Reacties voor: Opnieuw aanwijzingen naar Apple Pencil-ondersteuning voor toekomstige iPhone

De Apple Pencil werkt alleen met de iPad Pro, maar er zijn opnieuw patenten opgedoken die wijzen op iPhone-ondersteuning. Kun je binnenkort eindelijk schrijven met de Apple Pencil op je iPhone?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. We’re gonna use a stylus! No…who wants a stylus!
    You have to get m, put ‘m away, loose them. Jugh… 😉

  2. @Job:

    Andere bazen andere wetten 🙂

  3. Dat was in een tijd dat de telefoons een stuk kleiner waren en állemaal alleen met stylus werkte. Apple kwam toen met een innovatie.

    Maar de wereld is verder gegaan en dan zou je náást die vingerbediening evt voor een pencil kunnen kiezen. Inmiddels zijn de telefoons bijvoorbeeld zo groot dat je er makkelijk voor zou kunnen kiezen te tekenen of aantekeningen te maken in pdf documenten zoals dat straks in ios11 ook bij de ipad kan.

  4. Er was een tijd dat de volgelingen een stylus belachelijk maakte, alleen maar omdat Androidtoestellen daar gebruik van maakten. Nu wordt het opeens hip, omdat Apple dat voorschrijft. Lemmingengedrag.

  5. @Job: Het eerste waar ik ook aan dacht 😉

  6. Schrijven met de Apple Pencil op je iPhone schept mogelijkheden.

    Jammer dat mensen DE man achter Apple gaan quoten die dan wel zijn tijd vooruit was maar inmiddels achterloopt op nieuwe technieken.

    Ik zie een iPhone als ‘handtekening apparaat’ wel net even handiger met een pen die goed reageert op een apparaat welke er speciaal voor gemaakt is. (En andersom)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.