Reacties voor: Apple-patent wijst op clamshell iPhone

Apple heeft een patentaanvraag gedaan, met de naam Dual Sided Trackpad. Het toont een flip-telefoon met transparant klepje, dat als dubbelzijdige aanraakgevoelige touchpad dienst doet.
Lees het complete artikel → Apple-patent wijst op clamshell iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. ik hoop het niet

    anders gezegd ik ben blij met hoe de iphone er nu uit ziet

  2. a Flip4Mac

  3. ik ben het eens met 4saus

    dit lijkt me niet echt handig. ook ivm afbreekrisico

  4. Ja dit systeem zie ik nu ook wel niet echt zitten…
    Zoals 4saus zegt is de iPhone die er nu is echt wel een mooi ding. En het belangrijkste is –> het werkt en het doet gewoonweg wat je wilt!! 🙂
    En wat willen wij mac-liefhebbers nu nog meer? Zeker geen clamshell iPhone denk ik zelf…
    Hopelijk laat apple de iPhone zoals hij nu is en verbeteren ze het gewoon met een heleboel UPDATES!!! 😀

    Greetz,

    NeoQuex.

  5. Het ziet er maar beetje onhandig uit. Ik ben benieuwd. Een nieuwe telefoon van apple zal vast wel ergens in 2010 uitkomen ofzo. Wie weet kan je tegen die tijd wel een iphone leren praten, vliegen of zelfs voor je koken..

  6. Het is ook natuurlijk de vraag of Apple uberhaupt wel wat gaat doen met dit patent, zou me niks verbazen als dat niet zo is.

  7. Ziet er niet echt leuk uit en denk ook niet dat apple zoiets gaat ontwikkelen…

  8. ‘k kreeg bijna kots neigingen.. hoop heeeeeel hard dat dit niet uitgevoerd gaat worden. Laat de iPhone maar zoals het is. Goede ideeën moet je niet veranderen, het wiel is ook altijd rond geweest 😛
    (btw it’s me.. iSponge (echte naam Jeroen:P))

  9. Laat dit idee maar vallen

  10. Ik geloof er niet in hoor

  11. Jullie zien het te zwart-wit. Dit kan net zo goed een patent zijn om te voorkomen dat de concurrent zoiets doet. Ik vind dit namelijk typisch iets voor LG 😛

  12. ze zullen er niks mee doen met een telefoon, teveel beweging in zo’n klein apparaat. Maar als je nu gaat kijken naar laptops op desktops zie ik een veel betere, handige en begrijpelijke actie. waarom nog een scherm en een dik toetsenbord eronder. Je hebt alleen het scherm wat toucheble is zoudat je je bestanden kan inkijken en dergelijke, als je moet typen klap je hem open zodat het een toetsenbord word (wat je eventueel over je te typen tekst legt, wantja je kijkt er toch doorheen. ideale uitbeiding op de macbook en een veel dunnere macbookair. Zelfde geld dan voor de imac. zodat je hem nog meer in de kamer kwijt kan (zelfs als tv ofzo) en moet je erop typen, klap je plaat naar beneden en typen maar.

    (plaatje 1A verduidelijkt het beschreven beeld van de macbook goed)

  13. Zou goed kunnen wat Martijn zegt

    concurrentie zit niet stil. en als ze iets op deze manier gaan maken en ze komen dan ineens wel langs de patenten van appie dan is dat gezichts verlies natuurlijk. en het laat ook zien dat apple nog scherp is en er bovenop zit.

    laat apple maal lekker lang door software nieuwe functies bieden zoals ze ook met hun computers doen. je kan een mac namelijk 7 jaar lang hardware matig het zelfde houden en toch mee gaan met de laatste software updates puur omdat apple zijn zaakjes in ondersteuning goed regelt. geen driver geklooi als er een nieuw OS uit komt. Dat nieuwe OS moet je in deze vergelijking dan even zien als de firmware updates die apple doet met de iphone.

    Als ik zo kijk naar de 2.0 update gaat apple die zelfde weg in met de iphone.
    dan krijg je misschien 1x in het jaar een nieuwe handset. Net als bij de ipods. die worden ook 1x per jaar vernieuwd. Dan krijg je een door geëvolueerde handset met meer mogelijkheden dan het model er voor door aanpassingen in de software plus goedkoper dan het jaar ervoor en meer geheugen dan het model er voor.

  14. ze zijn innovators.. laat ze ermee aan de slag, als ze klaar zijn dan zul je zien dat je hem opeens wel cool vindt..

  15. Ik ben het volledig met Luca eens, de dames en heren bij Apple hebben ons al vaker aangenaam verrast met innovaties.
    De rest, zoals LG, kan alleen maar volgen door te kopieren. Als je geinteresseerd bent in waar het allemaal naar toe gaat met bijvoorbeeld je desktop, moet je dit maar eens lezen, erg interessant: http://www.computerworld.com

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.