Reacties voor: Kun je binnenkort met Apple Pay geld overmaken naar anderen?

Apple zou aan een nieuw betaalsysteem werken waarmee gebruikers onderling geld naar elkaar over kunnen maken. Een mogelijke uitbreiding van Apple Pay dus.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. T duurt allemaal wel lang hoor voordat t hier beschikbaar is 😓

  2. Zou toch mooi zijn als ING tegelijk met de uitrol van de Android betaal-App ook ApplePay zou gaan ondersteunen.
    Niks meer uit mijn zak hoeven halen en gewoon mijn AppleWatch bij de pin-automaat houden.

  3. Als het net zolang gaat duren als Siri, dan kunnen we nog wel ff wachten.

  4. Waarom kunnen ze het niet laten werken als je normale pas met NFC chip? Dan werkt het gelijk met alle passen in de hele wereld

  5. Volgens mij stelt Apple de nfc chip niet beschikbaar voor andere partijen dan zijzelf (dit was in elk geval zo bij introductie iPhone6 waar deze chip voor het eerst inzat. Als dit niet veranderd is de iphone niet geschikt voor contactloos betalen.

  6. Apple Bank. ABN riep het ook al, onze grootste concurrenten zijn tech bedrijven als Google en Apple.

  7. Vraag me af of we Apple Pay in 2016 in Nederland zullen gaan zien, en wat precies de belemmeringen zijn om het in Nederland in te voeren. De ING heeft aangegeven graag te willen, so what’s keeping them?

  8. @MLVC:

    Dit, lijkt me: Appeltje wil 0.15% van elke transactie. Banken maken liever hun eigen systemen om zelf transactiekosten in rekening te kunnen brengen, dan dat ze voor transactiekosten moeten betalen…

    http://www.iphonehacks.com/2014/09/apple-earns-0-15-commission-every-apple-pay-transaction.html

  9. @BAs:

    Als ING het wil is dat dus geen probleem. Maar het is meer dat Apple pay pas in een paar landen beschikbaar is. Als Nederland een van de weinige landen was waar het niet was dan was er misschien een goede reden.

  10. Als Apple niet opschiet, dan halen banken Apple in en is Apple Pay misschien inderdaad niet meer nodig. De ING is overal als de kippen bij om alle mogelijkheden te benutten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.