Reacties voor: Apple-patent toont iPhone waarbij scherm rondom doorloopt

Een nieuw Apple-patent beschrijft een apparaat met wrap-around scherm: een glazen scherm dat rondom het apparaat loopt. Zo krijg je maximaal schermoppervlak, terwijl het apparaat makkelijk te hanteren blijft.

Reacties: 14 reacties

  1. Mooi idee… Moet wel ni snel kapot kunnen gaan!

    En het zou mooi zijn als de iOS een keer word vernieuwd! Gewoon een nieuwe uiterlijk en wat meer mogelijkheden..

  2. Er is inderdaad wel meer informatie te halen uit bovenstaand patent, te weten:

    – 5 iconen op 1 rij;
    – Geen home-knop meer aanwezig;
    – Geen volumeknoppen meer, maar touch hiervoor;

    Overigens verbaasd het mij dat de ruimte voor de poweradapter weer erg groot is en niet gebaseerd op de iPhone 5 connector.

  3. Ze hebben patenten zat laten ze eens iets toepassen

  4. Origineel geplaatst door Woudloper
    Overigens verbaasd het mij dat de ruimte voor de poweradapter weer erg groot is en niet gebaseerd op de iPhone 5 connector.

    Verbaasd mij niks…zijn patenten van langer geleden!

  5. @Woudloper: Het is in 2011 ingediend, zeer waarschijnlijk bestond lightning connector toen nog niet.

  6. Als dit waarheid wordt, is het wel de innovatie waar zovelen over lopen te klagen.

  7. Fig. 5B ziet er uit als een goede basis voor de iWatch?

  8. Maar of het ook funktioneel is?

    touch bediening voor volume is niet erg praktisch, wanneer ik tijdens het bellen het volume aan wil passen, ga ik op gevoel de volume knoppen bedienen, dit is dan niet meer mogelijk.

    Ook lijkt me het half gebogen toestel niet erg praktisch met het neerleggen. Het zal dan nog een 5 sec gaan schommelen en dus kras gevoelig. Daarnaast lijkt me een over de lengte gebogen glas niet fijn in bediening.

    Kortom, niets voor mij!

  9. Origineel geplaatst door Hans
    Mooi idee… Moet wel ni snel kapot kunnen gaan!En het zou mooi zijn als de iOS een keer word vernieuwd! Gewoon een nieuwe uiterlijk en wat meer mogelijkheden..

    He ja laten we vernieuwen om het vernieuwen en niet omdat dat iets toevoegt….Zie hoeveel succes microsoft daar nu mee heeft. Windows 8 wordt aan alle kanten afgeschoten…gewoon omdat men meent dat de gebruiker elk jaar een compleet nieuwe GUI wil….Kijk naar Mac OS in de loop der jaren…het concept is nog steeds hetzelfde en wijzigingen gaan langzaam. Dit zorgt er wel voor dat ik niet bij elke OS upgrade me rot zoek naar instellingen etc.

  10. Vind dit qua innovatie toch zeker de moeite, ik kan mij tal van mogelijkheden inbeelden wat je met zo’n scherm kan doen. En de functionaliteit zal wel uitvoerig getest worden. Bijvoorbeeld kan het volume tijdens het bellen perfect geregeld worden door met je vinger over de zijkant te schuiven, daar heb je geen fysieke knoppen voor nodig.

    Het moet inderdaad wel supersterk zijn, want hier kan je geen case rond doen, of ze moeten ook daar iets voor verzinnen.

    Lijkt me een goede optie voor de iPhone 6.

  11. Ik denk dan gelijk aan Sapphire glas en de eerdere patent over haptische feedback voor touchscreens/voelbare feedback.

  12. ik heb een horloge van rado met safier glas is nu 21 jaar oud altijd gebuiikt met werk enik ben er echt niet zuinig mee omgegaan werkt as auto monteur en heb mijn horloge nooid gespaart het glas s gewoon geweldig er zit nog geen kras op en dat na 21 jaar tot ze dat maar gebruiken dan weet je zeker dat je iets goeds hebt

  13. Het is een leuk idee voor een edge-to-edge display, maar voor de telefoon er helemaal in te wikkelen zie ik toch niet meteen zitten. De touch knoppen aan de zijkant vind ik ook maar niets. Maar met dit patent kunnen ze wel wat ideeën uitwerken.

  14. En nu maar kijken of het patent wat aangevraagd is goed is dicht getimmerd, voordat je het weet hebben LG, Samsung of andere NAAAP fabrikanten een trucje gevonden om er eerder
    mee op de markt te komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.