Reacties voor: Slim opgelost: een clip voor je Apple Pencil

Rolt je Apple Pencil steeds weg en zoek je een clip? iCulture-lezer Arie heeft de oplossing: de clip van een populair vulpotlood past precies om de Apple Pencil, zodat je 'm overal aan kunt vastmaken.
Lees het complete artikel → Slim opgelost: een clip voor je Apple Pencil
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Had eerder gedacht aan een clip die in de headset Jack zou passen

  2. Ik was maanden geleden ook op hetzelfde idee gekomen. Helaas is de Pencil ontzettend lang en is het geen gezicht als je hem in je borstzakje steekt.

    Hierdoor neem ik elke dag mijn iPad pro met me mee maar de Pencil maar zelden. Ongelooflijk dat Apple dit niet beter gemaakt heeft. Ook de manier van opladen (in de iPad steken) ziet er echt niet uit en maakt het geheel zeer kwetsbaar. Om over dat rare dopje dat je zó kwijt bent nog maar te zwijgen..

    In mijn ogen echt een slecht doordacht product, niet van Apple gewend.

  3. Ik heb een magneet sleef voor mijn Pencil hierdoor kleeft hij vast aan het hoesje van apple. Deze komt dacht ik bij moxiware vandaan.

  4. Maak je geen zorgen, zogauw er genoeg van de eerste versie zijn verkocht komt de Apple Pencil 2 en wordt dit allemaal opgelost!! 🙂

  5. Ik heb een dopje van een viltstift waar de Pencil net in past, rond dat dopje/ buisje zit een ducktape die ik ongeveer 10 cm tegen elkaar kleef, die staart zit gewoon geklemd tussen de silicone hoes en het toestel. Perfect!

  6. Origineel geplaatst door iEric
    Maak je geen zorgen, zogauw er genoeg van de eerste versie zijn verkocht komt de Apple Pencil 2 en wordt dit allemaal opgelost!! 🙂

    Wat 100 euro duurder gaat kosten!

  7. Is er dan niemand die gewoon kan zeggen: “Top-idee!!” ?

  8. Leuk om m’n oplossing op iCulture tegen te komen. Voor mij werkt het prima en hij rolt niet meer weg. Voor mij was de Pencil het laatste stapje om paper-less te gaan.

  9. Goed idee! Zelf heb ik ook een rubbergrip eromheen geplaatst om een iets vollere pen vast te hebben. Deze kwam ik laatst ook nog tegen en lijkt me ok wel makkelijk.

  10. Ik heb een iPad Pro map gekocht van Twelve South, waarin een bevestiging is gemaakt voor mijn pen. Geen los slingerende pen meer.

  11. @Freek: ik vind de pencil een prachtig product. Geen enkele finetip pen werkt ZO goed als die van Apple zelf. En dat ie iets te lang is… Kwestie van smaak. Ik vind ‘m heel mooi.

    Erg leuk idee van dat clipje. Dank!

  12. Weet uberhaupt iemand dat de pencil zich automatisch balaceert? Juist zodat deze stil blijft liggen…
    En je kunt hem magnetisch vastzetten aan de smartcover. Gaat echt geen kant op. Jammer dat mensen naar dit soort oplossingen grijpen terwijl het basis product hier al in voorziet.

  13. Origineel geplaatst door Freek
    Helaas is de Pencil ontzettend lang en is het geen gezicht als je hem in je borstzakje steekt.

    Vastmaken aan je binnenzak is misschien een idee?

    Origineel geplaatst door Dnms
    Weet uberhaupt iemand dat de pencil zich automatisch balaceert? Juist zodat deze stil blijft liggen…
    En je kunt hem magnetisch vastzetten aan de smartcover. Gaat echt geen kant op. Jammer dat mensen naar dit soort oplossingen grijpen terwijl het basis product hier al in voorziet.

    Die twee eigenschappen zijn wel algemeen bekend, zoals ook genoemd in onze review. Het is alleen niet ideaal. Als je over straat moet met de iPad is het wat riskant als de Pencil aan de buitenkant zit gekleefd.

    Het is juist omdat mensen niet tevreden zijn met Apple’s keuze dat er zo naar alternatieve oplossingen zoeken. Dit is dus niet uit onwetendheid met de standaard aanwezige functies, maar uit frustratie over onvoldoende solide oplossingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.