Reacties voor: Apple patenteert gebruiksmethode apps tijdens het bellen

Een nieuw patent van Apple beschrijft hoe je vanuit de telefoon-app in iOS kunt wisselen naar verschillende andere apps. De methode zou eleganter kunnen werken dan de huidige methode.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Wel bijzonder dat op deze afbeelding skype te zien is inplaats van de normale phone app

  2. Maar dit kan toch al lang…? Ik heb het idee dat hier iets nieuws staat beschreven maar volgens mij kan dit gewoon al.

  3. Goed gezien lightphoenix
    Was mij niet opgevallen

  4. De elegantste manier om dit te doen was wel degelijk die van WebOs…. maar ‘t ja WebOs is op sterven na dood…

  5. Het programma Callbar in cydia kan dat volgens mij ook al.

  6. Binnenkort gaat Apple patent aanvragen op bellen… Maar dan niet gewoon bellen, maar 4,5 min bellen en dan na afloop: “bedankt voor het bellen”

  7. Elegante manier… Als je op de home knop drukt kan je toch zoiso blijven doorbellen? En dat werkt ook bij android… Zelfs bij een 5 jaar oude sony ericsson…

  8. Origineel geplaatst door tooN: Binnenkort gaat Apple patent aanvragen op bellen… Maar dan niet gewoon bellen, maar 4,5 min bellen en dan na afloop: “bedankt voor het bellen”

    LOL@ tooN
    En je hebt gelijk je word er dood en doodmoe van van al die”patenten” knop je hier, balkje daar,ronde hoekjes,vierkante rondjes,..En leuker kunnen we het niet maken.Wel irritanter.

  9. Dit deed ik altijd al als ik aan het bellen was en wat wou opzoeken, niks nieuws lijkt mij?!

  10. Het feit dat apple er een patent op heeft aangevraag wil niet meteen zeggen dat ze met iets nieuw komen.. Dit is waarschijnlijk weer zo’n manier om andere partijen geld af te troggelen;)

  11. Als zij het patent niet aanvragen, doet iemand anders het wel.. Zo zit de technologiesector tegenwoordig in elkaar…

  12. Ziekelijke patentoorlog van Apple. Geheel tegenstrijdig aan co-creatie en open source ondernemen (sámen bouwen aan goede producten voor onze gezamelijke klanten). Zucht….

  13. Het wordt toch wel eens tijd dat ze ophouden met deze software patenten. Straks mogen andere smartphones dus niet via een menu een app openen tijdens een gesprek. … straks mogen andere smartphones geen software meer draaien, behalve als je per telefoon 100 pleuri aan Jobs nazaten betaald. Ik vind de iPhone geweldig, alleen jammer dat apple hem gemaakt heeft >.<

  14. @mensen die serieus niet eens de titel lezen
    Nee er is inderdaad niks nieuws. Lees het artikel nog eens door en wijs mij aan waar staat dat je dit vanaf nu zou moeten kunnen 🙂

    Origineel geplaatst door franzz
    Ziekelijke patentoorlog van Apple. Geheel tegenstrijdig aan co-creatie en open source ondernemen (sámen bouwen aan goede producten voor onze gezamelijke klanten). Zucht….

    Het zijn concurrenten, geen bondgenoten. Gaat ook nooit veranderen denk ik zo.

    @rutger: Jij wilt ooit een soort Android beginnen en alles stelen van Apple maak ik hieruit op? 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.