland

De Nederlandse prijs van de Apple Pencil voor de iPad Pro is bekend. Ook is bekend in welke kleuren en voor welke prijs de iPad Pro-hoezen beschikbaar zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ben benieuwd wie deze nu koopt om even lekker te candy crushen. Prijzen lijken me bedoeld om de iPad Pro voor de zakelijke/professionele markt te positioneren. Maar goed, er zullen particulieren zijn die er een willen hebben en klagen over de prijs.

  2. Goede prijs voor de pencil. Was bang voor 129 of zo. Niet dat die 20 euro me tegen zou houden m te kopen hoor.

    Wel raar dat het toetsenbord niet genoemd wordt. Ik ben laatste paar weken sowieso gaan twijfelen over het toetsenbord, dus die doe ik dan maar gewoon lekker niet. Misschien een mooi third party toetsenbord als die er zijn of komen.

  3. Die $99 in de VS is zonder belasting, toch? Tel er 6% bij op en het verschil met Europa is minimaal.

  4. Ik weet dat, net als in Europa, ieder lidstaat in Amerika een andere ‘BTW’ hanteert. Maar kunnen jullie niet gewoon standaard een gemiddelde (van 6,45% geloof ik?) hanteren? Anders zal een kwart van de reacties weer bestaan uit boze reacties dat Europa/Nederland zoveel duurder is. Eenvoudig te doen en maakt het bericht net wat duidelijker/positiever.

  5. Sorry hoor, maar anonieme bron? Deze prijzen zijn gewoon te vinden op de site van centralpoint.

  6. Smartcover…oke…maar een smartcase zou ik willen ivm bescherming achterkant.

  7. Mooi maar mij veel te duur.

  8. Origineel geplaatst door Flieps
    Ben benieuwd wie deze nu koopt om even lekker te candy crushen. Prijzen lijken me bedoeld om de iPad Pro voor de zakelijke/professionele markt te positioneren. Maar goed, er zullen particulieren zijn die er een willen hebben en klagen over de prijs.

    Zou het daarom ook Pro heten? 😉

  9. @frederik:

    Dan neem je een silicon case met een smart cover, zo werkt dat tegenwoordig.

  10. 100 euro voor een pennetje eigenlijk belachelijk, maar goed iPad pro sowieso niet aan mij besteed(air al te groot soms :p)

  11. @Dennis:

    Het is niet zomaar een pennetje he. Het is niet zo dat je m kunt gebruiken om iets aan te tikken ofzo. Maar het is echt een apparaat wat tekenen op de iPad pro ongelooflijk veel makkelijker en beter maakt. Ook zitten er sensoren in om tilt en kracht te meten en toe te passen.

    Beem daarbij het prachtige design van het pennetje en honderd euro is mijne inziens niet extreem.

  12. @Pieter: Tsja, maar dat geldt ook voor het ‘niet zomaar een pennetje’ van andere merken. Alleen krijg je die standaard meegeleverd (diverse Surface Pro’s) of kun je het voor een paar tientjes bijkopen (andere merken)…

    Op deze manier wordt een complete grote iPad nog eens een paar honderd euro duurder als je de pen en keyboard cover erbij koopt die anderen meeleveren. Ook daar is weinig ‘pro’ of ‘smart’ aan, dat is hooguit uitgekookt. Nl om bewust misleidende prijzen te creëeren: de minimale 32G is natuurlijk ook bewust zo krap gemaakt dat vrijwel iedereen extra moet dokken voor 128G terwijl bij anderen 64G of zelfs 128G het minimum is… en dan vaak simpel uitbreidbaar ook nog.

  13. @Ferryman: Zo zie ik het toch niet. Waarom een pennetje standaard meeleveren, met natuurlijk ook meer kosten, als misschien de helft of minder dit pennetje maar wil.

    Dan kun je ze beter apart verkopen, al zijn de prijzen dan misschien iets hoger dan wanneer het gebundeld zou zijn.

    Hetzelfde verhaal met de 32gb, zal waarschijnlijk voor veel mensen meer dan genoeg zijn. Waarom dan de kosten opdrijven door standaard 128gb te maken.

    Ik hoor wel bij de groep die 128gb en de pencil wil, dus ik snap je beredenering dan ook wel.

  14. Origineel geplaatst door Christiaan W. Lustig
    Die $99 in de VS is zonder belasting, toch? Tel er 6% bij op en het verschil met Europa is minimaal.

    De belasting bedraagt hiervoor 21% in Nederland. $99 is omgerekend (afhankelijk van de koers) circa €89. Vermenigvuldig dat met 1.21, kom je rond een prijs van €107 à €108. Het verschil is dan inderdaad minimaal.

  15. Origineel geplaatst door Sander
    Ik weet dat, net als in Europa, ieder lidstaat in Amerika een andere ‘BTW’ hanteert. Maar kunnen jullie niet gewoon standaard een gemiddelde (van 6,45% geloof ik?) hanteren? Anders zal een kwart van de reacties weer bestaan uit boze reacties dat Europa/Nederland zoveel duurder is. Eenvoudig te doen en maakt het bericht net wat duidelijker/positiever.

    Sluit ik mij helemaal bij aan!

  16. Omdat het om een “pro” product gast kun je voor prijsvergelijkingen met USA het beste de ex. BTW pakken. Dan vergelijk je nog appels met appels.

  17. Het zijn stevige prijzen. Maar we mogen niet vergeten dat deze producten amazing en incredible zijn. En dat is best wel een paar centen waard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.