Reacties voor: Apple Pay nu beschikbaar als betaalmethode in de App Store

Maar nog niet voor alle betaalkaarten
Je kan vanaf nu Apple Pay gebruiken in de App Store. Apple heeft haar eigen betaaldienst toegevoegd als extra betaalmethode in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland en België.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Dat is toevallig. Ik zag het gisteren al. Mij niet realiserend dat dit eerder nog niet mogelijk was.

  2. Er staat een leuk stukje over Apple Pay in de Telegraaf van vandaag…..
    Misschien iets om ook even aandacht aan te schenken.

  3. Hmm, ik zie de optie helemaal niet…

  4. Ik kan gewoon de ING Apple Pay toevoegen. Het is niet juist in het artikel dat het alleen werkt met bunq, n26, revolt.

    • @Hunter: Het klopt dat je het wel als betaalmethode toe kan voegen, maar omdat je geen geschikte kaart hebt kun je er niet daadwerkelijk mee betalen in de App Store. Alleen de Mastercard van bunq, N26 en Revolut zijn geschikt, zoals ook in het artikel staat. Zie ook de screenshot onderaan het artikel.

  5. Zou dit betekenen dat ik creditcard kan loskoppelen? en applepay automatisch mijn icloud kosten afschrijft?

  6. Origineel geplaatst door Bollie
    Er staat een leuk stukje over Apple Pay in de Telegraaf van vandaag…..

    Misschien iets om ook even aandacht aan te schenken.

    Dat artikel van de telegraaf is wel heel ver gezocht.

  7. Wil nu niet meteen te negatief klinken, maar een betaaloptie waar je bijna niet mee kan betalen??? Heeft weinig zin. Op zijn minst Maestro toevoegen en alsook de grote banken , zowel in Nederland als Belgie. Dan pas echt nuttig!

  8. Origineel geplaatst door Bollie
    Er staat een leuk stukje over Apple Pay in de Telegraaf van vandaag…..
    Misschien iets om ook even aandacht aan te schenken.

    Origineel geplaatst door Stefan

    Dat artikel van de telegraaf is wel heel ver gezocht.

    ja en nee, het is mogelijk maar het is inderdaad best vergezocht. zelf heb ik geen Apple watch (nog niet) dus kan ik hier niet al te veel over zeggen.

  9. ik hoop dat ooit in de toekomst beschikbaar wordt voor de andere banken, Rabo en ABN want dan betekend dat ik niet elke keer mijn iTunes tegoed hoef op te waarderen.

  10. Al bij verschillende winkels geprobeerd met  -Pay te betalen maar nog geen enkele maal gelukt. Zelfs bij winkels waar het uithangt dat ze -Pay aanvaarden.

  11. Wel vreemd dat Apple Pay gekoppeld aan een ING Maestro kaart niet geschikt is. Het is toch gekoppeld en geaccepteerd als betaalmiddel voor overal maar dan niet voor Apple Pay in de App Store…?

    Heel vreemd…

  12. Origineel geplaatst door Godderis
    Al bij verschillende winkels geprobeerd met  -Pay te betalen maar nog geen enkele maal gelukt. Zelfs bij winkels waar het uithangt dat ze -Pay aanvaarden.

    Dat is wel heel bizar, want ik betaal letterlijk overal met Apple Pay. Als er contactloos betaald kan worden, kan je met Apple Pay betalen. Welke bank heb je? Is het wel een maestro kaart?

  13. @elvin: Ik ben hier eigenlijk ook wel benieuwd naar! Want ik wil al een hele tijd zoiets als mijn iCloud-abonnement maandelijks af laten schrijven, maar dat was/is simpelweg niet mogelijk!

    Dit houdt mij tevens tegen om diensten als Apple Arcade, Apple Music óf Apple TV Plus (als het jaarabonnement eenmaal klaar is) af te nemen. Ik heb namelijk geen zin om maandelijks na te denken over het feit dat ik mijn Appstore tegoed nog moet opwaarderen.

    Wat eventueel ook een mogelijkheid zou zijn is dat je maandelijks je Appstore tegoed bijvult (ook automatisch), zonder dat je daar over hoeft na te denken (dus dat je geld automatisch vanaf je bankrekening naar de Appstore gaat). Vind het nu allemaal best omslachtig!😅

  14. Origineel geplaatst door Applefan_kmw01
    ik hoop dat ooit in de toekomst beschikbaar wordt voor de andere banken, Rabo en ABN want dan betekend dat ik niet elke keer mijn iTunes tegoed hoef op te waarderen.

    Even een paypal account aanuen je bankrekening koppelen. Dan hoef je ook nooit meer je iTunes account op te waarderen.

  15. @Frank (Oevermans): Automatisch afschrijven kan gewoon met creditcard of paypal. Mocht je dit om wat voor reden dan ook niet willen dan kun je in ieder geval een tijd vooruit iTunes tegoed kopen. Bijvoorbeeld als het in de aanbieding is meteen €230 tegoed waar je €200 voor betaald. Dan kun je eventjes vooruit en heb je twee maanden Apple Music en Apple Arcade gratis,

  16. Ik heb ABN, en het werkt hier gewoon. Artikel klopt niet helemaal dat alleen bunq, N26 en Revolut werken.

  17. @Hunter: hoe dan?

  18. Ik heb als betaaloptie (in de app store/itunes) dat het automatisch aan mijn telefoonrekening wordt toegevoegd. Bij Vodafone. Geldt ook voor in-app aankopen etc.

  19. Origineel geplaatst door JJ
    Ik heb ABN, en het werkt hier gewoon. Artikel klopt niet helemaal dat alleen bunq, N26 en Revolut werken.

    Hoe deed je dat?

  20. @redactie, weten jullie, of kunnen jullie, achterhalen of er gekeken wordt naar het zelf mee kunnen geven van een naam aan een betaalpas in je wallet? net zoals jullie hierboven, heb ik meerdere passen bij meerdere banken, en ik moet aan de laatste 4 cijfers van de kaart zelf kijken welke de juiste is om te gebruiken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.